Aptekkikosmetiikka · Eucerin · Seerumit

Tiedemiehen seerumi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No eikö vaan tästä pakkauksesta tule ihan mieleen hullu tiedemies laboratoriossaan, harmaat hiukset osoittamassa kaikkiin ilmansuuntiin ja pieni savupilvi siellä sun täällä?! :D Kyseessä on Eucerinin Hyaluron-Filler Concentrate, jonka pakkausmuoto on mielestäni ihan huikea! Täytyy sanoa, että koska Eucerin on yleisesti ottaen makuuni hieman liian väritön, hajuton ja mauton, oli täysin tämän pakkauksen ansiota, että tätä ylipäänsä testasin. Tiedemiehen lisäksi päähäni tulee joka kerran rasiaa avatessani kuva Nicholas Cagesta avaamassa sellaista lieriötä, jonka sisällä on hullun myrkyllisiä vihreitä palloja, jotka EIVÄ SAA tippua. Mikä ihmeen leffa se muuten edes on? :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyseessä on siis kosteuttava seerumi, joka on pakattu kuuteen pieneen pulloon. Glyseriinia ja hyaluronihappoa sisältävä hoitotiiviste lupaa vähentää syviä ryppyjä ihossa ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Noh, mulla ei vielä syviä ryppyjä ole ja muutenkin hieman hymähtelen tällaisille lupauksille. Jos kuitenkin keskittyy siihen, mitä seerumi oikeasti tekee, eli kosteuttaa, on pakko todeta, että tässä ollaan todella pätevän tuotteen äärellä. Tuotetta neuvotaan käytettäväksi aamuin illoin, mutta itse ihastuin tähän nimenomaan aamukäytössä, Hauschkan Kasvoöljyyn sekoitettuna. Tuli muuten ihan sellainen samettisen pehmeä pinta iholle, ihan tosi ihana. Loistava tuote meikin alle. Kaksi pulloa olen nyt käyttänyt, ja odotan jo, että pääsen korkkaamaan kolmannen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamuin illoin käytettynä yksi patruuna kestää noin viikon eli aamuisin käytettynä kaksi viikkoa. Pakkausmuodon selkeä etu (jännyystekijän lisäksi) on se, että tuotetta voi käyttää kuureina pelkäämättä, että loppupullo menee nopeasti pilalle sillä aikaa kun pidät seerumivapaata jaksoa tai käytät muuta tuotetta. Kun avaa ja käyttää yhden pullon kerrallaan, ei vanhentumista pääse tapahtumaan. Lisäksi kauneusbloggaaja kiittelee, ihan siksi, että koska samantyyppisiä tuotteita on usein testattavana useita, ei korkattu pullo ehdi mennä miksikään, koska oletkin avannut (ja käyttänyt loppuun) vain yhden pienen pullon kuudesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hoitotiivisteen koostumus mielestäni tosi perusseerumin koostumus. Ei paksua, muttei ihan vesimäistäkään. Tuoksu on tosi mieto ja ihan miellyttävä. Eucerin on apteekkituote, ja hinta näyttää netin mukaan olevan n. 36 euroa.

Taas joudun myöntämään, että voisin suhtautua hieman vähemmän ennakkoluuloisesti tiettyjä merkkejä kohtaan. Ihan hassua, että tämä loistava seerumi olisi jäänyt kokeilematta, jos se olisi ollut yhdessä pullossa!

Mites siellä, käytättekö Eucerinia? Onko tämä seerumi tuttu?

Tuote saatu blogin kautta.

10 vastausta artikkeliin “Tiedemiehen seerumi

 1. eucerin on merkkinä hyvinkin tuttu. pidän sarjan tuotteita turvallisina ja luotettavina. ei mitään luxusta mutta päteviä tuotteita. eikä ärsytä herkkää ja atooppista ihoakaan,

  Tykkää

 2. Se elokuva on The Rock. Muissa osissa sean Connery ja Ed Harris. Oon nähnyt sen aikas monta kertaa… Oli pojan suosikkileffoja :) ja mä diggaan Ediä.

  Mielenkiintoinen tuotekin, vaikkakin toi käyttötapa kasvoöljyn kanssa tuntuu oudolta!

  Tykkää

  1. Oooooooo The Rock!! Se tunnusmusiikki oli jotain ihan mieletöntä, alkoi heti soida päässä kun luin ton leffan nimen :)

   Eikun öljyn kanssa seerumi on just parasta! Yksistään monet öljyt jättävät tahmean pinnan mutta seerumin kanssa (yleensä) solahtavat ihoon hetkessä! Lopputuloksena on pehmeä, tehokosteutettu iho ilman mähmää :)

   Tykkää

 3. Mullakin nää oottaa kokeilemista mutta ehdottomasti aion testata, tuote on kiinnostava. Kieltämättä pyörittelin pakkausta ihastuneena käsissäni myös:)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s