Huulipunat · Korostustuotteet · MAC · Meikit · Poskipunat

Minihuulipunia ja muuta jännää MACiltä

Huokaisin helpotuksesta Kroatiaan lähtiessäni, kun tarkistin netistä, että lentokentän MAC-myymälä olisi auki myös epäinhimillisen aikaisin lähteviä lentoja varten. Tosin olin itse 2.40 tapahtuneen herätyksen jälkeen niin jumissa, että ystävällisen myyjän tiedustellessa, etsinkö jotain tiettyä, olin hetken hiljaa ja totesin, etten itse asiassa tiedä :D Olihan mulla tietyt tuotteet mielessä, mutta kummasti aamuviideltä aivoni eivät saaneet pyöriä pyörimään ja asioita yhdisteltyä. Löysin sitten hetken pööpöilyn jälkeen etsimäni minipuhdistusöljyn ja puhdistusliinat, mutta sitten löysin jotain niin ihanaa, että unenrippeet karisivat silmistä samantien ja olin taas ihan skarppina :D

Myyjä nimittäin osasi vetää oikeasta narusta: näitä ei saa muilta Suomen MAC-pisteiltä kuin meiltä. Öö joo :D Hän esitteli Look In a Box -kitit, joita oli sivellinpakkauksista koko kasvomeikkiin. Mutta mä tietty iskin silmäni näihin minihuulipuniin! <3 Siis ihan totta, ihan älyttömän ihana idea! Harvoin huulipunan saa käytettyä loppuun ja kuin söpöjä nämä pikkuruiset huulipunat ovat! Tässä sai noin puolentoista täysikokoisen punan hinnalla (38 euroa) viisi miniä <3

Punat ovat vasemmalta oikealle ylhäältä alas Relentlessly Red, Antique Velvet, No Faux Pas, Nude Du Jour sekä siskolle antamani vaalean violetti Dodgy Girl, josta nyt valitettavasti ei ole swatchia. Hän sai valita viidestä mieleisensä ja Dodgy Girl sopiikin hälle tosi hyvin :) Kaikki punat ovat Matte-laatua.

Ennen reissua Helsingin Stockalla oli jotain ihmeellistä, nimittäin -20% kaikista MACin tuotteista ja vielä useamman päivän ajan! Pakkohan siellä oli käydä tsekkaamassa stashit ja pari pientä ihanaa ostinkin. MACillä oli ennen vakiovalikoimassa näitä ihania Lustre Drops -hohdetippoja, jotka aina kiinnosti, mutta jostain syystä en koskaan tullut ostaneeksi. Nyt kun näin, että Fruity Juicy -kokoelmassa niitä tulisi parissa sävyssä vähäksi aikaa myyntiin, niin innostuin heti. Vaikka en ollut jonottamassa tiskille heti julkaisupäivänä, niin mulla kävi hyvä tuuri ja Bronze Hero -sävyä oli vielä jäljellä.

En tiedä, oliko tummahko sävy pelottanut ostajia, mutta mun mielestä tää on ihan täydellinen siihen tarkoitukseen, mihin tätä käytän, eli sekoitan meikkivoiteeseen. Tämä tuo ihanasti vähän sävyä ja lämpöä pohjameikkiin näin kesällä <3 Valitettavasti Lustre Dropseja enää tuskin löytyy, mutta pitäkää ihmeessä silmät auki tulevien kokoelmien osalta, tällainen kannattaa ostaa!

Tämä tuote on sen sijaan vakiovalikoimassa eli Extra Dimension Blush sävyssä Telling Glow. En saanut kuviin vangittua tämän poskipunan mieletöntä hehkua ja pinkkiä shiftiä, joiden takia tämä oli pakko saada. Mulla on kaikki poskipunat joko matta/satiinilaatua tai sitten hohtavia, mutta tällaista kunnon metallihehkupunaa mulla ei vielä ollut. Tavallisella poskipunasiveltimellä Telling Glow levittyy todella maltillisesti, mutta sienellä siitä saa näyttävämmän ja tuotteesta kaiken irti. Monikäyttöinen tuote siis :)

