BeautyBlender · Meikit · Meikkisiveltimet

Onko ministä mihinkään?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska olen vannoutunut Beautyblender-meikkimunan fani, pikkuiset micro.mini -munauutuudet olivat tietysti herättäneet kiinnostukseni. Nyt hiljattain Stockmannilla nämä luvattiin kaupanpäällisiksi kahden tuotteen ostajalle (jotka olivat lisäksi tarjouksessa) joten toki tein kaupat.

Beautyblender minejä on pakkauksessa kaksi, minkä oletin jotenkin johtuvan minimunan huonommasta kestosta meikkaamisessa. En ole kuitenkaan huomannut käytössä mitään sellaista, onneksi. Niitä on kaksi varmaan vain kilohinnan tasoittamiseksi ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minimunaa käytetään samalla periaatteella kuin isoakin eli se kastellaan ensin läpimäräksi niin, että se laajenee, sitten puristetaan vesi pois. Tuloksena on kostea ja pehmeä meikkausväline. En ole aivan saanut selville, onko materiaali itsessään pehmeämpää kuin isossa versiossa vai tuntuuko se vain siltä, koska sormien välissä on vähemmän materiaalia, jota puristaa kasaan. Yhtä kaikki tämä tuntuu pehmeämmältä kuin iso Beautyblender ja olen tykästynyt siihen lähes yhtä paljon kuin isoonkin munaan! Ennen levitin ja häivytin (varsinkin) nestemäiset peiteaineet silmien alle ison meikkimunan kapealla päällä, nyt teen sen micro.minillä. (Pannussa olevat vahamaiset peitevärit levitän mieluiten MACin Hammasharjalla.)

Silmienalusilta olen siirtynyt jo muuallekin kasvoille, eli levitän peiteaineen tällä myös muualle. Lopputulos on siisti ja samalla tavalla airbrushattu kuin isolla meikkimunalla tehty meikkipohja. Tykkään siis kovasti, ihan yllätyin :D Ajattelin, että enhän mä tällaista tarvitse, että käyttämättä jää, mutta kyllä ei ole jäänyt. Jos tykkää perusmunasta, tykkää todennäköisesti myös tästä!

Mulla on kaapissa vielä iso vartalolle tarkoitettu Beautyblender, saa nähdä, pidänkö siitäkin :) Oletteko te testanneet näitä minimunia?

6 vastausta artikkeliin “Onko ministä mihinkään?

 1. Mä olen kuvitellut nämä turhiksi ja rasittunut ajatuksesta, että olisi vielä enemmän pestävää:D Mutta totta on, että normi-bb on vähän iso vaikka käytteleekin kapeaa päätä. Täytyy ehkä joskus houkutella joku ostamaan pakkaus kimpassa niin pääsee koklaamaan!

  Tykkää

  1. Siis tää lähtee ihan silmänräpäyksessä puhtaaksi, oikeasti tosi helppo siinä suhteessa! Ja tää on tosiaan pehmeämpi kuin ison munan pieni pää (ahhah), joten sopii vielä paremmin silmänalusiholle :)

   Tykkää

 2. Ite rakastuin näihin minimuniin enemmän kuin isoon sisareensa :D ovat huippuja silmänalusten peitossa, kun eivät jätä paksumpaakaan peitevoidetta kuivan näköiseksi :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s