BeautyBlender · Meikit · Meikkisiveltimet · Meikkisiveltimien puhdistus

Homeinen meikkimuna?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kauneusbloggaajien yhteisö huusi yhteen ääneen HYIIIIIIIIIIIII kun Mari julkaisi ryhmässämme kuvan homeisesta Beautyblenderistään. Homeinen kohta oli kuulemma päällepäin tuntunut kovemmalta kuin muu sieni ja mä totesinkin, että siellä oli sitten välittömästi satakunta naista neuroottisesti puristelemassa Beautyblendereitään :D Odotin into piukassa, kunnes oman käytössä olleen meikkimunani käyttöikä tuli päätökseensä ja sitten pääsin kurkkaamaan sen sisään. Niin jännää! Mähän olen käyttänyt Beautyblenderiä niin kauan, kuin pinta pysyy hyvänä eli noin viitisen kuukautta. Suosituskäyttöaika on kolme kuukautta, eli olen ylittänyt sen aika reippaasti ja nyt sitten mietin, että KANNATTIKO :D

Slaissasin ensin viipaleen pois ja sisällä ei näkynyt mitään erityistä. Mutta kun jatkoin viipaloimista, törmäsin johonkin epäilyttävään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä taputtelen meikkivoiteen (ohjeiden vastaisesti) Beautyblenderin paksulla päällä ja siellä näkyykin meikkivoidekertymiä. Mutta. Mikäs tuo meikkivoideläikän sisällä oleva pienempi läikkä on? Tuolla aika lähellä mun kynttä. Se on selkeästi erivärinen, mutta en kuitenkaan nähnyt mitään homeitiöitä tai muuta vastaavaa varmasti ällöttävää. Eniten mua huolestutti se, että sen kohdan koostumus oli erilainen kuin muussa sienessä. Kohta oli kostea ja meni ikään kuin kasaan paljon helpommin kuin muualla.

Sain jo Instassa sormen heristyksiä, että en pese meikkimunaani kunnolla, joten painotetaan tässäkin vielä, että tämä on siis sieneni likaisena :D Ajattelin, että turha sitä on pestä, kun kuitenkin olen heittämässä sen pois. Jälkikäteen kyllä harmittelin tätä ratkaisua, pestynähän mä olisin nähnyt, että mitä siellä ”puhtaan” sienen sisällä on ja millainen tuo pieni epäilyttävä läikkä olisi ollut. Nyt sitten käyttelen seuraavaa Beautyblenderiä ja slaissaan sen sitten puhtaana :D

Mitä luulette, onko tuo kohta hometta? Noudatatteko te suositeltua kolmen kuukauden käyttöikää meikkimunanne käytössä? :)

18 vastausta artikkeliin “Homeinen meikkimuna?

 1. Itse ostin ensimmäisen bb:ni muutama vk sitten ja tulen kyllä käyttämään sitä yli 3 kk:tta, ihan siitä syystä, että käytän sitä harvemmin. Nyt en ole viikkoon käyttänyt ollenkaan kun hommasin sen lorkun cushionin :D
  Minusta nämä munan halkaisu-postaulset on jänniä ja vähän ällöjä, että jatkoa sitten vaan :D
  Oliko muna ollut kauan kuivumassa, että jos tuo oli vain kosteaa meikkivoidetta?

  Tykkää

  1. Hahahahaaaa, SAMA! Jännää ja ällöä yhtä aikaa :D

   Yäk, ei kyllä pitäisi olla enää kosteaa meikkivoidetta sienessä, edellisestä käytöstä oli jo kaksi vuorokautta :P

   Tykkää

 2. Käytän yli 3kk -ajallisesti-, koska käytän sientä enkä 2-3 kertaa viikossa. Suolistin viimeksi pois heittämäni BB:n eikä sieltä onneksi löytynyt mitään epäilyttävää, tosin mä käytän ohuempaa päätä meikkivoiteen leivtykseen.

  Tykkää

  1. En mäkään jokaisena päivänä viikossa käytä meikkimunaa vaan ehkä kolmena. Pinnasta olen tosiaan katsonut, milloin on aika heittää se menemään. Nytkin kun korkkasin uuden, niin sen pinta tuntuu ihan erilailla sileältä ja pehmeältä kuin vanhassa. Ehkä vaihdan nykyisen uuteen vähän aikaisemmin :D

   Tykkää

 3. Mun luonteessa on varmasti jotain tosi pahasti pielessä, kun nää halkaisupostaukset on ihan mun lemppareita…:D niin ällöä mutta niin ihanaa. Näkyykö tossa vasemmassa alakulmassa muuten olevan meikkivoideläikän sisällä myös vähän tommosta vihreempää…?

