Laukut · Lifestyle · Muoti/vaatteet · Shoppailut · Sisustus ja koti

3+0 alelöytöä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä sain sen! Mä sain sen!!! :D Voi onnenpäivä, kun Stockalta tuli lähetysvahvistus, eli sain kuin sainkin ikioman Rebecca Minkoffin M.A.C. Clutchini, josta hihkuin blogissa jo aiemmin. Itse asiassa kuulin kaverilta, että näitä olisi ollut vielä torstainakin Helsingin keskustan Stockalla jäljellä?! En meinannut ensin uskoa, mutta kyllä se nyt vaan tämä laukku oli, kaveri sanoi! Ihan hassua, jos muut eivät ole tajunneet tämän laukun hienoutta ja tarjouksen edullisuutta :D Nojoo, onhan laukulla vielä niin paljon hintaa (169 €), että en mäkään olisi ihan ex temporena sellaista summaa maksanut, ellen olisi pitkään tällaista laukkua jo etsinyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä yhdistyvät kaikki asiat, joita toivon käsilaukulta. Vetoketju päällä (magneettikin menee, mutta vetoketjusta plussaa), pari pientä taskua, kauniita yksityiskohtia ja kaunista, kestävää nahkaa. Ainoa miinus tulee siitä, että olkahihna ei ole säädettävä. Mutta ehkä mä silti pärjään ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hullareilta en sitten laukun lisäksi muuta ostanutkaan, mutta Sokoksen 3+1 Päiviltä löysin myös pari juttua. Tämä Finnmarin kankainen pyykkikori oli just sellainen, jota olen pitkään halunnut. Juuri sopivan kokoinen ja vahvaa materiaalia. Hintaa oli vain 19,95 €, hyvä löytö mun mielestä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen Sokoksen ostokseni oli tämä Soya Conceptin neuletakki, joka näyttää ihan siltä kuin olisi matto hartioilla ^_^ Materiaali on kuitenkin tosi kevyttä ja pehmeää ja tämä näyttää aivan ihanalta päällä. Tykkään jostain syystä tällaisista avonaisista neuletakeista ja paidoista ihan älyttömästi ja mulla onkin vastaavan mallisia vaatteita ainakin viisi. Tässä oli pyykkikorin tapaan kaksikymppiä alennusta ja hintaa jäi 29,90 €.

Olette ehkä huomanneet, että olen viime aikoina panostanut kosmetiikkaostosten sijaan vaatekaappiini :) Olen näiden lisäksi ostanut vielä yhdet aivan täydelliset nilkkurit ja nyt tosiaan hakusessa on ulkoilu/sporttivaatteita. Ehkäpä esittelen nekin myöhemmin, jos teitä kiinnostaa lukea mun muistakin ostoksista kuin kosmetiikasta? :)

19 vastausta artikkeliin “3+0 alelöytöä

  1. No sanopa muuta <3 Ihan hassua, etten kuvastossa edes kiinnittänyt tähän laukkuun mitään huomiota. Vasta netissä nähty kuva (+googletus) sai aikaan pakko saada -reaktion :)

   Tykkää

 1. Toi laukku on niin täydellinen! Himoitsin itse yhtä toista laukkua joka tuli lauantaina klo 7 myyntiin, menin katsomaan klo 10 heti herättyäni ja se oli loppuunmyyty :D Tuo neuletakki on ihana, nappaisin sen kanssa heti omaan vaatekaappiin!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  Tykkää

  1. Nou :( Tämä M.A.C. myytiin myös parissa minuutissa netistä, mutta tosiaan livenä sitä oli saatavilla vielä seuraavanakin päivänä!

   Tämä on neule on kyllä aika ihana :) Sopivasti erilainen!

   Tykkää

  1. Haha, näinkin voi käydä. Mäkin olin kiinnostunut yksistä verkkareista ja jakusta, mutta blokkasin ne tämän kalliin ostoksen jälkeen täysin mielestäni ;)

   Tykkää

 2. Toi laukku <3<3<3 Mulla on tällä hetkellä sellaiset säästötavoitteet, että tingin kaikista ylimääräisistä ostoksista. Muuten olisin kyllä varmaan ostanut tuon laukun :D Sillä se on upea ^_^En muuten ole yhtään käsilaukkunaisia, mutta tuollainen laukku, oi niin ihana!

  Tykkää

  1. Ah, sanos muuta <3 Mäkään en ihastu käsilaukkuihin kauhean usein, mutta tämä oli kyllä ihan must have. Ostan laukkuja harvoin, mutta ne ovat sitten yleensä tällaisia vähän hintavampia mutta myös kestävät pitkään :)

   Tykkää

 3. Tuo pyykkikori on aivan ihana! Ja jännä,vaikken sua sen suuremmin tunnekaan ni tuo ”viitta” näyttää jotenkin ihan sun tyyliseltä :) Koiran ilme ekassa kuvassa on niin ihanan ”emo elä nyt viiti” :D

  Tykkää

 4. Rebecca Minkoffin laukut on kyllä <3. Tuota hihnaa voi kyllä säätää niin, että irrotat esim. toisen hihnaklipsin ja vedät koko ketjun D-renkaan läpi ja kiinnität klipsin nahkahihnan D-renkaaseen. Ja vielä lyhyemmän hihnasta saa, kun laittaa molemmat ketjut samalla tavalla. Ehkä vähän epäselvästi selitetty, mutta Youtubesta tietty löytyy videoitakin aiheesta. :) Tämän tiedon varjolla itse uskalsin aikoinaan tilata oman Mini M.A.C.:ini, koska olen lyhyt tappi ja arvasin, että hihna pisimmillään on aivan liian pitkä minun varrelleni. :D

  Tykkää

  1. EIKÄ, sä oot life saver!! Mä oon sen verran simppeli, että ei olisi tuollainen käynyt mielessäkään ilman sun kommenttia, KIITOS :)

   Tykkää

  2. No problem! :) Tää monikäyttöisyys onki just yks niistä asioista, miksi tykkään Rebecca Minkoffin laukuista niin paljon.

   Tykkää

 5. No siis laukkukuvasta, jossa on myös Benkku, tuli mieleen, ettet ole ikuisuuksiin kirjoittanut mitä koiruliineille kuuluu! :)

  Tykkää

 6. Onko teillä mafialaisilla joku sääntö siitä, että Hulluja päiviä pitää mainostaa, mutta sokoksen 3+1 päiviä ei? Tämä on vaan pistänyt silmään…?

  Laukku on kyllä hieno :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s