Kosmetiikan nettishoppailut · Meikkijuttuja · Meikkisiveltimet

Unicorn brushes

Oletteko kuulleet yksisarvissiveltimistä?! ”The unicorn brushes that broke the internet.” Nämä ovat ne! Minulla iiiik :)

Mä olen jo pitkään miettinyt, että jos joku osa-alue kosmetiikkakokoelmastani kaipaa täydennystä, se on nimenomaan siveltimet. Mulla on vähän kärjistettynä vain yksi sivellin jokaiseen työvaiheeseen, ja tämän kaverin ollessa pyykissä joudun tekemään meikkauksen työvaiheen jollain ”sinne päin” -siveltimellä. Siveltimiä on mun mielestä älyttömän vaikea ostaa! Suomesta saa toki hyviä siveltimiä esim. MACiltä, Ecotoolsilta ja Real Techniquesilta, mutta nettihän se vasta on pullollaan erilaisia, edullisia ja hyväksikerrottuja merkkejä. Mä menen aina aivan sekaisin, kun samalla merkillä on joku kahdeksan erilaista häivytyssivellintä, hiki tulee ja klikkaan hätäpäissäni selaimen kiinni ja siveltimet jäävät tilaamatta :D

Tässä kävi taasen niin, että uutuuksien erikoisnaiseksi nimeämäni Ostolakossa-Virve postasi näistä Unicorn Lashesin Unicorn Brushes -yksisarvissiveltimistä ja mulla meni noin puoli minuuttia, niin olin ennakkotilannut itselleni saman setin :D Nämä ovat varsinainen yksityiskohtia arvostavan meikkaajan taivas. Karva on synteettistä taklonia ja tietysti sateenkaaren väristä. Siveltimet toimitetaan timantin muotoisessa laadukkaassa ja jämäkässä meikkilaukussa, ja jopa pahvilaatikko on kuvankaunis. Ahh <3

Siveltimien varret saavat mut huokailemaan ihan vähän. Kärkeä kohti kapenevat pastellisen hohtavat simpukat, awws.

Siveltimiä tulee pakkauksessa kymmenen. Vasemmalta oikealle Strobe Alert (korostustuotteille), Whisp me Away (puuterisivellin), Bare Faced Blush (poskipunasivellin), Chisel Cheeks (varjostussivellin) ja Buff Up (meikkivoidesivellin).

Vasemmalta oikealle Blending is my Cardio (häivytyssivellin), On Cloud Glitter (glitterin tai värin pakkaamiseen luomelle tarkoitettu sivellin), Fleeky Brows (kulmavärisivellin), Crease Proof (häivytyssivellin kevyempään häivyttämiseen) ja Spot It (peitevärisivellin).

Siveltimien käyttöohjeetkin tulevat tällaisen ison kortin takana, jonka haluaisin kehystää jonnekin esille ^_^

Mulla siveltimet odottavat vielä käyttöönottopesua eli en ole vielä ehtinyt käyttää niitä lainkaan. Siveltimet näyttävät ja tuntuvat tosi laadukkailta, mutta käytössä ja toistuvissa pesuissa sen sitten lopullisesti huomaa, miten nämä kestävät. Ensivaikutelma on joka tapauksessa pelkkää plussaa <3 Hintaa sivellinpakkaukselle tuli postikuluineen n. 68 euroa eli yhden siveltimen hinnaksi jää alle 7 euroa. Erittäin edullista, jos minulta kysytään! Ja silmä lepää.

Itse jouduin tosiaan odottamaan omaa settiäni joitain viikkoja, mutta tällä hetkellä siveltimiä on saatavilla samantien Unicorn Lashesin verkkokaupasta Briteistä.

Mitäs sanotte, uppoaako yksisarvissöpöstely? :)

8 vastausta artikkeliin “Unicorn brushes

  1. Uppoaa, mulle uppoaa kaikki lapsekkaan söpöt jutut. Noi on ihanat. Täällä vaan odotellaan uutta Beauty and the Beast ruusupunaa, hajoon kohta. Pitää tulla uusi 3pv, sitten 9pv ja ei vaan näy. mmrrr… Jos en sitä yhtä saa ja kokoelmaa täydeksi, niin joha on kumma.

    Ihanaa pääsiäistä Salla <3

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s