Hiukset

To dye or not to dye?

Muistattekos tällaisen viilean vaalean blondin? Häntä ei oo näkynyt vähään aikaan ;) Lopetin nimittäin vajaa vuosi sitten hiusteni värjäämisen, koska oma värini on myös aika vaalea, ja halusin nähdä miltä luonnollinen hiusvärini näyttäisi. Lisäksi mulla ärtyi vähän päänahka hiusväristä, eikä tuo värjääminen ole myöskään kovin halpaa lystiä.

Tällä hetkellä hiusvärini, eli oma värini, on tällainen.

Luonnollinen vaalea. Ei viileä, mutta ei häiritsevän kellertäväkään. Mielestäni väri menettelee, mutta en millään muotoa katso hiuksiani peilistä, että wow ;) Olen tässä miettinyt, että onko tuo viileys hintansa väärti, eli alkaisinko taas värjätä tukkaani. Onko teillä mielipidettä, olisi kiva kuulla? Itse olen aika kahden vaiheilla.

Eli tämä

..vai tämä

Auttakee!

12 vastausta artikkeliin “To dye or not to dye?

 1. Mä fanitan tota viileetä kympillä, on vaan niin hieno väri. Mut aika harvalla on kuitenkaan noinkin kiva väri luonnollisesti ja kuitenkin värjäys kuluttaa hiuksia ja jos kerran vielä ärsyttää, niin en tiedä onks sen arvosta… Mut jos pelkkää väriä pitää arvostaa niin mun ääni menee viileelle :)-p

  Tykkää

  1. Allekirjoitan Peen kommentin täysin. Just tota hyöty-haitta-suhdetta mä spekuloin.. Toisaalta jos alan nyt värjätä, niin helpostihan mä pystyn taas palata au naturel -lookiin, koska tyvikasvu ei näy. Joten tällä hetkellä kutkuttais kyllä palata viileeks ;)

   Tykkää

 2. Mä oisin kirjottanu ihan samat sanat, ku Pee =) Mut tosiaan sä voit aina lopettaa värjäämisen, jos se kuluttaa/ärsyttää liikaa. Fileeks vaan, sanon mä =D

  Tykkää

  1. Kiitos kommentista! Kyllä mäkin tosta viileestä oon tykänny ja tykkään ihan kympillä! Vaikka kyllähän siitä noita haittojakin tulee, niin on se niin hieno, että kai mä alan kääntyä värjäämisen puolelle :)

   Tykkää

 3. Pakko muuten hehkuttaa ellen oo vielä hehkuttanu, mutta ainakin oon ajatellu monta kertaa niin sun uutta banneria :D Se on SAIRAAN Hieno isolla H:lla ;)

  Tykkää

  1. Hih, et oo viel hehkuttanu eli tosi kiva kuulla!! =) Mustakin siitä tuli aika hieno, mutta en tosiaan voi ottaa läheskään kaikkea kunniaa, pikkusisko jeesas tosi paljon ;)

   Tykkää

 4. Molempi parempi :) Ensin viilee ja kasvatat nyt kesää kohti tyveä joka vaalenee kuitenki kesällä auringossa, joten yhdellä värjäyksellä pärjäät noin 7-8 kk… ;) Blondaus matikkaa..

  Tykkää

  1. Hahaa, juurikin ;) Ikävä kyllä mun kampaaja on sitä mieltä, että kiitos Mintin (!!) mokaamaan blondauksen, niin kun oon halunnu pikkasen kasvattaa tukkaa, niin blondorilla jos vaalentaa, niin pitäisi olla varautunut lyhentämään vähän tukkaakin :/ Sävyllä voi vähän taittaa lämpöä pois, mutta sillä ei pysty vaalentamaan eikä tekemään tuollaista megakylmää sävyä, niin kuin ekassa kuvassa. Joten saa nähdä odottelenko sitä kesäaurinkoa vaan sitten :P

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s