Ihonhoito · Make Up Eraser · Putsarit

Meikit pois ilman pesuaineita!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jep jep, vähän liian hyvää ollakseen totta? Näin ainakin mä ajattelin, kun käteeni lykättiin tämä pinkki pakkaus. Make Up Eraserin pitäisi puhdistaa meikit pelkällä vedellä, myös vedenkestävän ripsivärin. Kiinnostuksen ja epäuskon ristitulessa otin tämän taikarätin välittömästi testiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taikarätin käyttö on helppoa. Pese se ennen ensimmäistä käyttökertaa. Sitten kastele lämpimällä vedellä osa rätistä läpimäräksi ja pyyhi meikki pois. Pese rätti. Tadaa! Heleppoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rätissä on kaksi puolta. Meikki poistetaan lyhyen nukan puolella kevyellä pyörittävällä liikkeellä ja sen jälkeen voi halutessaan ottaa käyttöön pidemmän nukan puolen ja kuoria ihon kevyesti. Rätin voi puhdistaa joko käsin pesten tai koneessa ”viileässä vedessä hellävaraisesti”. Mä pesin sen koneessa 30 asteessa ja ainakin se näytti olevan tarpeeksi hellävarainen pesu :) Yhden rätin pitäisi kestää 1000 pesua eli päivittäin käytettynä ja pestynä pauttiarallaa kolme vuotta!

Mutta sitten siihen tärkeimpään eli toimiko se?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllä toimi. Kuvassa näkyy yhden päivän meikki ja en voi muuta kuin allekirjoittaa väitteen Make Up Eraserin toimivuudesta. Tärkeää oli vain muistaa pitää rätti tosi märkänä, pelkkä kostutus ei riitä poistamaan meikkejä. Ripsirväri lähti pois parhaiten niin, että pidin rättiä hetken aikaa ripsien päällä ja sitten poistin maskaran pyörivin liikkein. Hieman oli hakemista rätin märkyysasteen kanssa, nimittäin aivan likomärkä rätti tietysti roiski vettä ympäriinsä ja liian kuiva sitten taas ei toiminut. Tähän varmaan auttaa vielä muutama käyttökerta, että rutiini muodostuu.

Kenelle Make Up Eraser sitten sopii? Itse jäin tätä vähän miettimään. Meikkien poisto ON helppoa ja nopeaa ja tämä on aivan mahtava juttu niihin iltoihin, kun ei enää väsymyksen takia edes näe kunnolla (tiedättekö, mistä puhun?). Mutta rätin peseminen sitten. Siihen ainakin minä olen saanut uppoamaan tovin jos toisenkin. Oikeastaan saman ajan kuin olisin normaalisti kaksoispuhdistanut kasvoni. Toki esimerkiksi lapsiperheessä pesukone varmaan jyllää lähes joka päivä, jolloin tämä on kätevä heittää sekaan ja käsipesulta välttyy. Itse kuitenkin pesen tummaa pyykkiä noin kerran viikossa, joten konepesua rättini ei joka kerta saa. Ehkäpä olen käyttänyt liian mietoa saippuaa tämän kanssa, nimittäin ihan tavallista käsisaippuaa. Täytyypä kokeilla Fairyn kanssa vielä ;) Matkoille ja väsyneisiin iltoihin tämä on joka tapauksessa loistava, voihan rätin pestä sitten seuraavana päivänä uusien silmien kanssa :)

Kiinnostaako pesuaineeton ihonpuhdistus? Make Up Eraserin voi ostaa Beauty Pop Upista, jossa hintaa on 19,90 €.

Tuote saatu blogin kautta.

8 vastausta artikkeliin “Meikit pois ilman pesuaineita!

  1. Jaa-a. Varmaankin vain oikeanlainen materiaali. Esim. froteepyyhe ei voisi mitenkään ajaa samaa asiaa, koska se on niin kova, että ainakin mun kasvot lehahtaisivat tulipunaisiksi :P

   Tykkää

 1. Tää on kyllä tosi mielenkiintoinen tuote! En tajunnutkaan, että se poistaa meikin YKSIN. Huh huh, jos se tosiaan kestää käytössä kolme vuotta, 20 euron investointi ei ole pahimmasta päästä. Tuollaista olisi kyllä tosi jännä kokeilla, toivottavasti saan sen joskus käsiini. :)

  Liinan peseminen kuitenkin on vähän tylsää, mutta saman jutun teen kuitenkin (kaksois)puhdistaessa: laitan öljyseoksen, puhdistusmaidon ja sitten pyyhin ne pois puhdistusliinalla. Ja se sitten tietty pestään. Lähes poikkeuksetta käsin ja jos joskus muistan/tulee tilaisuus heittää se pesukoneeseen, peseytyy se siellä. On kyllä jännä ajatus, ettei siihen tarvitse mitään putsareita! En tiedä, uskonko, ennen kuin näen. ;)

  Tykkää

  1. No hei NIINPÄ! Miettii, montako pulloa puhdistusainetta saa kulumaan kolmessa vuodessa, niin siihen nähden :) Mäkään en uskonut, ennen kuin itse kokeilin!

   Mä pyyhin vasta kakkosvaihees putsarin liinalla, jolloin siihen ei jää meikkejä, eikä ole niin työläs pestä. Jotenkin mulla käytössä oleva Sensain liina puhdistuu muutenkin aika helposti tähän verrattuna!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s