Yleinen

Ostin asunnon

Kyllähän mä jo aiemmin kerroin, että olen löytänyt asunnon mulle ja koirille. Kyseessä on asuntoesitteen mukaan ”kolmio hyvien kulkuyhteyksien varressa” ja sitähän se on. Aivan ihana asunto, josta tulette kyllä näkemään kuvia kyllästymiseen asti :D 


Mutta voi veljet, että voi olla erilainen olo, kun kaupat on virallisesti tehty! Mä olen vähän sellainen uskon kun näen -tyyppi, eli vasta nimmarit paperissa ja rahojen maaginen liikkuminen pankkien välillä todisti mun aivoille asian.

Asunnon myyjät olivat IHANIA!! Joidenkin ihmisten kanssa vaan tulee ensimmäisestä sekunnista lähtien toimeen ja he olivat just sellaisia. Lämpimiä ja puheliaita. Olisivat vaan jääneet vaikka mun naapureiksi :D Kysyin varovasti lupaa pyytää muutamaa strategista mittaa asunnosta, niin sain samantien kutsun tulla itse katsomaan ja fiilistelemään. Aivan mahtavaa <3 Nyt pystyn ihan eri tavalla miettimään ja hankkimaan huonekaluja, kun saan tarkat mitat. Mulla on unelmissa, että saisin asunnon mahdollisimman pian oman näköiseksi ja kalusteiden ostaminen ja tilaaminen ennakkoon auttaa tässä. Kertakaikkiaan hienoa!


Toinen myyjistä kysyi välittäjän palautettua heille avaimen, että haluanko mä sen! En oikein tiennyt mitä sanoa, mutta heti kun sain avaimen käteeni, tunsin voimakasta hyvää mieltä. Mun avain! Uusi koti!  Mulla on vahva tunne, että tää on niin hyvä juttu. Enää ei tartte odottaa kauaa <3

23 vastausta artikkeliin “Ostin asunnon

 1. Onneksi olkoon!
  Ihan ensimmäiseksi pisti silmään, ettei uudessa kodissasi näytä olevan saunaa. Jess! Tykkään itse saunattomista asunnoista. Ja toiseksi bongasin vaatehuoneen, jess sillekin! Vaatehuone on ihan ehdoton! Kivalta näyttää muutenkin:)

  Tykkää

  1. Haha joo! Vanhassa asunnossa on sauna ja käytän sitä ehkä kerran vuodessa :D Joten ei ole todellakaan olennainen juttu mulle. Ja just näin, vaatehuone on ihan paras asia <3

   Tykkää

 2. Onnea uuteen kotiin <3 kyllähän sitä mieluummin sijoittaa omaan kotiin kuin vuokraa maksaa. Vaikka siellä asunnot taitaa olla vähän eri hinnoissa kuin täällä ;D mutta niin on vuokratkin! Tällee kaksistaan voi asua omassa omakotitalossa mutta jos yksikseen olisin niin varmaan vuokralla mieluummin :)

  Tykkää

  1. Juuri noin. Kallista lystiä on, oli sitten vuokralla tai omassa! Pk-seudulla ainakin myös koirat rajoittavat vuokra-asuntojen saamista todella paljon. Monessa paikassa se on ehdoton ei :P

   Tykkää

 3. Onnea uuteen kotiin! Vaatehuone on arjen luksusta, sellainen tulee meidänkin kotiin ^_^ Me päästään toivon mukaan jouluksi omaan kotiin, ja ihan vielä en ole sisustusjuttujen kanssa päästänyt täysiä. Ja haha, vielä kun se maku on kalliimman puoleinen, niin luulen, että sisustamisesta tulee vähän pidempi projekti xD

  Mutta todellakin ihana ele myyjiltä tuo oma avain <3

  Tykkää

  1. Kiitos!! Vaatehuone on <3! Vanhassakin on ja olis kyllä ollut vaikeaa ilman ;)

   Muakin ihan hirvittää huonekalujen hinnat!! Huh miten kalliiksi tulee, jos joutuu uutta ostamaan. Pakko sisustaa pikkuhiljaa, ei millään pysty kaikkea kerralla!

   Tykkää

 4. Onnea tosi paljon uudesta omasta kodista! Tuo välivaiheen päättyminen on varmasti suuri helpotus, vaikka voikin olla myös raskasta. Mulla välivaihe jatkuu vielä, sillä asunnon ostajaehdokas vaikuttaa kuitenkin vetäytyvän ja hyvällä säkällä tässä menee n kuukautta että saadaan yhteinen laina pois ja päästään uutta etsimään toden teolla. Mulle tuo pientä painetta se, että työkuviot on muuttumassa jonkun verran ja toiveissa olisi päästä vaihtamaan kaupunkiakin tämän muutoksen kannustamana – mutta mitään en voi vielä suunnitella enkä uskalla oikein haaveillakaan mitään…. Eli suurtsempit sulle ja koiruille uuteen kotiin ja uuteen elämänvaiheeseen ♥

  Tykkää

  1. Ääääh, kuulostaapa raskaalta :( Mua helpotti paljon se, että vanha asunto oli yksin mun, niin pystyin myös päättämään siihen liittyvistä asioista yksin. Mullakin kyllä liittyi ostajan löytymiseen ja uuteen asuntoon niin paljon vaiheita, että välillä olin ihan toivoton. Mutta lopulta ne asiat vaan järjestyivät kun jaksoin vaan vääntää ja säätää. Niin sullakin :) Tsemppiä!

   Tykkää

 5. Ai että, tuo fiilis on kyllä niin mahtava! Erosin itse pitkästä parisuhteesta reilu 4 vuotta sitten keväällä ja ostin sen jälkeen itselleni ihan ikioman (okei, toistaiseksi vielä enimmäkseen pankin oma, mutta kuitenkin :D) rivitalokaksion. Olihan se tunne kyllä huikea! <3 Ja tässä rivitalokaksiossa sitä asustellaan edellleen, tosin pikkuhiljaa alkaa 56 neliötä käydä pieneksi, kun meitä yhden ihmisen sijaan asuukin nykyisin kolme + yksi koira. Mutta miten ihmeessä tästä rakkaasta kodista raaskii luopua, siinäpä vasta pulma. Voi kun olis itsekin tajunnut ostaa suoraan kolmion silloin 4 vuotta sitten :D

  Tykkää

  1. Hihi :) Ihanaa, kun sulla on asiat noin hyvin! Vaikka ehkä silloin 4 vuotta sitten ei aina siltä tuntunut. Mä kävin katsomassa sekä kaksioita että kolmioita, ja jos nyt rehellisiä ollaan, niin tämä asunto meni kyllä vähän yli mun budjetin :D Mutta ei kyllä silti harmita :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s