  Tykkää

 4. Mulla on ollut vasta yksi aito BB vähän pidempään käytössä ja voin ihan tunnustaa, että ei mitään käryä koska otin sen käyttöön…kai se viime vuoden puolella oli joten tulisko nyt ehkä jotain 3kk ajallisesti. Mutta en käytä sitä päivittäin, en välttämättä edes joka viikko. Siihen nähden kuinka harvoin sitä käytän ihmettelen miten nopeasti se on mennyt pinnaltaan huonoksi. Siihen on tullut muutamia halkeamia ja ensimmäinen tuli mielestäni aika pian käyttöönoton jälkeen. Minä en tosin ole mikään kovin helläkätinen tahi nopea meikkisieniä pestessäni, että saattaa olla täysin itseaiheutettua.

  En kuitenkaan pelkää sieneni homehtuvan (ainakaan ennen kuin se homehtuu), olen mielestäni huolellinen pesijä ja yritän myös kuivata sieneni huolella ja niin, että kuivumiseen ei kuluisi tolkuttoman kauaa. Toki homepuheet ovat saaneet minut tarkkailemaan ja tunnustelemaan sieniäni entistä tarkemmin, mutta periaatteessa olen suht huoleton. :-) Aion noudattaa ihan omaa mutu-tuntumaa sienen käyttöiän suhteen, oli se sitten enemmän tai vähemmän kuin virallinen suositus.

  Mä en muuten edes tiennyt, että BB:tä pitäisi käyttää jotenkin tietyllä tavalla, ts. että meikkipohjaa ei saisi levittää paksulla päällä. Minä aina aloitan taputtelemaan meikkipohjaa iholle juurikin tuolla paksulla pyöreällä päällä, jotenkin tuntuu ihan omituiselta ajatella, että voisi olla joku muukin tapa. :-D

  Tykkää

  1. Jep, mututuntumalla mäkin oon mennyt ja pinnan lohkeilun mukaan. Niin kuin tuolla ylempänä kirjoitin, niin ihan ihmettelin, miten paljon uusi muna oli pehmeämpi ja sileämpi kuin vanha. Ehkä siihen huonompaan pintaankin tottuu ja uusi voisi olla aika ottaa käyttöön jo vähän aikaisemmin. Puhun itsestäni siis :) Mullakin BB kuivuu hyvin alle vuorokaudessa, kun puristan sen tarpeeksi kuivaksi.

   Erika kertoi postauksessaan Beautyblenderin perustajan kertoneen, että meikkivoide pitäisi (tai siis ”pitäisi”) levittää sillä kapeammalla päällä! Mä käytän sitä päätä vain silmänalusille ja nenänpielille, muuten mennään paksulla kantaosalla :D

   Tykkää

 5. Mulla on BB-kopsu, jonka oon saanut jostain miitistä, mutta en käytä sitä kuin puuteriin, ja silloinkin kuivana :D Ei oo mun juttu ollenkaan muuten, vain puuteriin! Eli mun sieneen ei homeitiöt tule, hihii. Mutta hyi, onhan toi ällöä :o Siveltimet kunniaan, t. mä <3 Ja tietty se hygienia muutenkin :DD muahah

  Tykkää

  1. Jep, ällöä on. Mutku meikkimuna on PARASTA IKINÄ..! Itse asiassa, haastan sut kokeilemaan (aitoa ja alkuperäistä!), oon ihan varma, että et voi olla tykkäämättä!? :)

   Tykkää

 6. Nää postaukset on jänniä jä ällöttäviä :D Välillä pitää laittaa silmät kiinni ja ei kun taas kuvaa tuijottamaan :D Sephoralla tais olla myös oma versio. Mä oon vähän pihalla noiden kanssa ja harkitsen vielä uskallanko ostaa.

  Tykkää

  1. Ahhah, niinpä :D

   Mä olen kokeillut vain Kikon meikkimunaa tän originaalin lisäksi ja se ei kyllä ollut musta yhtään niin hyvä. Suosittelen (ainakin aitoa siis) todella lämpimästi, mä en BB:n lisäksi käytä enää mitään muuta meikkipohjasivellintä juuri koskaan :)

   Tykkää

 7. Kyllä toi vaan orastavalta homeelta näyttää, niin inhaa kun se onkin :S Mä tunnustelen omaani nykyään päivittäin ihan vaan jos siel sattuis olemaan jotain, vaikka kyseinen BB ollut käytössä 4 kertaa :D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s