Clarins · Huulipunat · MAC · Meikit · Primerit

Huulipunan parhaat kaverit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huulten pohjustaminen, ajanhukkaa vai välttämätön osa meikkiä? Mä olen ehdottomasti tuon välttämättömyyden kannalla, olen nimittäin käyttänyt MAC Prep + Prime huultenpohjustajaa jo monta vuotta, ja lähes joka päivä. Kermaisen ja kosteuttavan Cremesheen-koostumuksen (lempparini MACin punakoostumuksista) punan nyt voi levittää puolihuolimattomasti ilman pohjustajaa ja samoin erilaiset öljyt ja kiillot menevät yksinään. Mutta heti jos puna on kuivempi, pitkäkestoisempi tai mattaisempi, kaivan pohjustajan esiin.

Mulla on helposti kuivuvat huulet ja siksi valitettavasti hieman vierastan mattapunia, niin kauniita kuin ne ovatkin. Eräs kollega totesi joskus osuvasti, että mattapunan käyttö pitää tietää kolme päivää aikaisemmin, että ehtii tehdä kaikki tarvittavat kuorimis- ja tehokosteuttamistoimenpiteet :D En edes yritä levittää mattaisempaa punaa ilman Prep + Primea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Clarinsin Instant Light -huulituotteiden suurena fanina olin tietenkin heti kuulolla kun sarjaan tuli Lip Perfecting Base. Halusin testata, pärjääkö se kestosuosikilleni. Ulkonäöltään valkoiset puikot ovat samanlaiset, mutta siihen samankaltaisuudet sitten loppuvatkin. MACin tuote tekee huulten pinnasta liukkaan, ja päälle on helppo levittää puna, joka liukuu pinnan päällä vaivattomasti. Ehdoton juuri kuivempien, kovempien tai mattaisten koostumusten kanssa.

Clarinsin huultenpohjustaja on aivan erituntuinen. Puikko on kovempi ja se jättää vahamaisen pinnan, eikä ole yhtään sellainen silikonisen liukuva kuin MAC.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kokeilin pohjustajia tositestissä, eli sellaisen punan kanssa, jonka tiedän kuivattavan huuliani. Testin lopputulos oli sama, minkä olisin sanonut kokeilemattakin, eli Clarinsin kanssa huulet kuivuivat enemmän kuin MACillä pohjustetut huulet. Uskon, että Clarins on omiaan nimenomaan pidentämään huulipunan kestoa. Tuote sopii varmasti tosi hyvin niille, joiden huulet eivät mattapunia säikähdä kun taas MACin tuote on loistava tällaisille kuivakkahuulille such as myself. Itse voisin käyttää (ja olenkin kokeillut) Clarinsia kermaisen huulipunan alla pidentämässä sen kestoa. Monesti kuitenkin niiden kanssa huulten pohjustaminen unohtuu, koska osa näiden huulipunien parhautta on juuri se, että voit levittää niitä vaikka ilman peiliä junassa tai missä vaan. Saa nähdä, miten Clarins toimii huulillani kesällä, silloin huulet ovat aina paremmassa kunnossa, eivätkä kuivu yhtään niin helposti :)

Käytättekö te huuliprimereita? Mikä on paras?

Clarinsin tuote saatu.

14 vastausta artikkeliin “Huulipunan parhaat kaverit

 1. Hauska sattuma, nimittäin juuri eilen katselin ”sillä silmällä” tuota Clarinsia Sokoksen verkkokaupasta ja mietin, että millainenhan mahtaa olla lemppariini MACiin verrattuna ja bing, täältähän se vastaus löytyi ;) <3

  Tykkää

  1. Jep! Mä oon vaan kiiltopunien kanssa niin huoleton, etten edes odota hyvää pysyvyyttä vaan sudin lisää vaan :D Mutta mistäs sen tietää, että löytäisin ihan uuden elämän niiden kanssa kun alla on tätä Clarinsia!

   Tykkää

 2. Jostain kummasta syystä hankin vasta äskettäin ensimmäisen pohjustuotteen huulille. Diorin sen huulipunahylsyssä olevan 2-in-one jutun (muistaakseni tämän niminen). Olen niin pettynyt, kun jotenkin se ei toimi mulla yhtään. Tai sitten olen jotenkin ihan pihalla, miten sitä tulisi käyttää. Täytyy varmaan tilata tuo Mac seuraavaksi. Jos se toimisi ok.

  Tykkää

  1. Vitsit, tuo Dior on mulle ihan vieras niin en osaa antaa neuvoja. MACistä tiedän niin monen tykkäävän, että uskallan kyllä suositella sitä varauksetta :)

   Tykkää

 3. MACin on munkin oma suosikki :) Jos mulla on käytössä joku liukkaampi puna, niin annan pohjustajan istua hetken kauemman huulissani, niin että se vähän ”kuivahtaa” ja levitän punan sitten. Mattapunien kanssa taas levitän sen heti pohjustajan jälkeen. Works!

  Tykkää

 4. Kiitos. Mietin just että kumman ostan, ja MAC lähtee nyt tän naisen matkaan. Mulla on kans kuivat huulet ja huulipunat näyttää kamalalta ilman mitään pohjustajia. Stockmannin verkkokauppaan, klik klik :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s