Puhuttiin Kroatian reissussa jonkin verran rahankäyttötottumuksistamme ja mietittiin, missä kullakin meistä on sokea piste. Mä sanoin heti, mun sokea piste on MACin tuotteet ja ennen kaikkea kokoelmat. Kohtalotovereita? :D

16 vastausta artikkeliin “Minihuulipunia ja muuta jännää MACiltä

 1. Minkälaisia sivellinpakkauksia??? Kaksi viikkoa omaan lähtöön ja mä olin päättänyt että vihdoinkin voisin olla kypsä testaamaan MACin siveltimiä 😊

  Tykkää

  1. Äääääääh kun mä en nähnyt enkä kuullut enää mitään näiden minipunien jälkeen 🙈 Meet vaan ajoissa kentälle, niin ehdit perehtyä 😊

   Tykkää

 2. Uu, apua, vieläköhän noita minihuulipunia on kentällä?! Lähden torstaina pitkästä aikaa reissuun ja vaikka joudun elämään nyt SUPER-SUPER pienillä varoilla ensi kuun Tomorrowland-reissun vuoksi, niin hei minihuulipunat, kamaan. Noista sävyistä multa puuttuu tuo Nude Du Jour, ja kukapa nyt ei maksaisi yhdestä minihuulipunasta 38 euroa. <3

  Tykkää

  1. IHANIN KOMMENTTI!!! Todellista panostamista, arvostan <3 :) Kentän MAC-mimmeillähän on oma ig-tili, itse saattaisin heittää heitä viestillä minipuna-asiassa 😬

   Tykkää

   1. Ja se tili oli??? Tsekkasin jo että sunnuntaisin myymälä aukee 4:30 ja lento lähtee kuuden jälkeen. Hyvin ehtii shoppailemaan :D

    Tykkää

   2. Sulla taitaa olla sama lento kuin meillä :D Ja siis ÄH, mäkin menin heti etsimään sitä tiliä, niin sitä ei enää ole :’ ( Mutta pidetään peukkuja!

    Tykkää

 3. Aika kivoja nuo minihuulipunat! Isoissa on just se hankaluus saada yhtäkään ikinä loppuun :) ja tuossa saa monta sävyä melko edullisesti, eikä nuo näytä mitenkään mineiltä ;D

  Tykkää

 4. Paljonko noissa minihuulipunissa on tavaraa per hylsy? Hauska setti :)

  Mulla on ihan hulluna Macin huulipunia, ne on sellainen aina takuuhyvä tuote. Oletko joskus muuten esitellyt omaa Mac -huulipunakokoelmaasi joskus? Se olisi kiva nähdä :)

  Kausikokoelmiin en ole erityisemmin haksahtanut, kun aina ne myydään loppuun niin nopeasti :(

  Tykkää

  1. Näissä on 1,8 g tuotetta kun normaalikokoisessa on 3 g :)

   Hei kiitos postausideasta, tuohan olisi oikein toteuttamiskelpoinen! MAC-punia multa kyllä löytyy ;)

   Tykkää

 5. Miten söpöjä noi minihuulipunat, ihan törkeen ihana setti! Mä olen viime aikoina haksahtanut keräämään minikokoja kaikesta mitä löydän, koska en kuitenkaan ikinä ehdi normaalikokoisia käyttää loppuun. Mineissä on edes jotain toivoa :P

  Tykkää

 6. Ooh himoittavia ja monesti haksahdan ”tätä ei muualta saa” tuotteisiin. Vimmatuslistalla olisi Macin tuoksut.

  Muiskuja. <3

  Tykkää

  1. No SAMA!! Jos on ”once in a lifetime -tilaisuus”, niin voin luvata, että kaivan jo lompakkoa :´ D

   Hei mä en ole edes tuoksutellut MACin tuoksuja vielä! Tämä puute täytyy korjata!

   Ihanaa viikkistä <3

   Tykkää

 7. Kääk, ihania minejä! En olis kyllä mäkään tuollaista karkkia malttanut jäädä ostamatta, jos olis eteen sattunut <3

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s