Huulipunat · Meikit · Poskipunat · Too Faced

Väärää pinkkiä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No NYT on söpöä, Too Facedin meikit meinaan! Ihan ehdottomasti söpöimpiä ja suloisimpia meikkejä, mitä tiedän! Kun jäin joulukuun Tukholman Sephoran reissullani ilman merkin poskipunapalettia, ostin pieneksi lohdutukseksi tämän duon, jossa on pieni poskipuna ja huulipuna. Love Flush -poskipunan sävy on Justify My Love ja Melted Liquified Long Wear Lipstick on sävyä Melted Peony.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aww <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä luulin pitkään, että poskipunaan oli vahingossa tullut väärä sävyn nimi. Netistä löytämäni swachit näyttivät niin viileiltä,  melkein sellaiselta huurteiselta pinkiltä ja mä en saanut poskipunasta mitenkään päin sellaista. Tässä kämmenselässä sävy on viileä, mutta poskilla sitten…

Tajusin vasta vähän aikaa sitten, että mun voimakkaan lämpimän sävyinen iho aiheuttaa suuria haasteita kylmien poskipunien käytölle. Olen tuskastellut, kun viileinkin omistamani poskipuna näyttää kasvoillani neutraalilta tai jopa lämpimältä. Tai pahimmassa tapauksessa tunkkaiselta. Ihastelen toisilla jäänviileitä pinkkejä poskipunia, mutta vasta nyt oikeastaan olen tajunnut, että mulla lopputulos yksinkertaisesti ei näytä samalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä näkyy poskipuna kasvoilla. Olen vierastanut tätä sävyä tosi paljon, mutta ihan kivalta se näyttää kuitenkin. Ei missään tapauksessa mielestäni paras mahdollinen sävy mulle, mutta menee :D Mutta joudun nillittämään koostumuksesta. Pigmenttiä Love Flushissa riittää, mutta koostumus ei mene seulani läpi ilman vastalauseita. Koostumus on hieman kuiva ja jauhoinen, ei missään tapauksessa silkkinen tai kermainen. Nätisti tämän saa levittymään kasvoilla, mutta silti olin pettynyt, ettei Too Faced parempaan pystynyt. Kertokaa hei merkin ystävät, että onko muissa sävyissä kenties parempi koostumus?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Melted Peonysta on sanottava sama kuin poskipunan kohdalla, eli sävy ei todellakaan ole mukavuusalueellani, Voisi ajatella, että hei pinkki kuin pinkki, mutta ei. Jotenkin tällaiset vanhaan roosaan taittavat ”sameat” pinkit eivät ole mulle parhaita mahdollisia. Pitäisi olla kirkkaampi sävy, ehkä? Myöskin tällainen ”nestemäinen” mattakoostumus on valitettavasti huulilleni aika haaste. Mulla kuivuu huulet talvella niin voimakkaasti, että on iso riski, että punaus muuttuu ”riekaleiseksi” ja kuivan näköiseksi. Sinänsä koostumus on muuten tosi miellyttävä ja pigmenttiä piisaa.

Laitoin eilen poskilleni kokeeksi ainoaa violettia omistamaani poskipunaa, ja vannon, että kukaan ei olisi osannut arvata, että sävy oli violetti! Viileä pinkihkö lopputulos jäi, mutta violetista ei mitään tietoa. Että rupesi ärsyttämään tämä ihonsävyni ihan älyttömästi! Pitääkö mun sitten vaan tyytyä persikoihin ja koralleihin tästä lähtien? Kertokaa! :D

10 vastausta artikkeliin “Väärää pinkkiä

 1. Mä olen jo aikoja sitten luovuttanut pinkkien poskipunien suhteen, käytän vain korallia tai persikkaa, mutta se Guerlainin uusi Smile näytti kyllä hyvältä mun naamassa, tosin siinä onkin toinen puoli lämmin. Eikä se pinkkikään kylmimmästä päästä. Ainoa kylmä sävy mitä käytän poskille enää on Diorin se jokaisen ihonsävyyn sulautuva poskipuna, se on aidosti pinkki mun iholla.

  Tykkää

 2. Nätiltä tuo sävy sinulla ainakin kuvissa näyttää :) Mutta ymmärrän, että haluaisit jonkin viileän sävyisen poskipunan näyttävän ihollakin vielä samanlaisena :) Mulla taas on kalmanaama, eli pinkit ja liilat punat on pop, mutta vähänkin lämpöset persikat, korallit ja muut punat näyttävät vaan oudoille :D Tai ainakin niitä pitää annostella huomattavasti kevyemmällä kädellä kuin viileämpiä punia :) Ongelmia siis siellä ja täällä :D Kesällä olisi nimittäin kiva käyttää kaikkia ihania korallipunia <3

  Tykkää

  1. Ihanaa, kiitos reality checkistä! Mä täällä keskityin vain omaan napaani, enkä ajatellut yhtään, että tietenkin viileäihoisilla voi olla ongelma toisinpäin! :) Joskus vain olisi niin ihana näyttää Lumikilta :D

   Tykkää

 3. Mä oon alkujärkytyksen jälkeen rakastunut tohon TF:n poskipunaan. Mulle siis sattui myös aivan väärä sävy, kun kielitaidoton myyjä ulkomailla oli hyllystä vetänyt vaan miehelle väärän sävyn siitäkin huolimatta, että oli kuvat ja nimet paperille kirjotettuna! Mies nyt tietty sen enempää sitä kaivellut kun myyjä kerran hyllystä sen nykäsi, vasta huomasin itse kotona tuliaisia repiessäni. Meinasi itku päästä, kun oli niin vaalea Baby love tullut toisen sävyn tilalle. Kokeilin kädelle ja mietin myös, että onkohan vähän jauhoinen ja mitenhän käy ja näkyykö edes missään?! Päätin testailla kuitenkin ja oon tykästynyt! Tykkään, että sulautuu jotenkin kivasti ihoon eikä siinä näytä jauhoiselta ja pigmentti pysyy koko päivän! Monet poskipunat häipyvät päivän aikana mutta tämä on ja pysyy ja vaaleasta sävystä huolimatta näkyy todella kauniisti. Itseasiassa oon tyytyväinen nyt tähän vaaleaan sävyyn, koska pigmenttiä riittää ja saa kauniin luonnollisen punastuksen. :) Enpä ole muita punia tämän jälkeen edes käyttänyt!

  Tykkää

  1. No sulle tuli todellakin ”väärää pinkkiä” :´D Onneksi oli kuitenkin mieleinen sävy loppujen lopuksi! Mä aina natsina tarkistan, että myyjä varmasti antaa oikean pakkauksen, mutta samaa ei tietty voi noilta miekkosilta odottaa, kun heille koko homma on monesti niin hepreaa :D Kiva mies sulla kumminkin, kun viitsi käydä ostoksilla <3

   Tykkää

 4. No todellakin! <3 Piti oikein miestä lohdutella, kun oli niin pahoillaan että tuli väärä sävy. :D Lisukkeena oli onneksi TF:n Chocolate bon bons-paletti ja se kyllä korvasi tuonkin alkupettymyksen. ;)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s