DESIGN.ME · Essence · Guerlain · Hiukset · Meikit · Tangle Teezer · The Body Shop · Uutuuksia

Paras kevään merkki: ihanat kosmetiikkauutuudet

Heippa tyypit! Pitkästä aikaa :)

Näin pitkää blogipaussia mulla ei olekaan varmaan koskaan ollut. Mutta se päättyi nyt! Olin vuoden kestävässä määräaikaisessa työsuhteessa, jossa paiskittiin töitä vuorotta ja paineet oli kovat. Kun tajusin, että blogi ei vaan mitenkään tule mahtumaan tähän yhtälöön päätin, että tekohengitän sen tämän vuoden yli ja katson sitten takaisin normityöhöni palaamisen jälkeen, miltä kirjoittaminen tuntuu. Vuosi oli ja meni ja nyt vielä hieman niitetään sen satoa jäätävillä migreeneillä ja aikamoisella väsymyksellä. Mutta mulla on taas vapaa-aikaa ja aion koklata ilman muuta, saanko blogiystäväiseni vielä henkiin.

Jos ootte vielä siellä, niin arvostaisin tosi kovasti pientä huikkausta kommenttiboksissa sen merkiksi <3

Kertoilen kuluneesta vuodesta ehkä myöhemmin enemmän, mutta nyt asiaan eli kevään kosmeuutuuksiin! Ja suonette, vetoan elämänhallinnan ongelmiini, että mukana on myös hetken jo markkinoilla olleita tuotteita. On ne kumminkin uudehkoja vielä ;)

Aloitetaan tukkajutuilla!

Olaplex on kyllä räjäyttänyt pankin. Mä en aluksi meinannut ollenkaan ymmärtää, mikä hype tässä nyt siis oikein on, kun olin jo vuosia sitten kokeillut merkin tehohoitoa, enkä jotenkin löytänyt sitä mitenkään erityisesti. Mutta nyt sitten markkinoille olikin tullut shampoo ja hoitsikka! (Ja uusimpana juuri lanseerattu jätettävä hoitsikka, mutta siitä en osaa vielä sanoa mitään)

Kun bloggaaja toisensa jälkeen alkoi vannoa Olaplexin nimeen, niin ei mulla enää ollut muuta vaihtoehtoja kuin kokeilla. Yhdistävä tekijä melkein kaikissa kommenteissa on ollut se, että tehon näkee vasta jonkin aikaa tuotteita käytettyään. Mulla on ollut tämä No.5 eli hoitoaine nyt käytössä kolmisen viikkoa. Hiukset ovat tuntuneet tosi pehmeiltä, mutta vielä en ole mitään mullistavaa huomannut kun pesen tukankin vain kolmen päivän välein. Kokeilut jatkuvat! :)

DESIGN.ME:n hiusten muotoilutuotteita on luottokampaamossani Tunteessa ollut käytössä ja myynnissä jo pidempään, ja käytän itsekin jo toista merkin suihkutettavaa hiuspuuteria. Shampoo ja hoitsikka sen sijaan olivat vasta tulleet myyntiin ja kuulemma jo vakuuttaneet kampaajat! Ostinkin sitten Tiinan kanssa asiaa pohdittuamme tämän PUFF.me tuuheuttavan shampoon Olaplex-hoitoaineen kaveriksi. Ja olen tykännyt! Hiukset tulevat puhtaiksi ja sellaisiksi painottoman tuntuisiksi, mutta silti eivät tunnu yhtään takkuisilta. Peukku!

Jatketaan hiusteemaa Tangle Teezerin tuotteella, joka kylläkin on perheen karvakamuille tarkoitettu <3 Pet Teezerissä on sama idea kuin ihmisillekin tarkoitetuissa Teezereissä ja eripituiset piikit nappaavat hellävaraisesti mutta hyvin myös irtoavat aluskarvat mukaansa. Eipä sinänsä yllättänyt, että tämä ei ollut ranskanbulldoggin lyhyelle piikkiturkille ideaali, mutta harja löysi tyytyväisen omistajan eräästä valkoisesta paimenkoirasta :D

Mulla tulee aina keväisin into käyttää kukkaisia tuoksuja ja tähän tarkoitukseen sopii täydellisesti The Body Shopin kevään kausituoksu Cactus Blossom. Luulen itse asiassa, että tämä sarja voi miellyttää myös niitä, jotka eivät yleensä kukkaistuoksuista niin välitä, koska kaktuksenkukan tuoksu on tosi raikas! TBS:n suihkugeelit ovat muutenkin mun suosikkeja Lushin suihkugeelien ohella :)

