Dior · Meikit · Meikkipohjat

Rössön meikkipussilla: HG meikkivoide

Rössöä ei ole purrut sama kokeilunhalukärpänen kuin mua, mitä tulee uusiin kosmetiikkatuotteisiin. Päinvastoin hän on ÄÄRIMMÄISEN tuoteuskollinen tyyppi, joka silmää räpäyttämättä kotiuttaa tavaratalosta kymmenennen samanlaisen kulmakynän tai kahdennenkymmenennen ripsarin. Tämä pätee kaikkeen, mutta ihan erityisesti meikkipohjatuotteisiin. Mä olen vuosien aikana yrittänyt toistuvasti tutustuttaa hänet uusiin meikkivoiteisiin ja vähintään nyt Beautyblenderiin ja muihin uusiin mahtavuuksiin, mutta hän saattaa mielikseni kokeilla hetken, kunnes palaa taas levittämään sitä samaa hyvää meikkivoidetta, tietysti sormin. Rössöllä on erittäin tarkka näkemys siitä, millainen minkäkin tuotteen pitää olla ja mä en onnistu horjuttamaan tuota käsitystä millään. Uskokaa, yritetty on :D

thumb_p1012083_1024

Päätinkin ainaisen käännyttämisen sijaan ottaa uuden lähestymistavan. Päätin tehdä aivan päinvastoin eli testata Rössön HG-tuotteet, että onko hän vain fiksu ostaessaan aina sen maailman parhaan tuotteen, jolloin mä voisin hyvillä mielin lopettaa avautumisen ;) Ensimmäisenä otin käsittelyyn meikkivoiteen, Dior Nuden.

Olen itsekin käyttänyt aikoinaan Nudea pullollisen, ja totesin sen hyväksi, mutta aina olen mieluummin kokeillut jotain uutta, koska Nude ei kuitenkaan järisyttänyt maailmaani. Rössö sen sijaan sutii Nudea joka ikinen päivä, ja nyt kun Tallinnan laivalla olin ostamassa hänelle taas yhtä pullollista sainkin ajatuksen ja pyysin myyjää laittamaan kaksi samanlaista. Mulla oli muutenkin vaje peittävähköstä talviväritykselleni sopivasta meikkivoiteesta, joten ajattelin, että nyt on hyvä sauma kokeilla. Valitsemani sävy on 020.

Aloin käyttää Nudea heti. Heti myös muistin, mikä oli syy siihen, etten fanittanut tuotetta varauksetta. Pumppupullo on loistava, tuoksu miellyttävä ja mieto ja meikkivoiteen koostumus helposti levittyvä. Mikä siis häiritsi? Tajusin heti, että mua häiritsi se, ettei Nude ollut todella peittävä (vaan ehkä keskipeittävä), mutta ei toisaalta toinenkaan ääripää eli kevyen kuulaan lopputuloksen tuova. Mä nimittäin käytän yleensä joko tai. Joko peitetään kunnolla ja sitten hehkua haetaan erillisistä korostustuotteista, tai sitten koko kasvot meikataan hehkuvan kuulaiksi ja käytetään extraminuutti näppyjen parempaan peittämiseen. Nude on jotain siltä väliltä. Ihon pinnasta tulee kaunis, mutta ei superhehkuva tai blurrattu.

thumb_p1012080_1024

thumb_p1012076_1024

Tallinnasta kotiuduttuani tein sen, mitä yleensäkin teen ei-hehkumeikkivoiteiden kanssa eli lisäsin Nudeen pienen nokareen valoa tuovaa MAC Strobe Creamia. Tämä yhdistelmä, joka näkyy nyt kasvoillakin, osoittautui äärimmäisen toimivaksi! Ihon virheet ovat peittyneet melko hyvin, mutta iho on kuitenkin tosi heleä. Nudella tehty pohja myöskin kestää tosi hyvin koko päivän.

