Herbina · Ihonhoito · Markettikosmetiikka · Naamiot · Nivea · Putsarit

Halpa ja hyvä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä olen kosmetiikan ostoissani, varsinkin ihonhoidon suhteen hieman snobbailija. Rakastan ylellisiä pakkauksia, viimeiseen asti hiottuja koostumuksia ja hyviä tuoksuja. Harvoin marketissa edes katson ihonhoitoa, meikkejä sen sijaan helpommin ostan ruokaostosten yhteydessä, joskaan niitäkään en kauheasti. Koska ostan yleensä selektiivistä ihonhoitoa, ilahdun sitäkin enemmän, jos joskus löydän helmen marketista. Koska tämä on itselleni vähän harvinaista, ajattelin, että kirjoittelen blogissa näistä tuotteista, jotka ovat läpäisseet seulani mutta lompakko ei juuri kevene.

Viime aikoina olen löytänyt kaksikin tällaista tuotetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herbina Moisture Balance Kasvonaamiosta innostuin toden teolla kun huomasin pakkauksesta, että sitä ei tarvitse pestä pois vaan sitä voi käyttää yönaamiona. Olen aiemmin intoillut kosteuttavista yönaamioista, jotka ovat kiireisen ihmisen luottotuotteita varsinkin talvisin, kun iho kuivuu. Naamiota käytetään yövoiteen sijaan, joten sen käyttö ei vie yhtään enempää aikaa kuin normaali ihonkosteutuskaan. Herbinan naamio on kivan vaaleanpunaista ja siinä on raikas tuoksu. Naamio imeytyy ihoon hyvin, en joudu painelemaan liikoja pois kasvopaperilla, eivätkä kasvot jää yhtään tahmeiksi (kuten vaikka tässä The Body Shopin yönaamiossa). Aamulla iho on kosteutettu ja pehmeä. Hintaa tuubilla on 6,50 €, joten kyseessä on mielestäni varsinainen löytö! Luksusta nyt ei tietenkään tällä hinnalla saa, mutta hyvän ja toimivan tuotteen kyllä. Suosittelen tosi lämpimästi, mikäli tällainen budjettituote kiinnostaa ja iho kaipaa kosteutta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on tosi herkät silmät ja olen kokenut hankalaksi löytää sellaista silmämeikinpoistoainetta, joka olisi sekä tehokas että hellävarainen. Mun tähänastiset lempparit olivat Lancomelta ja Vichyltä, mutta ikävä kyllä kummassakin suosikissani oli PHMB:tä, joten jouduin etsimään uutta hyvää tuotetta. Muistin, että hei, mullahan on kaverilta saatu Nivean putsari ja hain sen käyttöön. Ja hei voilà, Double Effect Eye Make-Up Remover on juuri sellainen kuin pitää! Se poistaa silmämeikin tehokkaasti, mutta ei ärsytä silmiäni yhtään. Ihan löytö! Hintaa tällä kaverilla on 5-6 €.

Eli kyllä, tuote voi olla sekä halpa että hyvä :D Mua kiinnostaisi tietää, että ostatteko te mahdollisimman edullista kosmetiikkaa, vai painaako brändi, tuotteen ulkonäkö ja tällaiset seikat paljonkin ostopäätöksessä? Kiinnostaako lueskella jos kerron blogissa aina kun bongaan jonkun uuden hyvän ”halpiksen” tuotteen? :)

Herbinan tuote saatu blogin kautta.

22 vastausta artikkeliin “Halpa ja hyvä

 1. Heh, mää taas oon outolintu ja mua ei selektiivinen kosmetiikka kiinnosta. Markettikama enemmän. :D Tota naamiota muuten pitää harkita vakavasti. Josko ois mun korppunaamalle iloa…

  Tykkää

 2. Mua ei mikään superhintava edes kiinnosta mutta hyvä ja halpa tuote sujahtaa ostoskoriin merkistä riippumatta. Onneksi tarjonta on lisääntynyt keskihintaisissakin ihan huimasti mutta kyllä eniten ilahduttaa tällaiset huokeat löydöt. Herbinan naamio on ihana <3

  Tykkää

  1. Muakin ilahduttaa edulliset löydöt, kun taas jotenkin kalliilta odotan hyvyyttä automaattisesti. Vaikka eihän se niin tietenkään aina mene :D

   Tykkää

 3. En muista kenen vinkkaamana Herbinan ostin, mutta ihan huippu!
  Mulla ois (myös) etsinnässä uusi silmämeikin poistoaine, osittain kun Loreal ei miusta toimi, ja osittain sen PHMBn takia. Poistaako toi Nivea myös vedenkestävän, kunnolla?

