Clarins · Eco by Sonya · Ihonhoito · Itseruskettajat · Vita Liberata

Opas itseruskettavan valintaan: Kasvot

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos Google Analyticsin, pystyn nykyisin aika hyvin seuraamaan sitä, mitä postauksia te tykkäätte lukea. Mulla on myöskin sivupalkissa kuukauden suosituimmat postaukset, jota tietysti seuraan silmä tarkkana. Viime vuoden suosituimmat postaukset julkaisin täällä ja kyllä vaan, teitä on näyttänyt erityisesti kiinnostavan postaukseni itseruskettavista ja peiteaineista! :) Vähän hymyilytti tämä, mutta toisaalta, kyllähän mä olen meikkipohjahifistelijä ja kirjoitan niistä tosi mielelläni. Etsin alituisesti uusia hyviä itseruskettavia, joiden avulla voi näyttää hieman päivettyneeltä ilman auringonottoa ja ennen kaikkea helposti ja ilman ihan kamalaa hajua.

Viimeisen vuoden aikana markkinoille on ilmestynyt vaikka ja mitä jännää iiär-rintamalta, joten päätin koota tällaisen oppaan helpottamaan teidän tuotevalintojanne. Valitsin mukaan yhden tuotteen kaikista eri koostumuksista, joita olen kokeillut. Mun piti ensin ympätä yhteen postaukseen sekä kasvoille että vartalolle tarkoitetut tuotteet, mutta huomattuani siitä tulevan romaanin, jaoin postauksen kahtia. Tässä tulevat siis kasvotuotteet ja vartalon tuotteisiin palaan ensi viikolla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kasvovesi
Eco by Sonya Face Tan Water*

Luonnonkosmetiikan kasvovedestä kirjoitin (hehkutin haha) täällä. Kyseessä on ehkä helpoin tapa itseruskettaa kasvojaan ilman pelkoa rannuista tai oranssista väristä. Tämä tuote ei myöskään ”sekoita” ihonhoitorutiineita mitenkään, vaan tämän päälle käytän ihan normaalisti samat tuotteet kuin muutenkin käyttäisin. Ainoana poikkeuksena on BHA:ta sisältävä kuoriva kasvovesi, jota ei vain tunnu hyvältä käyttää itseruskettavan päällä, ei sillä, että tietäisin niillä mitään yhteisvaikutusta olevan ;)

Kenelle:
– luonnonkosmetiikan ystävälle
– helppoutta arvostavalle
– ihonhoitorutiineista kiinni pitävälle

Tehotipat
Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster*

Kätevät tipat, joita oman maun mukaan kasvovoiteeseen lisäämällä saat mittatilausrusketuksen. Itse ylitän annostelusuosituksen (kolme tippaa), jolloin saan mieleiseni tuloksen :) Olen myös kokenut kätevämmäksi lisätä tipat seerumiin, johon ne sekoittuvat superhelposti.

Kenelle:
– joko todella kevyttä tai toisaalta mahdollisimman näyttävää lopputulosta hakevalle (tai vaihtelunhaluiselle)
– sama kuin kasvoveden kanssa, eli sinulle, joka et halua muuttaa päivittäistä ihonhoitorutiiniasi itseruskettavan käytön takia

Yönaamio
Vita Liberata Self Tanning Night Moisture Mask*

Asteittain päivettävä itseruskettava, joka TODELLA kosteuttaa, eikä vain lupaa tehdä niin :) Käytin oikeastaan koko talven pelkästään tätä itseruskettavaa, koska sen antama kosteus tuli enemmän kuin tarpeeseen. Postaus löytyy täältä.

Kenelle:
– iholle, joka kaipaa kosteutta
– rahan- tai tilansäästäjälle, yhdessä purkissa on sekä kosteuttava naamio että itseruskettava

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aurinkopuuteri
Vita Liberata Trystal Minerals*

Yhteiskuvasta unohtunut itseruskettava aurinkopuuteri (olen muuten vieläkin ihan wow, että tällainenkin on keksitty!), jolla saat aikaan pysyvämmät varjostukset tai hivenen päivetystä koko kasvoille. Postaus tästä jännyydestä löytyy täältä.

