Ihonhoito · Tuoksut · Vartalotuotteet

Brazilian Bum Bum Cream – koukuttavin vartalovoide

Sisältää mainoslinkkejä (merkitty tähdellä).

 

Anteeksi, mutta olisiko teillä hetki aikaa keskustella brasilialaisesta peppuvoiteesta?

Uutisten ollessa pullollaan koronaviruksen aiheuttamaa ahdistusta ja pelkoa, ajattelin, että mikäpä voisi olla parempi aika puhua jostain keveän ihanasta, hyvältä tuoksuvasta ja piristävästä <3

Rodoksen matkani jälkeen kerroin tykästyneeni Sephorasta ostamaani *Sol de Janeiron Brazilian Bum Bum Creamiin. Kyllä vaan.

Mähän melkein sekosin, kun kuulin, että Sol de Janeirolla on saman tuoksuisia tuotteita paljon muitakin Bum Bum Creamin lisäksi. Sen jälkeen kuulin, että näitä tuotteita saa Suomesta *Kicksistä. Kyllä!

Mutta mikä hitsi näissä Sol de Janeiron tuotteissa sitten oikein innostaa?

Kaksi juttua. Tuoksu ja koostumus. Bum Bum Creamissa on omaan makuuni täydellinen koostumus. Tuhti, mutta silti käsittämättömän nopeasti imeytyvä. Ihosta tulee aivan järkyttävän pehmeä ja napakka! Ja mainitsinko jo, että tämä tuoksuu taivaalliselle <3

Tuoksu on nimeltään SOL Cheirosa ´ 62 ja siinä kuvaillaan olevan pistaasipähkinää ja suolakaramellia. Tuoksu on lämmin ja houkutteleva ja siitä tulee mieleen etelän lämmössä vietetyn päivän jälkeinen rantabaarissa vietettävä raukea ilta. Tulipas ihan hajuvesipromon kuuloinen kuvaus hahhahaa, mutta mä oikeasti ihan näen sen silmissäni kun haistan tätä tuoksua. Ja tuoksu on oikeastikin saatavissa *Eau de Parfum -tuoksuna!

Peppuvoiteen lisäksi olen nyt testaillut suihkugeeliä, käsivoidetta ja huulirasvaa.  Brazilian Kiss Cupuacu Lip Butter -huulirasva (tai siis todellakin huuliVOI) ja Brazilian Touch Hand Cream olivat kelpotuotteita, mutta niistä puuttui se wow-faktori, joka Bum Bum Creamissa itselleni on. Sen sijaan suihkugeeli, *Brazilian 4play puolestaan on IHANA!! Sitä tuli pieni puteli tässä Cult Beautysta tilaamassani Carnaval Dreams -paketissa, jonka käytin ja tilasin jo Kicksistä ihon pullon lisää! Tämä vähän yllätti itsenikin, koska yleensä olen suihkugeelien osalta täysin toisenlaisten tuoksujen ystävä. Normaalisti mun kylppärissä tuoksuu lime, mustaviinimarja tai vaikkapa karkkinen Snow Fairy. Mutta tässä Brazilian 4playssa ihastuttaa lämpöisen ja sensuellin tuoksun lisäksi täydellinen, kermaisen paksu koostumus. Ihan ässähyvä tuote ja sopii myös heille, joille Bum Bum Creamista iholle jäävä tuoksu on too much.

Koostumukseltaan selvästi originaalia peppuvoidetta kevyempi *Coco Cabana Cream on itse asiassa Sol de Janeiron mukaan vielä kosteuttavampi. Tuoksussa on paljon samaa, mutta se on raikkaampi ja siinä on kookosta. Tykkään tästäkin! Ääääh tässä merkin sivuja selaillessaan löytää kummasti itsekin uusia tarpeita, nimittäin Coco Cabanastakin on näköjään tullut suihkugeeli! :)

Ihan halpoja Sol de Janeiron tuotteet eivät ole,  240 ml Bum Bum Creamia maksaa huimat 46,90 euroa ja 385 ml suihkugeeli 27,90 euroa. Normaalisti nauraisin räkäisesti ajatukselle, että pulittaisin vartalovoiteesta melkein viisikymppiä, mutta nyt olen laittanut kättä taskuun ihan mielelläni :D

Oletteko te päässeet tuoksuttelemaan ja testailemaan Bum Bum Creamia tai muita Sol de Janeiron tuotteita? Löytyykö muita ihastuneita? ^_^

10 vastausta artikkeliin “Brazilian Bum Bum Cream – koukuttavin vartalovoide

 1. Mä ehkä johonkin jo kommentoinkin rakastuneeni tohon Coco Cabanan tuoksuun palavasti, mutta valitettavasti tällä hetkellä rahareikiä on niin paljon, että kaikki kosmeostot on jäissä määrittelemättömän ajan. Tokikin totesin jälleen omistavani niin järkyn määrän kosmetiikkaa (muutto konkretisoi ikävästi tavaramäärää), että todellisuudessa mun ei enää ikinä pitäis ostaa yhtään mitään. Eli tällä hetkellä sallin itselleni ainoastaan vaaleanpunaista/ruusukultaista hiustenväriä ylläpitäviä tuotteita. Tosin kuorintasukat ajattelin kyllä hankkia, niitä ei ole jemmassa.

  Mutta kun tästä talous tasapainottuu, niin sitten tiedän kyllä mitä olen seuraavana hankkimassa. Bongasin tota kaiken lisäksi vielä jossain vaiheessa älyttömässä tarjouksessa Nelly.comista tms, mutta siihen hetkeen jäi tilaamatta.

  Tykkää

  1. Mulla on vähän sama tilanne, on tullut tuhlailtua vaikka mihin viime aikoina, niin täytyy hetken aikaa himmailla ostoksia 😬🙈

   Tykkää

   1. Sorruin. Nää oli Kicksissä -20% ja Coco Cabanasta oli bodymist! Ostin myös keltasen setin, jossa suihkujuttu, misti ja voide. Päätin palkita itseni, koska nyt vaan tuntu siltä. Sinkkupostaukseen mainitsinkin, että en oo kissoista joutunut juurikaan yksin olemaan vastuussa, mutta nyt onkin sitten kuukaus uutta elämää takana ja se homma tullut tutuksi. Jännityksellä odotan, että mikä on lopullinen piikki avioerotilastoissa tän koronaepidemian jälkeen.

    Tykkää

   2. Ei oo totta… oon pahoillani 😞 Oon miettinyt tuota, että varmasti pinna on kireällä monessa taloudessa. Tosi ikävä, että myös siellä oli näin. Toivon mukaan kissojen kanssa on sujunut hyvin kumminkin ja uudesta elämästä löytyy hyviäkin puolia! Tsemppiä ❤️

    Tykkää

 2. Minusta tuo Bum Bum tuoksuu partavedelle! Tykkään huomattavasti enemmän Coco Cabanan voisesta tuoksusta ja tervemenoa rahoilleni, kun nyt kuulin ekaa kertaa, että sitä saa suihkutuotteenakin :D

  Tykkää

 3. En ole haistellut, mutta suihkugeeli on ollut mielessä ostaa kokeeksi. Mä silti epäilen vahvasti etten tykkää, mutta eihän sitä koskaan tiedä. :D

  Tykkää

 4. Miulla on tuo käsivoide ja omaan makuun on liian tuoksuva, joten kyllästyn todella nopeasti. Mutta suihkugeeli on toivelistalla, ehkä joskus sen ostan :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s