Kosmetiikan nettishoppailut · Lancome · Meikit · YSL

Kaiverrus meikkituotteeseen

Mä olen tosi huono vinkkaamaan teille aleista tai kampanjoista. Syy on se, että en koskaan ehdi kirjoittaa tietystä asiasta juuri sillä hetkellä, kun tieto olisi lukijoille ajankohtaista kun lähes aina tarjoukset ovat voimassa vain päivän-pari. Nyt kuitenkin eräs tarjous yhdistettynä toiseen, vielä kivempaan juttuun sai mut käyttämään tiistai-iltani toisella tavalla kuin olin ajatellut!

Mitäs nimittäin sanoisitte personoidusta kosmetiikkatuotteesta?

na%cc%88ytto%cc%88kuva-2017-01-24-kello-18-51-04

Oma nimi itselle ostettuun tuotteeseen, lämmin tervehdys puolisolle tai hauska juttu ystävälle? Olette ehkä kuulleetkin, että Stockmannilla saa aina välillä (olisiko joulun tienoilla?) kaiverruksen tiettyihin selektiivisen kosmetiikan tuotteisiin, ainakin YSL:llä on ollut tällainen. Kuulin juuri, että verkkokauppa eleven on aloittanut vastaavan palvelun, mutta kyseessä ei ole mikään rajoitetun ajan voimassa oleva kamppis vaan toistaiseksi voimassa oleva juttu!

Kaiverrus maksaa 3,90 €, joten hinnasta homma ei jää kiinni :) Tekstiä voi olla jopa 25 merkkiä, tietenkin tuotteesta riippuen, joten kaiverrukseen saa tosiaan muutakin kuin saajan nimen tai muun yhden sanan. Myös #-merkki on kaiverrusmerkkien valikoimassa, tästä ilahduin kovasti :D

na%cc%88ytto%cc%88kuva-2017-01-24-kello-19-16-56

Tuotteet, joita voi kaiverruttaa, näkyvät täältä. Mukana on YSL:n tuotteiden lisäksi Lancomen tuotteita. Itse valitsisin varmaankin ensimmäisenä mieleen tulleen huulipunan sijaan kuitenkin jonkin pidempikestoisen tuotteen, kuten YSL:n Poudre Compact Radiance -kivipuuterin tai Black Opium -tuoksun (jos mulla ei olisi sitä, siis :). Vitsi, miten kiva olisi kaivaa puuteri laukusta, kun kannesta tervehtisi vaikkapa teksti Hello Gorgeous!. Ihan mielettömän ihana idea tämä kaiverrus, vai mitä olette mieltä?

Niin! Ja vielä se ale, joka oli viimeinen niitti tämän postauksen tekemiselle. eleveniltä saa nyt 20% alennuksen yli 60 euron normaalihintaisten tuotteiden ostoksesta. Tarjous on voimassa 27.1.2017 saakka :)

Kuvat: eleven.fi

Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s