Benefit · Clinique · Garnier · Goldwell · Hiusten hoito · Hiusten muotoilu · Kosmetiikan ostetut-kulutetut · Lancome · L`ANZA · Markettikosmetiikka · Meikit · MUS · NARS · No7 · Schwarzkopf · Terre d`Oc · The Body Shop · Vita Liberata

Syyskuun tyhjentyneet purkit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syyskuun kasa näytti tältä. Loppuneiden joukossa oli jälleen muutama helmi ja myös pari hutia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lancome Bi-Facil Non Oily Instant Cleanser Sensitive Eyes
Paras kokeilemani silmämeikinpuhdistusaine. Puhdistaa hienosti kaiken silmämeikin, mutta tekee sen äärimmäisen hellävaraisesti. Täpärästi kakkosena on Vichyn vastaava tuote, ostan varmaankin sitä seuraavaksi halvemman hinnan takia.

Neutrogena Visibly Clear Oil-Free Moisturizer
Edullinen, ihanan kirpsakan greipin tuoksuinen kosteusvoide, jonka kosteustehot riittivät hyvin kesällä ja alkusyksystä. Yksi harvoista päivittäiskosmetiikan ihonhoitotuotteista, jota voisin ostaa lisää! Suosittelen tarkan markan ihmisille, joilla ei ole kuiva iho.

Clinique Turnaround Overnight Radiance Moisturizer*
Uudistava ja ihon sävyä parantava yövoide, joka sopii kuivasta ihosta sekaiholle. Oikein hyvä yövoide, jota käytin mielelläni, mutta en saanut sellaista fiilistä, että ostaisin välttämättä toiste.

No7 Vitality Eye Roll-On*
Tykkäsin tämän silmänympärysvoiteen metallipäästä, jolla kosteuttava geeli oli ihana levittää luomille. Syksyä kohti mentäessä tämän kosteustehot eivät enää riittäneet minulle edes aamuisin, joten tosi kevyestä tuotteesta on kyse. Käsittääkseni No7-merkkiä ei saa enää Suomesta.

Garnier Micellar Cleansing Wipes
Ehkä hieman ylihypetetty tuote tai sitten mulla oli epärealistiset odotukset :D Eivät nämä miselliliinat mielestäni poistaneet meikkiä sen paremmin kuin tavalliset meikinpoistoliinatkaan. Ihan kiva tuttavuus silti, nimittäin nämä eivät kuivattaneet ihoani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terre d`Oc Oriental Fig Radiant Face Serum
Tuote unohtui kasvotuotteiden yhteiskuvasta, mutta tämä ansaitsee kyllä hyvin oman kuvansa. Nimittäin tämä oli jo toinen loppuun käyttämäni Kaktusviikunaseerumi ja kyllä, voisin ostaa lisää. Tämä on ihanaa! Tarkempi arvio täällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vita Liberata Tinted Self Tan Mousse Medium*
Postaus. Paras itseruskettava vartalolle. Lähellä tätä on päässyt Guerlainin tuote, mutta kyllä Vita Liberata on vieläkin mieluisampi. Onneksi uusi purkki on jo odottamassa :)

The Body Shop Shea Body Butter
Viime vuoden joulukalenterista saatu paksu ja täyteläinen vartalovoi, jonka käytin mielelläni. Loistava yöksi, kun on enemmän aikaa antaa tuhdin voiteen imeytyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Schwarzkopf BC Bonacure Liquid Oil Conditioner*
Postaus. Suihkeen muodossa oleva öljyinen tuote oli hiusteni pelastus kesän vaalennuksen jälkeen. Olen itse asiassa ihmetellyt, miksi hiukseni menevät yhtäkkiä takkuun, ja nyt tajusin, että voisiko se johtua tämän suihkeen loppumisesta?! Äääää, tartten siis lisää.

Lanza Dry Texture Spray*
Erittäin voimakkaantuoksuinen tekstuurisuihke, jonka kanssa hiukseni eivät tulleet kavereiksi. Käytin tätä sekä kosteaan että kuivaan hiukseen, mutta en vain saanut tästä oikein mitään irti.