Olin vielä hieman skeptinen tästä meikkivoiteesta, mutta viimeistään näitä kuvia katsoessani mun on pakko myöntää: et sä Rössö ole huonoa tuotetta valinnut! :D Onhan tää nyt hemmetin hyvä. Enhän mä nyt aitoa Rössö-fiilistä saa, kun en sormin tätä levitä (vaan käytän Beautyblenderiä, tietty), mutta on sellaisia asioita, joista mäkään en jousta :D

On muuten aika jännä, että Nudea ei yleensä hehkuteta missään! En muista sen olleen (ainakaan aikoihin) minkään testin voittaja, raadin suosikki, eivätkä bloggaajat kirjoita tästä tai mainitse Nudea suosikikseen. Mistähän se johtuu? Onkohan tämä sellainen kauan myynnissä ollut klassikkotuote, jolla ei ole uutuus- tai brändiarvoa? Tarkoitan siis sellaista trendikästä brändiarvoa, mitä vaikka Urban Decay tai Kat Von D nauttivat. Mielenkiintoinen juttu, ja sitäkin parempi löytö Rössöltä!

 

thumb_p1012089_1024

Mitäs sanotte, onko Rössön antama lempparistatus perusteltu? :D

17 vastausta artikkeliin “Rössön meikkipussilla: HG meikkivoide

 1. Dior on mun mielestä merkkinä jääny vähän semmoseksi sovinnaisen suloiseksi siirtymäksi tyttömäisyyden ja naisellisuuden välille. Keulakuvana Natalie Portman hennossa rosassa ja Charlize Theron J’adoren kasvoina jylhässä kullassa. Dior Addict -huulipunat (ja Jennifer Lawrence pitämässä hylsyä, kuin röökiä) ovat olleet pitkästä aikaa ensimmäinen vähän rouheampi tuulahdus brändiin. Siinä ei oo semmosta todella yleellistä tuntua, kuin Guerlainilla, mutta ei oo semmonen tiennäyttäjä, kuten Urban Decay tai innovoija, kuten Lancome. Se ei myöskään myy sellaisella ihonhoitoraikkaudella, kuten Biotherm tai Clinique. Se on vähän brändikuopassa, jollon hyvätkin tuotteet jää sinne piiloon tai unohduksiin. Ei huono, mutta ei inspiroi. Ehkä Dior on merkki josta pidetään kiinni, kun se kerran löydetään. Tuttu, turvallinen ja laadukas.

  Tykkää

 2. Nudea on käytetty useampi pullo, samoin foreveriä, mutta star on näistä ehdottomasti paras! Vähän hehkuvampi mitä nude, mutta peittää silti riittävästi. :)

  Tykkää

 3. Diorin meikkivoiteet ei jostain syystä ole itselle koskaan oikein kolahtanut, vaikka muita tuotteita Diorilta käytän paljonkin. Monen monta näytepakkausta Diorin meikkivoiteita on tullut testattua mutta jokaisessa on ollut jotain, jonka vuoksi kassalle asti ei ole aiemmin mikään päättynyt. Nyt kuitenkin tämän talven alennusmyynneistä löysin Diorskin Eclat Satin meikkivoiteen 40 prosentin alenuksesta ja sorruin ostamaan ilman, että ensin olen käyttänyt näytettä ja varmistunut sopivuudesta. Jälleen tuli kuitenkin todettua, että ei olisi kannattanut. Meikkivoide tekee kyllä todella kauniin satiinisen pinnan mutta se hapettuu ihollani pahemmin kuin mikään toinen meikkivoide, jo ihan hetkessä sävy muuttuu monta astetta tummemmaksi. Hutiostos siis.

  Mutta täytyy sanoa, että noissa kuvissa ihosi näyttää todella hyvältä. Selvästi siis Dior toimii kuitenkin joidenkin iholla vaikka omallani oikein ei.

  Tykkää

 4. Mun piti ihan tarkistaa, että olenko postannut tuosta vai en ja lopputulos oli, että olen melkein postannut. Mulla on luonnoksissa teksti kuvineen Nudesta jostain tuolta parin vuoden takaa mutta on jäänyt sitten syystä tai toisesta postaamatta. Miksiköhän… No, muistelin saaneeni suosituksen joltain bloggaajakollegalta silloin aikoinani ja niin siinä postauksen tekstissäkin luki. On jäänyt vähän vähälle käytölle kun se ei sävynsä puolesta sitten ihan ollutkaan täysosuma. Tai ongelma taitaa mulla olla lähinnä se, että se tummuu jonkin verran päivän mittaan. Nättiä jälkeä se kyllä tekee ja sinunkin kuvissa iho näyttää todella kauniilta!

  Tykkää

 5. Hyvältä näyttää! Mä en ole koskaan edes testannut Nudea :D Muutenkin Diorit jääneet vähän huonolle testille.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s