  Tykkää

 4. Täytyy laittaa tuo naapio testiin! Itse en vilkaisekaan kolmenkympin ripsarin perään, tyydyn mielihyvin kympin ”ihan ookooseen”. Koska en vaan suostu maksamaan semmosta summaa ripsiväristä? olen mestari etsimään dubeja kalliimmista, ja tyydyn niihin koska olen edelleen sitä mieltä että hypetetty brändi tuo ihan turhan hinnankorotuksen tuotteeseen.

  Tykkää

 5. Mäkin tunnustaudun snobbailijoiden ryhmään :D Ennen olin enemmän markettilainen, mutta nyt näin niinkun omat rahansa tienaavana aikuisena käytän ne kyllä mielummin sitten selektiiviseen. Mutta Herbinan naamio on hyvä, kirjotin tosta itsekin just tänään!

  Tykkää

  1. Juuri näin mullakin. Toki olen minäkin vuoteni Niveaa ja Rimmeliä käyttänyt, mutta nyt jos huvittaa panostaa, niin sitten panostan :) Toki edullisissakin tuotteissa on paljon helmiä, niin kuin itsekin totesit :)

   Tykkää

 6. Mä oon kanssa pikkuisen snobiin päin kallellaan, mutta kyllä edulliselle, mutta tosi hyvälle kosmetiikalle on myös paikka sydämessä ;) Tämä esimerkiksi osoittautui ihan mahtavaksi kaveriksi.

  Tykkää

 7. Multa tuli molemmat LivBoxista ja tykkään mollemmista. Herbinan naamio on aivan ihana! Nivean silmämeikinpoistoaine on hyvä myös, mutta siinä ärsyttää vähän se ravistavimen :D

  Tykkää

 8. Molemmat käy, selektiiviset ja halpikset. Mutta se on sanottava, että meikeissä halpikset on harvoin hyviä. Ihonhoidossa mun mielestä onnistaa paremmin halpispuolella. Oon meikkejä muutaman ostanut nyt blogien innoittamana ja aika moni niistä lentää roskikseen. En ole siihen Rimmelin kohuttuun nude-meikkivoiteeseenkaan oikein lämmennyt, Armani, Lancome ja Joe Blasco rulaa edelleen. Lumenen ripsivärit ja se uusi Mystery-rajausväri ovat toimineet. Kummallista kyllä Lumenen WildCurl-ripsiväriä en saa irtoamaan millään, en vedellä, en Estee Lauderin poistoaineella, Garnierin puhdistusliinoilla ekä Diorin puhdistusöljyllä. Ehkä pitää tätä Nivean silmämeikinpoistoainetta kokeilla. Ranneliike rasittaa vähemmän kuin WildCurlin hinkkaaminen kolmella eri tavalla ennen kuin sen saa edes jotenkin pois. Miksi sitten käytän Wildcurlia kun on muitakin ripsareita… siksi kun WildCurl oikeasti nimensä mukaisesti pitää ripset kiharalla! Ihan käsittämätöntä ainetta. Vähän kun näyttää taivutinta ripsille ja sutii WildCurlia, niin onpa niin nätit ripset, että! Ja pysyy koko päivän – ihan haitaksi asti noin niin ku loppuviimeks. Näyttää oikeasti siltä kuin olisi ripsipermanentti, ihan käsittämätöntä ainetta!

  P.S. Nukkamatto on hyvä. :-D

  Tykkää

  1. Ihanko totta! Mä taas olen toooosi skeptinen nimenomaan marketti-ihonhoidon suhteen. Markettimeikeistä olen löytänyt paljon lemppareita, mutta toisaalta voiko esimerkiksi Lumenea ja IsaDoraa enää laskea halvoiksi merkeiksi? Mun mielestä niiden hinnat lähentelevät jo MACiä. Alkoi muuten heti kiinnostaa, että mitä markettimeikkejä olet ostanut blogien innoittamana ja pettynyt? Tell me! :)

   Jännä kuulla tuosta WildCurlista, alkoi heti kiinnostaa! Mä en taivuta ripsiäni lainkaan, koska siten ne pysyvät paremmassa kunnossa, joten taivuttava ripsari kuulostaa tosi hyvältä :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s