Goldwell Sun Reflects After-Sun 60sec Treatment
Postaus. Minuutin vaikutusajalla toimiva naamio auringon ja meri-/klooriveden kuivattamille hiuksille. Ihana mangon tuoksu. Tykkäsin, kuten Goldwellin naamioista yleensäkin :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lumene Volume Black Crystal Mascara*
Ripsiväri, joka toi ripsiin mustan värin lisäksi vähän kimallusta. Tykkäsin ideasta muuten, mutta ripsiväri ei tehnyt ripselleni kauheasti mitään, joten käyttämättä jäi.

Make Up Store huulikiilto
Enpäs muistakaan tämän sävyä, mutta iiiiiihan liian kauan auki ollut huulikiilto oli kyseessä ;) MUSin kiillot ovat aika tahmeita, joten tämä jäi aika vähälle käytölle kun tahmea tuntuma ei ole mun juttu.

Benefit Fake Up
Puikkomuodossa oleva peitevoide, josta en ikinä kirjoittanut, mikä vääryys! Tajusin Fake Upin hienouden oikeastaan vasta siinä vaiheessa kun se loppui ja jouduin siirtymään käyttämään muita peitevoiteita. Fake Up on älyttömän kosteuttava ja siinä omien kokemusteni mukaan ihan ylivoimainen! On myös siitä syystä aivan loisto, että mulla ollut vaalein sävy sopi niin silmänalusille kuin näpyillekin. Ei pysy omalla sy-ihollani niin kauan virheettömän kuin vaikka MACin Pro Longwear Concealer, mutta on kosteuttavampi ja ah niin sairaan nopea käyttää, kun voi vedellä suoraan puikosta kohteeseen ja häivyttää nopeasti joko sormella tai siveltimellä. Äääh, tätä mun täytyy saada lisää asap.

Nars Orgasm Illuminator
Ihanan sävyn tuova hohdetuote, jota kuitenkin kului kertakäytöllä niin vähän, että iso osa purkin sisällöstä ehti mennä pahaksi ennen kuin ehdin käyttää. Jos tätä myytäisiin puolet pienemmässä tuubissa niin voisin ostaa lisää.

Sellaisia syyskuussa :) Saa nähdä, tuleeko tästä lähtien pienempiä kasoja, nimittäin mä yritän nyt ottaa uudenlaisen lähestymistavan blogin kautta saatuihin tuotteisiin. Mulla nimittäin on loppunut asunnosta säilytystila jo aikoja sitten ja siirrettyäni yhden jemman LATTIALLE päätin, että tarttis tehdä jotain. Aion tästä lähtien laittaa testatut tuotteet kiertoon heti testauksen päätyttyä, ellei niissä ole jotain niin spesiaalia, että haluan käyttää ne loppuun. Tavallaan vähän tylsää, mutta tämä on pakkojuttu, ellen halua, että kohta asun tavaravuoren peittämässä asunnossa, jossa purkit menevät yksi kerrallaan pilalle. First world problems :P

*Saatu blogin kautta.

3 vastausta artikkeliin “Syyskuun tyhjentyneet purkit

 1. Kirjoittelin pitkät pätkät tästä säilyttämisen tuskasta Elisan blogiin. Pohdin sitä, että bloggareiden pitäisi mallintaa omat prosessinsa ja miettiä, missä prosessissa kukin tuote kulkee, kun osa on teidän vakiopäivittäisasiaa, osa testattavaa ja osa sitten sellaista, joka jää välimaastoon ”ehkä käytän joskus tätä vielä kuitenkin”. Mutta ehkä erityinen ongelma teillä on tavaran määrä ja sellainen ”harha”, että ne kaikki pitää testata ja käsitellä. Ehkä siinä kohtaa on armon paikka itselle että kun goodiebagin sisältö on aikansa ollut koskematta, niin mars exit-prosessiin, joka voi olla kirppari, arvonta, roskis tai joku muu. Tai jos huomaa, että jostain on ollut jo blogiarvioita, niin ottaa goodiebagista sellaista, mikä erityisesti kiinnostaa itseä tai mistä huomaat, ettei ole ollut paljon arivioita esillä. Itseä harmittaa joskus, kun joku tuote löytyy tusinasta blogista (jostain syystä tyypillisesti Isadoran luomiväripaletit?!?) ja esim. Blascon tuotteista on tosi vähän arvioita. Ehkä se kertoo myös siitä, että Blasco ei paljon bloggareita huomioi, mutta olen ollut joskus huomaavinani goodiebag-kuvissa Blascon tuotteita. Blogeihin niistä ei vain heru kovin paljon juttua.

