MAC · Meikit · Päivän meikki · Poskipunat · Yleinen

No joko nyt on viileää??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No niin! Huutelin täällä OIKEASTI viileän poskipunan perään ja kuulemma MAC Full of Joy voisi olla kokeilemisen arvoinen. Mullahan on sellainen ongelma, että ihonsävyni taittaa niin paljon lämpimään, että en saa oikeasti viileitä poskipunia näyttämään kasvoillani viileiltä. Tiedostan, että mulle sopivat (parhaiten?) lämpimät persikat ja korallit, mutta hitsi, että olisi välillä ihana laittaa jotain oikein jäistä pinkkiä niin, että se kanssa näyttäisi jäiseltä! Monella tuntui olevan tämä sama ongelma, joten katsotaanpa nyt, miten tämä lila kaveri toimii!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tästä ei oikein enää viileämmäksi pääse! Full of Joyn koostumus on Frost, joka on hivenen kovempi, kuin mistä tykkään, mutta kyllä tästä hyvin väriä lähtee. Sävy on myös jotenkin tosi tosi vaalea, tuntui ihan, että se vaalensi ihoani :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain aiempaan postaukseen vinkin, että tekisin muunkin meikin viileillä sävyillä, niin josko poskipunakin näyttäisi viileämmältä. Tässä tämä lopputulos nyt sitten on. Mä ajattelin Full of Joyn kanssa ensin, että laitoin sitä liian vähän, joten näitä kuvia varten pakkasin sitä oikeasti ihan ÄLYTTÖMÄN paljon poskille. Mutta ei se siltä kyllä näytä! Ihoni tuntuu syövän lähes kaiken poskipunan, vaikka sitä ihan oikeasti oli todella paljon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllä tämä taitaa viileältä näyttää, vai mitä te olette mieltä? Mutta äh, en tiedä, ei tämä sellaiselta näytä, kuin haluaisin!

Viileä_poskipuna

 

Ihan suoraan sanottuna, jos en tietäisi, että Full of Joyta olin näissä kuvissa käyttänyt, en sitä arvaisi. Vai mitä te sanotte? Kannattaako ihan suosiolla nyt luovuttaa tämä viileyden etsiminen, menee hermo?! :D

12 vastausta artikkeliin “No joko nyt on viileää??

  1. No hitsi EN! Ostin tämän MACin tuotteen, kun kerrankin sai -20% ;) Nyt en kyllä uskalla enää näitä kylmiä ostaa kokeilematta kasvoille… Hyvä kun muistutit tästä, pitää yrittää seuraavalla Sokos-reissulla käydä tsekkaamassa! :)

   Tykkää

 1. Auttaisko jos pohjalle laittaisi viileän sävyistä voidemaista poskipunaa tai jotain highlighteria erittäin kevyesti? Ja sen päälle sitten viileää poskipunaa? Tunnistan tuon ärsytyksen kun ei saa just sellaista kuin haluaa. Mulla on tällä hetkellä täydellisen vaalean luomivärin etsintä käynnissä. Ei tahdo millään löytyä just sellaisella koostumuksella, pigmentillä ja kestolla olevaa luomiväriä mitä haen. Hävettää jo käydä kaupassa kun tuntuu, että jatkuvasti olen notkumassa siellä meikkiosastolla :D

  Tykkää

  1. Ahahahahhaa, mulla on sama MACillä! :D Olin vähän aikaa sitten ystävän seurana siellä, niin myyjä katsoi mua, ja sanoi, että ”sä näytät tutulta, taidat käydä täällä usein”. OOPS :D

   Hei hyvä vinkki, kiitos! Kokeiluun :)

   Tykkää

 2. Ootko tutustunut Diorin Rosy Glowhun (ja miten toi taivutetaan??)? Mä tykkään, että on aika kylmä pinkki. Se kai vähän sovittautuu kantajansa ihonsävyyn (tai sitten muistan väärin), että voi olla sulla lämpimämpi mutta tutustua kannattaa, jos ei ole aiemmin tuttu. Ja kyllä tuo musta aika viileeltä ja vaaleelta sulla näyttää. :)

  Tykkää

  1. Siis joo, tuosta olen saanut vinkin aiemminkin!! Kaverin piti tuodakin se mulle pikaista kokeilua varten, mutta ollaan näköjään unohdettu asia. Tämä pitää kyllä ehdottomasti testata vielä ;)

   Tykkää

 3. No mutta onhan tämä nyt huomattavasti viileämpää kuin se edellinen kokeilu :D Ja näytät upealta :) Kieltämättä varsinkin tuosta jälkimmäisestä kuvista se poskien luontainen persikkaisuus selvästi paistaa vähän läpi, mutta ei pahasti :P

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s