Luonnonkosmetiikka · Meikit · Päivän meikki · The Body Shop · Veg-Up

Kullanhohtoinen juhlameikki ja blurrattu iho

thumb_pc281874_1024

Edellisten flunssahirviökuvien perään oli ihan pakko laittaa vähän meikkijuttuja ^_^ Vitsi on muuten hassua, että kun alkaa parantua kunnon taudin jälkeen on sellainen olo kuin olisi suunnilleen noussut kuolleista! Ihan sellainen, että nyt ÄKKIÄ takas mukaan geimeihin ja arkeen. Kai se on ihan hyvä, ei ainakaan huvita saikulla olla yhtään kauempaa kuin on pakko. Ja parasta paranemisessa on se, että Rössön vauvalla on taas lupa syntyä! Ajatelkaa, jos hän olisi päättänyt syntyä viime viikolla niin mä en olisi voinut tartuntavaaran takia mennä edes sairaalaan häntä katsomaan!! Huhhuh, hirvittää ajatellakin! Onneksi sovittiin Rössön kanssa, että pitää muksun vielä vähän aikaa masussa :D

thumb_pc281875_1024

Mutta palataanpa vähän joulun välipäiviin ja eräisiin kuusikymppisiin, joihin mulla oli ilo osallistua. Kyseessä oli päiväjuhlat, mutta silti ihan tumma puku -meininkiä. Mulla oli vapaapäivä ja ehdin ihanasti meikata rauhassa. Nyt mentiin ”silmät edellä” eli halusin hyödyntää Petran joulukalenterista saamaani The Body Shopin ihanaa kullanhohtoista Grooving Gold -luomiväripalettia. Yleensä tykkään tasapainottaa lämmintä lookia ripauksella jotain viileää, mutta tällä kertaa menin kokonaan lämpimällä linjalla.

thumb_pc281880_1024

Levitin punakultaista sävyä liikkuvalle luomelle ja vaaleampaa keltakullan sävyä luomen sisänurkkaan. Yläluomen rajasin tummalla violetilla, ja rajaus onnistui muuten superkätevästi MAC Fix+-kosteussuihkeella kostutetulla siveltimellä. Kiitos vinkistä vaan Nude-blogiin, nimittäin mä olen kipuillut kivan rajaustavan löytämisen kanssa viime ajat! Jostain syystä kynärajaus ei (yläluomella) tällä hetkellä innosta, ja kuivalla luomivärillä tehtynä rajauksesta tulee liian puuterinen mun makuun. Eyelinerien kanssa taas mulla on välillä suuria vaikeuksia toimia, joten tämä kostea luomivärirajaus on just täydellinen välimuoto!

veg-up

Mites meikkipohja sitten? Mä sain syksyn I love me -messuilta testiin tosi kiinnostavan meikkipohjatuotteen. Suomeen juuri rantautunut luonnonkosmetiikkamerkki Veg-Up oli ensiesittelyssään ja kiinnostuin sarjan pirteästä ulkoasusta ja jännään BB-voiteeseen* iskin ensimmäisenä silmäni. En ole ennen nähnyt luonnonkosmetiikassa tällaista koostumusta, jossa pullosta tuleva harmahtava voide muuttuu iholle levitettäessä nätin nudeksi. Ihon pinta jää todella kauniiksi, jopa blurratun näköiseksi. Isona plussana tuotteessa on kosteuttavuus ja hoitavuus, tämä sopii kylmille ilmoille kuin nenä päähän :) Veg-Upia saa ainakin maahantuojan verkkokaupasta.

thumb_pc281886_1024

Löytyykö muita, joille turvajuhlameikki on kullan sävyinen? Entä onko joku jo kokeillut Veg-Upin tuotteita? :)

*Saatu blogin kautta.

16 vastausta artikkeliin “Kullanhohtoinen juhlameikki ja blurrattu iho

 1. Hei joo, mun pitikin kysyy jo siel juhlissa, et mitä sul on silmissä!! Tosi hyvä meikki nimittäin 😁😍

  Ja arvostan sitä, et jäbä alkaa olla jo kunnossa.. H nimittäin menee vaan huonompaan kuosiin 😷😲 Sopii toivoa, et joku pääsee mua jeesaamaan 😂😂

  Tykkää

 2. Mulla on ollut veg-upin botox like -seerumi joulusta asti käytössä ja se on ihana, siitä on tulossa postausta myöhemmin. :) Tosi kaunis meikki!

  Tykkää

 3. Aah olipas kiinnostavan oloinen merkki tuo VegUp. Mikä sävy sulla on tuosta BB:stä? Tuo värikartta netissä nimittäin kohtuullisen mielenkiintoinen, toki tuolla oli vaihtoehtonakin vain sävy 1. Mulla oli ihan hullu työjoulukuu, josta palkitaan tän kuun lopussa, voisin ansaita vähän jotain kivaa pientä kosmelahjaa itelleni :D

  Kiva että voit jo paremmin :)

  Tykkää

  1. Vitsi unohtuikin mainita! Mulla on 02. Katsoin kans, että tuo kartta on NIIN outo! Eihän sen perusteella kukaan uskalla ostaa kun näyttävät niin kummalliselta :P Ja todellakin lahjot vähän itseäsi! Mullakin on itse asiassa saamatta koirien joululahja… :’D

   Kiitos <3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s