Meikit · Meikkijuttuja · Päivän meikki

Ilman silmiä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen tässä viime viikkoina jättänyt arkimeikistäni pois sen tuotteen, jota suurin osa suomalaisista nyt ainakin laittaisi. Nimittäin ripsivärin! Homma alkoi klassisesti kiireestä, nimittäin yhtenä aamuna tajusin, että pystyn 10 minuuttia aikaisemmalla kotoa lähdöllä olemaan vaihtoyhteyksien takia töissä melkein puoli tuntia aikaisemmin. Siispä silmämeikki puolitiehen ja menoksi :)

Jostain syystä lookissa olikin ihan mukava olla, ja olen hieman huolitellumman silmämeikin sijaan tyytynyt varmaan kolmena päivänä viikossa vain voidemaiseen, luonnollisen ruskeaan luomiväriin  ja kulmakynään. Ja päässyt töihin aiemmin. Tavallaan tuntuu siltä, ettei olisi silmiä ollenkaan, tavallaan mun silmää miellyttää tällainen nude meikki. Kyllähän mä useinkin olen jättänyt vapaa-ajalla ripsarin laittamatta, mutta nyt ensimmäistä kertaa myös töissä. Omasta mielestäni tämän erottaa selkeästi keskeneräisestä meikistä sipaus huulipunaa. Poskille ja huulille persikkaa ja avot :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mistä te karsitte kiireessä? Näyttääkö meikki oudolta jos ei laita ripsaria? :)

12 vastausta artikkeliin “Ilman silmiä

 1. Joo mulla on kans toi ripsari.. Olen viimeksi käyttänyt sitä varmaan pari viikkoa sitten juhlissa, johtuu osaksi siitäkin kun pitäisi hankkia uusi ja parempi XD mut meikki on kyllä ihanan raikas ilman ripsiväriä! Ainiin ja meikkien poistaminenkin on mielestäni niiiin paljon kivempaa ilman ripsaria, en sitten tiedä olenko tavannut vain huonoja aineita.

  Onko se muuten vaan mä, vai onko oikeasti nykypäivänä jotenkin ”sallivampaa” rikkoa tärkeinä kulmakivinä pidettyjä elementtejä? Kymmenen vuotta sitten luin naistenlehtiä kuin raamattua, tuntuu että olen vasta viime aikoina havahtunut siihen että hei mitään sääntöjä ei ole. Siis liittyen meikkiin ja tyyliin yms., koen ripsarittomuuden juuri tällaisena asiana. Mietin vain onko tämä normaalia henkistä kasvamista vai yleinen trendi haha

  Tykkää

  1. Täysin totta! Meikinpoisto on todellakin helpompaa, kun ei ole laittanut ripsaria :)

   Ja hyvä pointti tuo sanomasi, luulen, että ilmapiiri on sallivampi niin näyttävämmistä meikeistä pitäville kuin myös enemmän nude-lookille. Ja tämähän on hyvä asia :)

   Tykkää

 2. Luomivärin ja rajaukset, meikkipohjankin teen tosi kevyen, minkä saa äkkiä sormilla levitettyä. Muihin ei sitten mene niin paljoa, että tarvisi karsia. Pohjameikki, kulmat ja huuliin jotain väriä kyllä tekee jo yksinään ihmeitä kasvoille.

  Tykkää

  1. Joo sama! Luomiväristä ja rajauksista voi todellakin karsia. Pohja pitää olla jonkinlainen kyllä, ts. jos jotain teen, niin sen ;)

   Tykkää

 3. Mä oon atopian takia joutunut jättämään silmämeikin lähes kokonaan tänä talvena, viime syksynä ja suurimman osan keväästäkin. Panostin siis pohjaan ja kulmiin. Nykyään en edes kaipaa silmämeikkiä, oon jopa pari kertaa ollut viihteelläkin ilman ja hyvin on mennyt :D Jotenkin freshimpi olo.

  Tykkää

 4. Minä viimeistelen meikin aika usein autossa matkalla töihin, kun joutuu seisomaan pitkään ruuhkassa. Laitan meikkivoiteen, poskipunan, kulmat ja ripsarin kotona mutta autossa peitän ihon pikkuvirheet, silmänaluset, rajaan sekä punaan huulet ja laitan luomivärin. No, välillä on silmämeikki myös sen näköinen… ;) Kun aikoinaan silmäleikkauksen jälkeen en saanut käyttää vähään aikaan meikkiä, moni kehui minua nuoremman näköiseksi! Sinä näytät kauniilta ja raikkaalta <3

  Tykkää

  1. Ahhah, vuosikausia bussissa koko meikin tehneenä samaistun :D Nykyisin meikkaan aina kotona, ja jos jotain jää laittamatta, se saa sitten jäädä. Joskus harvoin lisään työpäivän lopuksi vaikkapa sen ripsarin jos mulla on joku iltameno, mutta tätäkään en ole enää juurikaan jaksanut tehdä :)

   Voi kiitos <3

   Tykkää

 5. Mun vuoden 2016 ripsarinkäyttökerrat on laskettavissa kahden käden sormilla – siis omg NIIN aikaavievää! :D Pohja, kulmat, hohtopuuteri ja vahva huulipuna piisaa useimmassa tilanteessa ihan mainiosti. Mä jätän kyllä silmäluometkin meikkaamatta ja luotan siihen että vahvojen pokien takaa ei pienet näy. :)

  Haleja kesään! <3 :)

  Tykkää

  1. Ahhah no NIINPÄ!! Todellakin työvaihe, joka vie aikaa ihan älyttömästi, ei aina voi jaksaa :D

   Mä haluaisin käyttää silmälaseja aina just tuon syyn takia, mutta hemmetti, kun on vain pikkuisen plussaa, niin käytän niitä ainoastaan tietokoneella ollessani ;)

   Haleja myös sinne ja ihanaa kun piipahdit <3

   Tykkää

 6. Olet kyllä luonnonkaunis! Olen aina pitänyt omasta ulkonäöstäni enemmän ilman näkyvää silmä-ja huulimeikkiä ja mun mielestä niiin moni muukin on huomattavasti mukavamman ja raikkaamman näköinen mahdollisimman kevyesti meikattuna. Makuasioita tietty mutta kiva huomata että tämä look on tullut taas takaisin, toivoisin että nuoret tytöt ottaisivat ennemmin mallia sinun kauniista ja hillitystä ehostuksestasi kuin esim. jostain Nikkietutorials-videoista You Tubesta…(ei siinä että kyseinen nainen on kyllä hyvällä huumorilla varustettu ja oikein mukavan oloinen!)

  Tykkää

  1. Voi kiitos <3

   Mullakin on ollut erilaisia vaiheita meikkaustottumuksissani, mutta koskaan en ole meikannut niin vahvasti kuin 14-15-vuotiaana. Ja jälki oli kyllä jotain ihan muuta kuin kaunista :D Ja siis toki monet nuoret osaavat tehdä vahvankin meikin nätisti, mutta itse en kyllä todellakaan osannut :´D

   Ihanaa, kun on vaihtoehtoja! Voi olla vaikka arjessa tällaisessa kevyessä meikissä ja sitten juhliin panostaa oikein kunnolla <3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s