Avautumista · Kenkiä

Keski-ikäinen kettutyttö

  
Mä tajusin tässä yksi aamu työmatkalla, että näytän vihreän, tuulen- ja vedenpitävän parkatakkini sekä nastakenkieni kanssa ihan keski-ikäiseltä kettutytöltä! Jaoin fiilikseni Fb-tililläni ja oli hassua, miten nastakenkiäni kummeksuivat mun pidempiaikaiset tutut, kun taas hieman tuoreempien kavereideni mielestä yhdistelmässä Salla ja nastakengät ei ollut mitään outoa. 

  
Tajusin, että vielä opiskeluaikoina en omistanut edes talvikenkiä ja nastoista puhuttaessa olisin varmaan nauranut räkäisesti. Mitä on tapahtunut? No vanheneminen. Toki joo, onhan mulla 55 kg innokasta uroskoiraa ulkoilutettavana mutta luultavasti omistaisin nastakengät ilman niitäkin. Olen muuttunut sekä mukavuudenhaluiseksi että varovaiseksi. En mä halua taittaa niskojani tai edustaa lopputalvea ranne kipsissä. 

  
Niin ja unohdin mainita, heijastin on tietenkin ihan ehdoton. :’D

Muita käytännöllistä, varovaisia ja mukavuudenhaluisia? :D

Ps Tiesittekö, että erään määritelmän mukaan 37-vuotias on keski-ikäinen?! Sanaton. Mä olen ajatellut keski-iän alkavan siinä 47-vuotiaana. 

12 vastausta artikkeliin “Keski-ikäinen kettutyttö

 1. Kiva postaus. Olen 48- vuotias ja jättänyt parin viime vuoden aikana pikku hiljaa kaikki, ja tarkoitan, kaikki korkokengät ym. tilpehöörit vähemmälle käytölle arjessani. En omista koiraa, vaan kissan. Silti, yhdistyy mielessäni myöskoiran ulkoilutukseen ym. aktiviteetteihin käytännöllisyys ja turvallisuus ja miksei 37-vuotias voisi olla käytännöllisen tyylikäs? Kissakini on rento ’vapaa-aikanaan’. Näkemykseni itsestäni on: nuorekas ja kumeluuriton, mutta siisti ja asiallinen. Harrastan paljon hyötyliikuntaa eri muodoissa ja tässä iässä sekin osaltaan vähentää laittautumisen tarvetta. Sinulla on aika iso koira, muuten. Voi että, sinulla on muuten kauniin muotoiset huulet, mitä olen katsellut kuvista. itse otin täytettä huuliini ja muutos oli tervetullut. Rahallinen muutos tilille ei. Kiitos tästä pirteästä postauksesta. Reippaita talvilenkkejä sinulle ja koirullesi.

  Tykkää

  1. Kiitos itsellesi kommentista! Mulla on siis kaksi koiraa, amstaffi ja ranskanbulldoggi, ja heidän yhteenlaskettu painonsa on tuo 55 kg :) Mutta itse asiassa kahteen suuntaan jakautuneena tuo kilomäärä vielä edesauttaa mahdollista kaatumista, kun jätkät saattavat haistaa maailman parhaita hajuja eri suunnissa, ja lähemmäs täytyy tietenkin päästä HETI :´D

   Ja todellakin, kyllä käytännöllisyyskin voi olla tyylikästä. Kyllä mä kesälläkin kävelen enimmäkseen ballerinoilla tms. matalilla kengillä, mutta jotenkin tykkään kesälookistani paljon enemmän kun kivoja paitoja ei tarvitse piilottaa sen käytännöllisen takin alle ja kenkiä voi vaihdella fiilispohjalta. Talvella jotenkin tuntuu, että vetelee niissä samoissa vaatteissa kuukaustolkulla, vaikka mulla on useita talvitakkeja ja -kenkiä.

   Kiitos paljon :) Mistä sitä tietää, vaikka huulten täyttö olisi mullakin joskus edessä ;)

   Tykkää

 2. No siis OIKEASTI ihminen on todennäköisesti keski-ikäinen ehkä 30-40v (siis jos elää 60-80v), mutta äitini, joka täyttää 48(?) ei vielä vaikuta ollenkaan keski-ikäiseltä!!

  Tykkää

  1. Onpa nuori äiti hihhihiiiii! :) Nykyisinhän elinajanodote on naisilla reippaasti yli 80 vuotta joten keski-ikäisenä en suostu pitämään ainakaan alle 40-vuotiasta naista :D

   Tykkää

 3. Mulla on kanssa nastakengät tai kiinnitettävät nastat lähes aina jaloissa talvisin.En tahdo olla puolitalvea jalka tai joku muu raaja paketissa :)

  Tykkää

 4. No, mä oon 39v enkä todellakaan tunne olevani keski-ikäinen :D ja nastakengät jalassa kuljen myös, en halua kaatua ja teloa itseäni! Selkä- ja polvivaivat löytyy jo omasta takaa, enkä niitä pahemmiksi halua! Heijastimia löytyy joka takista ainakin 2 ja laukussakin killuu muutama!

  Tykkää

  1. Jes, samikset! :) Mä en myöskään osaa mieltää keski-ikäiseksi ihmistä ennen kun hän lähentelee viittäkymmentä! Tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä myöhemmäksi keski-ikäisyyden raja omassa päässä siirtyy.

   Tykkää

 5. No mä olen vähintäänkin henkinen mummo ja nyt jo kypsässä 27v iässä olen siirtynyt auttamattomasti sinne käytännöllisyyteen näyttävyyden sijasta. Ei enää supertiukkoja farkkuja (paitsi jos ne on mukavaa elastaanikangasta), mahtavia korkokenkiä tai ihoa myötäileviä yläosia saati ohuita takkeja. Ennen valitsin palelun nololta näyttämisen sijaan mutta nykyään en mieti kahta hetkeä laitanko pipan päähän vai en. Eipä tässä mitään muotibloggaajia olla :’D

  Tykkää

  1. Muhahahaaaaaa!! Sama juttu! Ihan naurattaa, miten en ennen talvitakiksikaan kelpuuttanut kuin lyhyen toppatakin ja nyt takin pitää ilman muuta peittää peffa ja reisiä, että se on tarpeeksi lämmin :D Tosin korkkareita mulla on vähän ikävä. Olisi kiva olla sellainen tyyppi, jonka mielestä ne on mukavat jalassa. Mutta kun ei ne oo :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s