Lifestyle · My little pony · Tatuoinnit · Yleinen

Piilotatuoitu

Mulla on useampi tatuointi, joista mikään ei ole pieni, ja kaksi on itse asiassa aika isoakin. Siltikään minusta ei moni arvaisi, että mustetta on kropassa.


Kun katsoin tätä kuvaa, mieleeni tuli, että olen varsinainen piilotatuoitu. Esimerkiksi töissä ”jäin kiinni” tatuoinneista vasta alkaessani käyttää työpaikan punttisalia. Aina kiva olla alusvaatteisillaan kun joku alkaa intona tutkia tatuointeja :’D Olen tarkoituksella ottanut kuvani sellaisiin paikkoihin, että pystyn peittämään ne halutessani. Muilla ihastelen näkyvillä paikoilla olevia kuvia, mutta ainakaan toistaiseksi ne eivät ole olleet minun juttuni. Ja edelleen ihmettelen ihmisiä, jotka ”eivät voi” ottaa tatuointeja työnsä takia. Kyllä sellaisissa töissä, joissa ei voi tatuointeja esitellä, ihmisillä on normaalit vaatteet päällä, joiden alle peittyy isompikin kuva. Nuorallatanssijat sit erikseen :D

IMG_1614

Parin päivän päästä olen menossa ottamaan tatuointia, taas. Juuri kun olin ehtinyt unohtaa homman epämukavuuden, niin eiköhän äitiyslomalla ollut tatuoijani ilmoittanut palaavansa töihin. Pakkohan mun on tietty mennä hakemaan viime kesänä ottamaani Benkkuun vähän väriä ;) Pääsen sitten vihdoin esittelemään kuvan teillekin! Kuvia kesälomalla ottamastani tatuoinneista joudutte myös odottamaan hetken. Se vaatii pienen loppusilauksen vielä, eikä ole tatuoijalle reilua esitellä keskeneräisiä töitä. Siihen saakka saatte tyytyä näihin kuviin, jotka aikanaan julkaisin selässäni olevasta ponitatuoinnista <3

IMG_1621
Onko teillä tatuointeja ja mitä mietitte niistä? :)

16 vastausta artikkeliin “Piilotatuoitu

 1. Mulla on toistaiseksi vain kolme ja ovat sellaisissa paikoissa, että eivät ole koko ajan esillä, vaikka käsissä ovatkin. Isoimmasta olen saanut eniten kehuja ja ihasteluja, sellaisissakin tilanteissa joissa sitä ei odottaisi. Seuraava(t) kuvat on jo suunnitteilla, mutta ottaminen menee varmasti ensi vuoden puolelle.

  Tykkää

 2. Mä sain vasta nyt tatska-inspiraation, kun bongasin Instassa aivan mielettömällä tavalla toteutetun taskan! Täytyy vaan selvittää, onko sellainen mahdollista ylipäänsä tehdä, vai oliko se tastkatyyli sellainen ”siirtokuvatatutointi” :D

  Tykkää

 3. Sun tatskat on niiiiin hienoja!!

  Mulla on vain yksi, ja se on seminäkyvällä paikalla kädessä. Sen saa kyllä pitkällä hihalla piiloon, mutta en mä enää esim. töissä sitä yritä piilotella. Haluaisin lisää, mutta en oo vielä osannut valita et minkä monista ideoista seuraavaksi haluaisin toteuttaa! :D Pitäydyn edelleen näissä pienemmissä, koska mulla on visio siitä että niitä olis sitten monta. :D

  Tykkää

 4. Ihanat ponit! Odotan innolla kuvia myös muista sun leimoista :) Mulla on se yks jonka oot nähnytkin kai, sitä pitäis vähän terästää lisävärillä ja ehkä täydentää, mutta en tiedä vielä mitä siihen kannattais lisätä vai antaisinko olla sellaisenaan. Ranteeseen haluan yhden pikkujutun joka liittyy nyt tähän mun muuttuneeseen elämäntilanteeseen. Mut aina on vaan jotain muita rahareikiä mihin kaikki ylimääräinen kuluu….

  Tykkää

  1. Oon nähnyt! :) Mullahan tää poni oli peittokuva eli alla oli 18-vuotiaana otettu tribaali (those were the days muahhahaa). Mä olin itse ajatellut, että sitä vanhaa muokattaisiin ”nykyaikaisemmaksi” mutta sitten kun löysin oikean tekijän, huomasin, että senhän saa peittoon kokonaan. Pointti tässä kommentissa on siis se, että hyvä tatuoija osaa ehdottaa ja sanoa, milloin joku juttu toimii ja mikä ei! Ainakin nämä, joilla itse olen käynyt ovat TODELLA suorapuheisia tyyppejä :D Ja oot oikeassa, rahaahan nämä syövät ihan hulluna :P

   Tykkää

 5. Mulla on ollut parikin ideaa mielessä jo teinistä asti, mutten oikein tiedä onko tatuoinnit ylipäätään mun juttu. Nilkkaan/pohkeeseen haluaisin, mutta se on suht näkyvä paikka. Ja sitten pitäisi se tekijäkin etsiä ja sen pitäisi vielä vegaanisilla väreillä tehdä :D.

  Tykkää

 6. Itselläni on olkapään ”takana” sellanen tosi hento, pelkillä viivoilla tehty sulka ja sen alla isäni kuolinpäivämäärä. Eipä tuokaan näy kun kesäisin hihattomassa paidassa vapaa-ajalla, jolloin sen ei pitäisi ketään häiritä. Asiakaspalvelutyössä olen, joten en töissä edes t-paitaa lyhythihaisempaa paitaa ikinä pitäisikään, vaikka pomoni onkin sanonut, että ei tarvitse tatskoja alkaa varta vasten peitteleen, jos ne nyt ei ole sellasia zombie tai pääkallokuvia :D
  Ja samaa mieltä sun kanssa siitä, että taitava tatuoija kyllä aina kertoo mielipiteensä siitä, mitä muutoksia kuvaan vois tehdä/mihin se sopisi. Itsekin olin meinannut tota sulkaa, että se tulis vaakatasoon, mutta tatskaaja oli sitä mieltä, että se menis nätisti olkapään ja lapaluun linjan kanssa, kun sen kääntäisi pystyyn ja todella tyytyväinen olen siihen, että niin päin päädyttiin se tekemään :)

  Tykkää

  1. Juuri näin! Mäkin olen kuvan asettelussa kuunnellut melkein 100% tatuoijan mielipidettä. Hyvällä tekijällä on sellainen silmä, että luotan kyllä ammattilaiseen :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s