Voi essence, tietysti essence! :D Kyllä vaan halvalla voi saada hyvää, se joka ei usko, ei ole kokeillut. Uutuuksia tuli paljon enemmänkin, mutta nostin tähän nyt kevättuotteista omat lempparini. Liquid Highlightereita mulla on merkiltä useita ja sekoitan niitä meikkivoiteen sekaan tosi usein. Meikkipohjatuotteista innostuin myös tästä Tinted Day Creamistä, joka on tosi luonnollinen ja kivan pinnan jättävä vaihtoehto luonnolliseen meikkipäivään. Saman You Better Work -tuotelinjan Eye Primer on myös oikein kelpo luomivärin pohjustaja. Nämä ovat ”gym proof” -tuotteita, joten mun tarttee varmaan lähteä salille, että voin siitä sanoa jotain (itken ja nauran yhtä aikaa). essenceltä ilmestyi nyt kevääksi myös jäätävä värivalikoima geelilakkoja. Näillä tulee siisti ja tasainen lopputulos, vaikka kesto nyt ei ihan lempparini Essien luokkaa olekaan.

Lisää meikkejä! Physicians Formula on brändi, joka on tunnettu erityisesti tässäkin kuvassa näkyvästä tuotteesta eli Butter Bronzerista. PF tuli nyt ensimmäistä kertaa Suomeen ja olin toki intona lanseerauksessa kuulemassa, että mikäs tämän kulttituotteen salaisuus on, ja mitä muuta kivaa merkiltä löytyy. Ja joo, yhdyn ylistyssanoihin. Butter Bronzer on varmasti yksi parhaista kokeilemistani bronzereista! Ainesosalistalta löytyy esimerkiksi muru muru -voita, josta on saatu aivan mieletön kermainen koostumus. Tällä saa aivan älyttömän luonnollisen ja kauniin lopputuloksen, enkä tosiaan yhtään ihmettele, miksi tuote on niin suosittu! Mulla on käytössä neljästä sävystä vaalein eli Light Bronzer. Samalla koostumuksella on myös poskipunia, joista mulla on ollut käytössä tämä kaunis pinkki Rosy Pink.

Physicians Formulaa myydään valikoiduissa Citymarketeissa ja verkossa esim. täällä.

beautyblenderiä käytän, edelleen, monta kertaa viikossa. Välillä haen vaihtelua (tai no joo, laiskuuttani en jaksa mennä meikkimunaa pesemään) siveltimestä tai muiden merkkien meikkimunista, mutta palaan aina takaisin beautyblenderin pariin. Tämä uusi väri Electric Violet Swirl on aika sähäkkä :)

Viimeisenä kevään uutuuksien helmet eli Guerlainia <3

Morning Love -kokoelman kiinnostavimmat itselleni olivat tietenkin meteoriittipuuteri ja KissKiss-huulipuna.

Kiinteitä meteoriittipuutereita on kokoelmassa kolme, joista minulla on vaalein ja myös monikäyttöisin sävynelikko. Lopputulos on sama kuin meteoriittikuulissakin eli se viimeinen silaus ja valonhehku kasvoille. Olen kuullut ihmeteltävän, että mitä niillä oikein tekee, mutta itse olen sitä mieltä, että ero on ihan selkeä <3 Kyseessä ei ole korostustuote siinä merkityksessä kuin itse sen ymmärrän, vaan huomattavasti hienovaraisempi kasvojen valaiseminen. Ja tietenkin se Météorites-tuoksu… Olen Météorites-hajuvedestäni käyttänyt jo puoli pulloa, voitteko kuvitella! :)

<3

KissKiss-huulipunaa en ollut vielä aiemmin kokeillutkaan! Tämä sävy Peachy Star oli niin mukavuusalueellani, että halusin kovasti kokeilla sekä sävyä että koostumusta. Ne ovatkin muuten aika jännät! Kun kokeilen punaa ensin kämmenselkään, yllätyin hohdepartikkelien suuresta koosta ja siitä, miten ne erottuivat itse punasta. Kuitenkin kun puna oli hetkisen asettunut, sävy jotenkin ”suli” ja asettui! Laitoin Peachy Staria ensimmäisen kerran huulille kun lähdin pari viikkoa sitten ulos ja vitsi kun tykkäsin!

Luksusta käsilaukussa, sitä tämä kyllä on.

Löytyikö kiinnostavia kevätjuttuja? :)

Olaplex ja DESIGN.ME ostettu itse, muut tuotteet saatu blogin kautta.