Kenelle:
– hifistelijälle, joka haluaa kasvojensa olevan ”muotoillut” ilman meikkiäkin
– sinulle, joka koet itseruskettavien tahraavan tyynyliinan tai tarraavan siihen kiinni
– sinulle, joka haluat hyvän aurinkopuuterin ja itserusketusta bonuksena

Itse käytän näitä kaikkia neljää tuotetta säännöllisesti, tosin Clarinsin tipat ovat kohta loppu, ja ne korvautuvat melkein täynnä olevalla pullolla Eco by Sonyan kasvovettä. Ihon kenkkuillessa on tosi kätevä olla vaihtoehtoja, koska esimerkiksi pelkän yönaamion omistaessani se rajoittaisi aika paljon yöksi käytettäviä tuotteita noin muutoin. Aurinkopuuterin koen mukavana lisänä, eli itse en pelkällä sillä pärjäisi, vaikka uskon monelle sen ihan hyvin riittävän. Jos muuten olet perinteisen voiteen ystävä, niin suosittelen tätä Cliniquen voidemaista itsaria, se on todella pätevä! :)

Jokainen tuote on hyväksi havaittu ja antaa kauniin ja luonnollisen sävyn, eikä jätä normaalihuolellisella levityksellä rantuja. Voin siis suositella näitä kaikkia, kyse on vain siitä, minkälaisen tuotteen kukakin kokee omimmakseen. Mitäs iiärrää te käytätte? :)

*Saatu blogin kautta

6 vastausta artikkeliin “Opas itseruskettavan valintaan: Kasvot

 1. Onneksi nykyään on hyviä itseruskettavia!
  Vuosia sitten olin lähdössä kaverini kanssa laivalle. Pe iltana päätin että nyt ruskettava kehiin että iho ei ole ihan broilerin värinen. La aamun tuloksen voi jo melkein arvata. Voi luoja sentään. Muistutin enemmän dalmatiankoiraa ku kauniisti ruskettunutta. Siinä sit parit suihkut ja kuorinnat. Arvata saattaa ettei toppia voinut käyttää :D :D
  Jonkin asteiset traumat jäi itseruskettavista :D

  Tykkää

  1. EIKÄ! :D Mä luulen, että ennen vanhaan iiärrät olivat vähän mitä sattuu, nimittäin sellaisia läikikkäitä ihoja näkyi paljon ja juuri sitä kammotessani mä en käyttänyt niitä ikinä! Ihan nyt vasta muutaman viime vuoden aikana olen ne ”löytänyt” ja hitsin hyviä tuotteita nykyään onkin tarjolla :)

   Tykkää

 2. Tää postaus aiheutti nyt kyllä pahat himotukset näitä kaikkia neljää tuotetta kohtaan :P Tuo kasvovesi mulla on ollut kyllä ostoslistalla jo siitä lähtien, kun sä sen ekan kerran esittelit, mutta nyt se kyllä vihdoin tarvis hankkia!

  Mulla loppui juuri eilen illalla Vita Liberatan voidemainen tuote (Untinted Self Tanning Lotion, Deep Face). Älyttömän hyvää kamaa, mutta onhan se tyyristä. Kuinka sattuikin, että Livboxista tuli juuri eilen ACOn asteittain ruskettava voide kasvoille, se lähtee kokeiluun siis seuraavaksi, mutta nää kaikki muutkin kuumottelis kyllä kokeilla :P

  Tykkää

  1. Kiitos kommentista Noora :) Ihanaa, että saat mun blogista vinkkejä <3

   Vitan tuotteet ovat ilmeisesti muutenkin uudistuneet nyt, uutuustuotteiden lisäksi siis, käsittääkseni nykyisin ei ole enää erikseen kasvo- ja vartalotuotteita perus voidemaisen tuotteen osalta. Toivon mukaan tuo ACO on myös hyvää! :)

   Tykkää

 3. Käytätkö aina ir tuotteita sekä vartalolle että kasvoille? Itse olen niin laiska etten jaksaisi koko vartaloa ruskettaa mutta haluaisin vain kasvoille kauniin tasaisen värin, onko se edes mahdollista, näyttääkö muu vartalo liian eri väriseltä….? :)

  Tykkää

  1. En todellakaan käytä aina vartalolle! Itse asiassa jaksan käyttää vain noin toukokuusta elokuuhun :D Kasvoille sen sijaan käytän ympäri vuoden, enkä ole koskaan huomannut mitään rajaa kun harvakseltaan kerran viikossa käyttää. Toki käytän vähän aikaa tuotteen häivyttelyyn kaulalle :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s