Clarins · Huulipunat

Luumuinen huulirasvakiilto

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen kehunut Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfector -huulirasvoja blogissa moneen kertaan. Viime keväänä Clarins toi niiden rinnalle puikkomaiset Lip Balm Perfectorit, jotka pääsivät ihan samalle viivalle alkuperäisten Natural Lip Perfector -huulirasvojen kanssa. Tänä keväänä Clarinsin kevätkokoelmassa ilmestyi kaksi uutta sävyä, Toffee Pink Shimmer 07 ja tämä luumuinen Plum Shimmer 08, jonka pyysin innoissani testiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Natural Lip Perfectorit ovat jotain huulivoiteen ja huulikiillon väliltä. Lopputulos ei ole kiiltomaisen tahmainen, vaan kosteuttava ja luonnollinen. Vaahtoaplikaattori on mukava huulia vasten, eikä toffeen tuoksu saa tuotetta ainakaan vähemmän ihanaksi :) Sävyistä olen ennen tätä nollakasia käyttänyt ainakin ykköstä, kakkosta ja vitosta. Mulla on jo pitkään ollut tällainen nimenomaan työpaikalla työhuulituotteena. Lopputulos on niin kevyt, että tuotetta voi levittä periaatteessa minkä vain (kuluneen) huulipunan päälle ja tykkään nimenomaan siitä, että ensisijaisesti laitan huulivoidetta, mutta kaupan päälle saan kauniin lopputuloksen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä 08 on vielä aika ihana siitä, että sillä saa joko aivan kevyen sävyn tai sitten kunnon luumuisen hehkun, levittämiskäden painavuudesta riippuen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopputulos on sellainen vähäeleinen, mun huulet, mutta paremmat -tyyppinen. Kotioloissa käytän sävyttömiä huulivoiteita ja toki perusmeikkiini kuuluu yleensä ihan kunnon puna (viime aikoina uusi MACin Pure Zen). Mutta töissä nämä ovat ihan lyömättömiä: levitys hoituu ilman peiliä, ja huulet ovat huolitellut, mutta ei niin vimpan päälle punatut, että joutuisi joka välissä katsomaan peilistä mahdollisia kulumia. Tykkään kovasti!

Oletteko te kokeilleet näitä Natural Lip Perfectoreita? Kuka muu on ihastunut ja mikä on ihanin sävy? :)

Tuote saatu blogin kautta.

6 vastausta artikkeliin “Luumuinen huulirasvakiilto

    1. Olet oikeassa tuossa. Mä vaan pyyhkäisen välillä talouspaperiin, mutta muuten yritän vain huolehtia, että käytän tuotteen loppuun ajallaan ;)

      Tykkää

    1. Joo! Tajusin just muuten, että vähän outoa, kun mulla on huulet ihan jopa vähän sinertävät vaikka ihonsävy on lämmin! Tällainen luumu on mulle helppo, kun omat huulet ovat samaa värimaailmaa. Täytyypä seuraavaksi testata näistä huulikiilloista joku voimakkaan lämmin sävy ja katsoa, millainen on lopputulos sen kanssa :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s