Lifestyle · Suklaa

Pääsiäismunahaukkana osa II

Paljastin jo aiemmin, mistä saa parhaat erkkaripääsiäisnamit. Roobertin Herkkuun hakemaan suklaanappitäytteisiä tai muita spesiaalimunia ja sikahyvät mähmämunat löytyvät puolestaan Lidlistä. Mutta mitäs ihan tavallisista ruokakaupoista saa? Ja mikä on tämän kevään ehdottomasti söpöin pääsiäis”muna”? No minäpä kerron :D

FullSizeRender_1

Mignon. Mielestäni paras ”tavallinen” pääsiäismuna maailmassa. Syön näitä varmaan 10 jo ennen pääsiäistä, maku on vaan ihan kertakaikkisen taivaallinen. Mignonia ei saa säilyttää jääkaapissa, mutta juuri sopivan kahvinkeittoajan eli 15 minuutin mittainen kylmähoito saa kuoren irtoamaan helposti ja estää käsiä menemästä ihan möhnään.

Hassu juttu muuten, että vaikka laktoosi-intolerantikolla ei 90-luvulla ollut herkkujen suhteen helppoa (laktoosittomia jätskejä oli tyyliin kahta laatua, nekin tofua yäk, ja suklaahylly ammotti tyhjyyttään) niin kerrankin sain sen parhaan jutun pääsiäisinä, nimittäin Mignonin :)

Tällaisia pääsiäismunia bongasin Citymarketista! Lindtillä on muutenkin tosi hyvät suklaat ja nämäkin taitavat olla jonkun sortin möhnämunia! En ostanut näitä, mutta kyllä varmaan vielä ennen pääsiäistä käyn hakemassa. Saan nimittäin pääsiäisenä herkutella ilman mitään typeriä karkkipäiviä (ahahaaaha) eli pitäähän sitä nyt varastoa olla! :D Mun sokerivieroitus-lakkoveto siskon kanssa päättyy siis pääsiäiseen eli aion mässäillä hyvällä omallatunnolla. Pyhien jälkeen pitää sitten taas palata jonkinlaiseen ruotuun. Ehkä kaksi karkkipäivää viikossa olisi hyvä? :´D

Jostain syystä en ole ikinä ollut Kinder-tyttöjä. Siis ihan hyvä herkku joo, mutta ei saa mussa aikaan mitään sen kummempia suuria tunteita, joita suklaan toki kuuluu herättää :D

FullSizeRender

Mun kasvoille levisi levein mahdollinen hymy kun sattumalta törmäsin Sokoksella tällaiseen hyllyyn. Valkosuklaasta tehty Hello Kitty -figuuri, onko mitään näin söpöä?! EI NIIN!! Mausta en tiedä, mutta eihän tää nyt voi olla pahaa!! Hahmo oli tosi iso ja hintakin oli tämän kokoiseksi suklaaksi tosi ok, 13 euroa, jos vaan muistan oikein! Kyllä tulisi söpöilyn ja Kittyn fanit hyvälle mielelle ja iloisiksi tästä ja taidanpa itsekin tällaisella ilahduttaa erästä tyyppiä, jonka uskon tykkäävän! :)

Munahaukka kiittää ja kuittaa, katsotaan palataanko vielä suklaan merkeissä ennen pääsiäistä :D Ja muistakaa varata herkkuja virpojille sunnuntaiksi! Mulla on ainakin kaapit niin täynnä kaikkia herkkuja, että toivon mukaan ainakin yksi tuttavaperhe pitää lupauksensa ja tulee virpomaan :)

13 vastausta artikkeliin “Pääsiäismunahaukkana osa II

 1. Oih pakko kokeilla noita lidlin ja lindtin möhniksiä D= kaipuu alkuperäisiä kohtaan on kova ja ainakaan ne prisman kopiot eivät olleet hyviä yhyy. Ja nyt on kyllä mentävä sokokselle hello kittyn perässä!! Lahjoitan ton poikaystävälle ja pian saan siitä minun veroiseni sokerihiiren höhöö.

  Tykkää

  1. Mä en viitsinyt enää niitä Prisman versioita ostaakaan, vaikka eilen tietty taas munahyllyn ratsasin. Tuolla alempana kehuttiin Lindtejä, että ne käyn ostamassa, jos jotain! :)

   Tykkää

 2. Toi hello kitty on söpö! Etsin kaupasta töhnämöhnämunia mutta sainkin varmaan myymäläetsivän perääni :D
  Hyi kamala, Mignon.. en ymmärrä noiden munien perimmäistä tarkoitusta. Yks pieni pala ja se oli siinä :D

  Tykkää

  1. Ahahahahahahhahaaaa!! Putosin!

   Mun mielestä Mignon on jotain niin käsittämättömän hyvää!! Helposti voin syödä pari päivässä monen päivän ajan :D

   Tykkää

 3. Tätä sun ”munanmetsästystä” on ollu kyl ihana seurata! :D Lindtillä on aivan ihania juttuja,briteissä oli aina pakko hemmotella itteensä sellasilla kinuskilla täytetyillä suklaapalloilla<3

  Tykkää

  1. Kiva kuulla :) Lindtin muuten sellaisessa punaisessa pakkauksessa olevat munat on kanssa <3 Kinuskitäytteisiä ostaisin HETI jos jossain näkisin. Joku vuosi ostin sellaisen Mars-munan, se oli ihan jees, mutta ei sen kummempi.

   Tykkää

 4. Voi sua munahaukkaa! ? Oletpa löytänyt ihania aarteita karkkihyllyiltä, saapa nähdä löytyykö meidän marketeista.

  Tykkää

  1. Pidän peukkuja!! Munanmetsästys on ihan parasta ja oon niin mielissäni, että te lukijatkin otatte vakavasti pääsiäissuklaa-asian! :D

   Tykkää

 5. Kävin sittari ja löysin sieltä noita kuvassa esiintyviä Lindtin munia…se oli Rakkauden ensi puraisulla <3 Tänään haen lisää ihan varmasti :) Nää syrjäytti mun lempimunan paikalla olleen Kinderin, tuota paikkaa ei ole mikään ennen horjuttanut.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s