Clarisonic · Dr. Hauschka · evo · Joico · Kérastase · Lavera · Lumene · L`Occitane · MAC · Rimmel · Schwarzkopf · St.Tropez

Toukokuun 2017 loppuneet kosmetiikkatuotteet

Voi vitsit, toukokuussa loppui oikeastaan pelkästään hyviä tuotteita! Kerrankin oli tylsä fiilis heittää purkkeja loppuneiden koriin ;)

Kérastase Sensidote Dermo-Calm Scalp Soothing Serum
Kätevässä pipettipullossa oleva ohut seerumi, joka viilensi ja kosteutti kivasti kutiavaa päänahkaa. Tykkäsin kovasti! Tämä oli sellainen luksusversio verrattuna eniten käyttämääni ACOn hiuspohjageeliin.

Schwarzkopf Professionel BC Repair Rescue*
Todellinen luottotuotteeni, jota olen käyttänyt jo pari putelia. Levitän tätä pyyhekuivien hiusten latvoihin ensimmäisenä ja päälle sitten hoitosuihke ja avot, hiukset saa harjattua auki ilman repimistä :) Repair Rescue sekä siis selvittää että saa latvat näyttämään selvästi kauniimmilta. Vahva suositus, mulla on jo uusi tuubi käytössä :)

Joico Color Intensity Semi-Permanent Peach*
Persikkapään ylläpitotuote eli suoravärinaamio. Tämä oli loistotuote ja tekemäni persikkaisten suoravärien vertailun ykkönen.

evo Water Killer Dry Shampoo
Superhyvä kuivashampoo! Käyttäisin todennäköisesti aina tätä, mutta hinta kirpaisee sen verran, että mieli tekee etsiä välillä edullisempaa vaihtoehtoa. Kuivashampoot kun kuluvat aika nopeasti. Vinkatkaa hei teidän lemppari kuivashampoot, sellaiset, jotka tuovat sekä freesausta että tukea hiukseen!? Huomasin, että toinen lempparini Batisten XXL Volume on ilmeisesti lopetettu (YHYY), joten mä olen nyt vähän sormi suussa.

St.Tropez Gradual Tan In Shower
Suihkussa käytettävä itseruskettava, hitsin kätevä! Postaus löytyy täältä :) Tästä on tullut tummemmalla lopputuloksella varustettu versio, mutta en ole saanut sitä vielä mistään käsiini.

Lavera Refreshing Body Wash
Lempparisuihkugeelini, josta ostan aina vaan uuden kappaleen. Ihanan raikas limen ja verbenan tuoksu ja muutenkin oikein pätevä kaveri.

Adidas Control antiperspirantti
Tätäkin ostan aina vaan.

L´ Occitane Amande Velvet Hands*
Paksuhko, samettisen pinnan jättävä käsivoide, joka tuoksui ihanan sumuiselle ruusulle. Tykkäsin. Tässä on muuten suojakerroin, joka on tosi harvinaista käsivoiteille!

L´ Occitane Immortelle Oil Make-Up Remover*
Yksi parhaista, ellei paras kokeilemani öljyputsari kasvoille. Kätevä pumppupullo, täydellinen koostumus, ja tämä poistaa meikin kuivattamatta ihoa. Todella hyvä tuote :)

Dr. Hauschka Clarifying Toner
Myöskin luottotuotteeni, jota ostan aina lisää viimeistään silloin, kun ihoon ilmestyy epäpuhtauksia. Saa nähdä, pitääkö tätä hankkia nyt kesäksi lisää.

Clarisonic Delicate
Delicate on itselleni parhaiten sopiva Clarisonicin harjaspäistä. Tosin nyt mulla on kokeilussa uusi Radiance ja sekin kyllä vaikuttaa hyvältä!

Rimmel #Insta Flawless*
Suojakertoimellinen ja sävytetty voide kasvoille, jota olen itse käyttänyt mineraalipohjan tai kevyen meikkivoiteen alla tuomaan ihon sävyn tasoitusta. Tykkäsin tästä tuotteesta ihan älyttömästi ja petyinkin, kun en (ainakaan Citymarketin) Rimmelin valikoimasta löytänyt tätä lisää.

MAC Brow Sculpt
Tämä oli ihan hyvä tuote, mutta ei vetänyt lähellekään vertoja all time favourite -tuotteelleni MAC Eye Browsille. Tällä ei saanut yhtä siistiä lopputulosta ”kynän” isomman pään takia.

Lumene Nordic Secret Volume Lash Primer*
Postaus. Ripsivärinpohjustaja, joka oli ihan hyvä. Pysyn silti suosikissani Diorissa tästä eteenpäinkin :).

Näkyikö mitään kivaa? Oletteko te nähneet tuota Rimmelin primeria kaupoissa JA minkä kuivashampoon mä seuraavaksi hankin?! :)

*Saatu blogin kautta.

6 vastausta artikkeliin “Toukokuun 2017 loppuneet kosmetiikkatuotteet

  1. Dr. Hauschkan Toner, Laveran suihkugeeli ja evo on myös mun lemppareita. Tota St. Tropezin suihkussa käytettävää itseruskettavaa mun on pakko testata, kuulosti niin mielenkiintoiselta! :)

    Tykkää

  2. Ostin Rimmel Insta Flawless sävyvoiteen ihan puolivahingossa, kun luulin sitä joksikin muuksi, heh;) Osoittautui kuitenkin hyväksi alustaksi mattaisille meikkivoiteille. Tuo kivasti kuulakkuutta kasvoihin. Harmi, jos on poistunut jo markkinoilta:(

    Tykkää

  3. Eikös tuo Batisten XXL volume ole vain uudessa pullossa? Ainakin betteboxissa tuli tässä keväällä siitä matkakokoinen versio ja harvemmin kait boxin mukana tulee heti poistuvia tuotteita?

    Tykkää

    1. Hmm! Pitää varmaan kysyä tätä Batistelta. Nimittäin mulle kuivashampoo-ostoksilla kosmetiikkamyyjä kyllä kertoi, että koostumuskin on eri. Täytyy selvittää! :)

      Tykkää

Jätä kommentti