  Tykkää

  1. ”Mallintaa prosessi”. Nyt mä olen korvat höröllä, sä selkeästi tiedät, mistä puhut. Mallinnapa mulle tän tavaramäärän logistiikka niin, että se on hyvin hallittavissa ja lupaan, että olen sulle ikuisesti kiitollinen :D

   Varmaan jokainen bloggaaja jossain vaiheessa miettii ja ehkä stressaakin sitä, kun sama kama on ollut jo monessa blogissa, mutta vitsit kun haluaisi itsekin kirjoittaa. Mä monesti ajattelen, ettei enää ole järkeä enää kirjoittaa, mutta ei ole kauaakaan, kun kirjoitin yhdestä luomiväripaletista rumasti myöhässä (paletti siis oli pyörinyt jo joka paikassa) ja se oli ihan kävijämagneetti. Olin ihan suu auki, kun olin ajatellut, ettei ketään enää kiinnosta. Jotenkin mä ajattelisin, että jos aihe on jo koluttu blogeissa, niin silti voi kirjoittaa, jos on jotain ns. uutta sanottavaa. Mutta siis ymmärrän hyvin tuon sun pointin ja mietin sitä itsekin monesti varsinkin edullisempien tuotteiden kanssa, joita usein lähetetään isolla jakelulla.

   Tykkää

 2. Jos palkkaisit organisoijan tekemään suunnitelman tuosta tavaramäärästä, luulen, että organisoijakin haluaisi tietää, miten prosessi menee. Kun tulee uutta tavaraa testtavaksi maahantuojalta, mitä päätöksiä teet ensin? Meneekö kaikki valokuvattaviin? Vai meneekö tuote testattaviin? Vai meneekö se ensin harkintakoriin? Missä kohtaa teet päätöksen, että testaat? Otatko kuvan joka tapauksessa vai vasta sen jälkeen, kun olet tehnyt testipäätöksen? Miten tallennat tiedot tietokoneelle ja missä vaiheessa? Olisiko tietokoneella käytetty kansiorakenne toeutettavissa myös tuotteiden jaotteluun? Jos oletan, että kaikki menee ensin harkintalaatikkoon, niin tekisin kolme kuukausilaatikkoa eli nyt esim. lokakuu, marraskuu ja joulukuu. Laatikkoon menee kaikki, mikä kuukauden aikana tulee sisään. Kun teet päätöksen testauksesta, siirrät tuotteen testattava-laatikkoon. Kun tuote on testattu, siirrät sen joko normaaliin valikoimaasi sinne, minnä ko. tuote kuuluu tai exit-laatikkoon. Exit-laatikoita pitää ehkä olla useita riippuen siitä, millaisia vaatimuksia kullakin exit-prosessilla on. Pointtina tässä on se, että kun tammikuu tulee, lokakuun harkintalaatikosta tulee tammikuun laatikko ja kaikki lokakuun laatikossa olleet lähtevät exittiin, jos niitä ei ole siihen mennessä ehditty käsitellä. Maahantuojatkin haluavat tuotteelleen näkyvyyden niihin aikoihin, kun lähettävät näytteen, koska se usein ajoitetaan kampanjaan. Ja onhan pikkuoulukauden Holiday Edition-tuotetta aika turha arvioida enää tammikuussa :-D.
  Enivei, tää oli ihan hirveä yksinkertaistus siitä, mitä se voisi olla. Kosmebloggarien tavaran määrä on niin valtava ja ilmeisesti teillä on niin erilaisia tapoja tehdä blogeja, että näin maallikkona vaikea keksiä mitään järisyttävää. Voihan olla, että harkintalaatikotkin pitäisi jakaa eri alueisiin. Tai tuotteiden vaatimat testausajat on niin erilaisia, että harkintalaatikot pitäisi jakaa sen mukaan, vaatiiko testattava tuote kuukausien käyttöä vai riittääkö muutama kerta. Paljon dimensioita. Mutta mikään järjestys ei pysy, jos sen toteuttaminen on kovin työlästä. Siksi en usko, että sisääntulevaa tavaraa kannattaa jaotella kovin hienojakoisesti ennen kuin on päättänyt, mitä sille tekee.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s