42 vastausta artikkeliin “Paras kevään merkki: ihanat kosmetiikkauutuudet

 1. Oon ihan luvattoman laiska harjaamaan Riehaa, varsinkin talvisin kun sitä hommaa ei oikein ulkona viitsi kylmällä tehdä. Ehkä Pet Teezer vähän motivois mua ko. toimenpiteeseen! Onks ne lemmikkieläinliikkeessä myynnissä vai missä?

  Ja siis tuo Guerlainin puuteri, nam!! Näyttää ihanalta!

  Tykkää

  1. Mun jätkiä onneksi tarvii harjata oikeastaan vain karvanlähtöaikaan kaksi kertaa vuodessa. Keväällä sitä on kiva tehdä kun hengaa ulkona, mutta syksyllä ei niinkään :D Ja hei hyvä kysymys, kysyin myyntipaikoista ja kuulemma Mustiin&Mirriin tulee Pet Teezerit myyntiin huhtikuussa :)

   Se kyllä on nimenomaan nam <3

   Tykkää

  2. Pet Teezer toimii tosi hyvin ainakin tällä ”eräällä valkoisellapaimenkoiralla” 😊 Kiitos Salla!!

   Tykkää

 2. Ilmeisesti sä siis selvisit horror-vuodesta järjissäs :)

  Mä niin himoitsisin noita Beauty Blendereitä, mutta koska mulla on jemmassa kaks alehaalintamunaa + suurinpiirtein tukkupaketillinen RTn oransseja sieniä, niin haaveena on ja pysyy. Muutenkin tällä hetkellä mä yritän oikeesti miettiä hankintani järkevästi ja tasata budjettia kesää kohti. Kannoin vaihteeks maaliskuussa lompakon sisällön eläinlääkäriin, mutta valitettavasti jouduin jättämään sinne myös vanhimman kissani. Kaikesta ikävästä huolimatta onneksi tiedostan ettei kaikkia vanhan kissan temppuja ole ikävä ja että pitkään vaivannut huoli ja stressi on taas helppottanut yhdellä osa-alueella.
  Eli eteenpäin mennään tasapainon etsimisessä, pienin mutta tasaisin askelin :)

  Tykkää

  1. Olen pahoillani ystävän poismenon johdosta <3

   No siis näköjään selvisin järjissäni :’D Ihme kyllä. Kroppa kyllä nikotteli ja tekee sitä edelleen. Mieli sen sijaan on jo nyt kirkkaampi :)

   Sanopa muuta, tämä uusi blenderi on nätti kuin sika pienenä <3

   Tykkää

 3. Mahtavaa kun tulit takaisin :) säännöllisesti olen käynyt katsomassa että olisiko jotain kuulumisia ja nyt oli, ihanaa!

  Tykkää

 4. Kiva ku oot takas, on ollutkin ikävä postauksia :) Mullakin on kulunut Meteoriittihajuvedestä jo 1/3 osa, joka on todellinen saavutus ku ottaa huomioon, että en voi juurikaan viikolla käyttää hajuvettä ja varastoista löytyy +20 tuoksua muutenkin :D

  Tykkää

 5. Kävin jo kertaalleen vuodattamassa töistä käsin jonkun tervetuloa takaisin -kommentin enkä sitten päässytkään kirjautumaan wordpressiin ja se kommentti oli siten historiaa, mutta täällä ollaan vielä! Mustan hepuleita toki instassa seurailtu muutenkin.

  Essencen gym proofit selvitti ainakin Australian kuumat ja kosteat olosuhteet, varmaan toimisi salillakin ilman suttuja. Mä en missään nimessä saa käydä hypistelemässä tuota Guerlainin huuliasiaa koska mulla on joku 734 persikkaista huuliasiaa, mutta vähän kyllä ehkä tarvisin.

  Tykkää

  1. Mustan hepulit AHAHAHAHHAHAHAHHAHA parasta :D

   No oho, veikkaan Aussien olevan vähintään yhtä hyvä testi kuin sali! Ja siis tietkö, mullakin taitaa olla just tuo 734 persikkahuulta, mutta tää Guerlain on silti erilainen kuin mikään niistä ja täten perusteltu ostos ;) <3

   Tykkää

 6. Täällä ollaan ja kiva et oot kans! En ole tainnut kauheesti ikinä kommentoida mitään, mutta oon kyllä ollut sun lukija jo kauan. Mun aamurutiineihin töissä kuuluu kahvi ja pikainen vilkaisu blogeihin. Aina mä käyn täälläkin ja vitsi miten ilahduin tänään kun huomasin et täällä on elämää :) Kiva kun oot takas!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s