Yleinen

Tur-turbaanipää

Jooh, eilisen ravaamisen seurauksena ei Marimekon Converseja löytynyt, mutta pikkuisen äreänvärisen turbaanin kävin itselleni hakemassa. Rakkautta ensi silmäyksellä! Ostin viime kesäksi itselleni mustan turbaanin, ja se oli kyllä päässä useamminkin, kuin ehkä olisi ollut tyylikästä ;) Olin ihan onnesta soikea, kun huomasin tällaisen värikkään vaihtoehdon, ja oikeasti turbaani on pinkimpi kuin kuvissa (värin nimikin on paradise pink). Ensi kesä pelastettu!

Vitsi, en malttaisi millään odottaa huomista. Mennään kaverin kanssa meikattaviksi lempparipaikkaani Make up storeen whiiiii! Luvassa siis ihana hemmottelupäivä ja meikkiaiheista postausta tiedossa teille :)

5 vastausta artikkeliin “Tur-turbaanipää

  1. Oi, mikä ihana turbaani!! Nää on mulle jotenkin ihan uus juttu – muistan kyllä sen sun toisen, mut jotenkin silti menny multa ihan ohi! Toi on kyllä kiva!!Hei ihanaa MUSii teille ja ottakaa PALJON kuvia!!! :)

    Tykkää

  2. Joo siis ihan ykkösjuttu kesäks :) Ei tartte laittaa tukkaa, suojaa päätä auringolta ja näyttää (mun mielestä) kivemmalta kuin huivi!Kiitos ja otetaan kuvia tottakai =)

    Tykkää

  3. Ainiin ja tosta otsikosta on pakko viel heittää kommenttia…Meitsin lapsuushoodeilla Laajasalossa nimittäin pyöri sellanen yleisesti tunnettu parrakas ja outo mies, joka juoksi aina hulluna turbaani päässä, hence the name ”turbaanipää” hahaahahahha :D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s