Meikit · Sivellin keskellä kämmentä

Sivellin keskellä kämmentä: Huulipunaa hampaissa

Mulla on siitä jännä kaveripiiri (tietysti bloggaavia kavereita lukuun ottamatta!), että siellä ei paljon kauneusblogeja lueta. Kaverini lukevat mun postaukset lähinnä pakotet…supporttina tai jos siellä on ”koirien kuvia” tai ”reissujuttuja”. Kosmetiikkajutut eivät niinkään kiinnosta heitä :D Mä olenkin lähiaikoina miettinyt, että olen tainnut viime aikoina vetää hieman yläilmoissa juttujen kanssa, siis niin, että en ole muistanut, että kaikille termit ja vaikkapa erilaiset tuotteet eivät ole niin tuttuja. Sain kavereilta palautetta, että eivät he tiedä mikä on seerumi ja siinä vaiheessa jos puhutaan meikkimunasta, niin menee jo ihan yli hilseen. Päätinkin aloittaa uuden juttusarjan PERUSPIRKOLLE, joka ei omista kolmekymmentä sivellintä tai viittä eri huulipunan pohjustajaa. On paljon sellaisia niksejä, jotka tuntuvat minusta itsestäänselvyyksille, mutta eivät todellakaan oikeasti ole sitä. En itsekään niitä tiennyt vielä muutama vuosi sitten. Mietin pitkään sopivaa otsikkoa, joka kuvaisi juttusarjaa ja lopulta kysyin neuvoa kavereiltani ja yksi heistä lohkaisi tämän. Mun mielestä tää oli niin hauska, koska meillä kaikilla todella on joskus sivellin keskellä kämmentä (Kiitos Pee tästä!), että päätin ottaa sen sarjan otsikoksi ihan koska se sai mut nauramaan. Samainen kaveri on lohkaissut myös unohtumattoman Rumat meikkaa. Ai että kun toikin jaksaa naurattaa mua aina :D

Katsotaan, mitä pidätte näistä jutuista, mutta nyt aloitetaan yhdellä mun inhokkiongelmista: kun huulipuna tarttuu hampaisiin (yyäääääk)!!

huulipunaa_hampaissa

Kukkuu! Käsi ylös ne, jotka ovat joskus vedelleet töissä, koulussa tai vaikkapa joissain juhlissa tämän näköisenä. Luulet meikin olevan kuosissa, mutta hampaissasi onkin huulipunaa ja lopputulos on kaikkea muuta kuin huoliteltu. Ja muuten, jos vielä tämän jälkeen näin pääsisi tapahtumaan, niin please kanssaihmiset, sanokaa sille raukkaparalle ystävällisesti asiasta! ;) Mulla oli tämä ongelma tosi pahana, johtuen ehkä jotenkin hampaideni tai huulieni muodosta. Hampaisiin huulipuna päätyy siksi, että olet levittänyt punaa sille alueelle, joka koskettaa hampaitasi suusi ollessa kiinni. Miten tämä sitten vältetään?

Yritin for realsies ottaa tästä operaatiosta kuvaa, mutta näytin kaikissa siltä, että yritin huonolla menestyksellä tehdä Ö-luokan aikuisviihdettä, joten saatte tyytyä sanalliseen selitykseen :D Eli. Tarvitset vain puhtaat kädet ja huulille levitetyn huulipunan. Sitten vain etusormi suuhun, paina huulet kevyesti sormea vasten ja vedä sormi ulos suusta. Tadaa, ylimääräinen huulipuna on tarttunut sormeesi eikä tule pilaamaan kaunista hymyäsi :) Käytän tätä kikkaa aina kun olen laittanut huulipunaa, toimii!

Olen pelkkänä korvana, tykkäättekö tällaisista vinkeistä? Ja oliko tämä vinkki teille tuttua kauraa vai uusi niksi? :)

16 vastausta artikkeliin “Sivellin keskellä kämmentä: Huulipunaa hampaissa

 1. Mä laitan vielä siihen sormen päälle nenäliinan tai vessapaperia, vähän niinkuin haamun viitan, joten ylimääräiset punat tarttuu paperiin eikä sormeen.

  Tykkää

 2. Apua mä nauran ihan hervottomasti mielikuvalle siitä, kun oot yrittänyt ottaa kuvia kyseisestä niksistä :D:D:D:D huulten kuvaaminen on muutenkin aika aikuisviihdealtista, saati sit sormea imeskellessä :::D

  Tykkää

  1. No hei AIJAA!! Lähetin Facessa näille postauksessa mainitsemilleni kavereilleni yhden ”hyvän” otoksen ja illan naurut oli taattu :D

   Tykkää

 3. Haha, aikuisviihdettä! :D

  Hyvä niksi itse hampaiden puhdistamiseen on se, että pitää suun kiinni ja kielellä käy etuhampaat läpi. Näin ei välttämättä tarvitse peiliä hampaisiin tarttuneen punan sörkkimiseen eikä käy lisävahinkoja :)

  Tykkää

 4. Sun olis pitänyt liittää tähän juttuun tuo ohje hyvin läheltä otettuine kuvineen. :D Tänne olis pian tullu ryntäystä vaikka mistä osoitteista. :D

  Tykkää

 5. Oli uusi vinkki! Mä taidan sitten kuulua peruspirkkoihin mitä meikkaamiseen tulee. Meikkimuna? Puhutaanko nyt Beauty Blenderistä vai jostain ihan muusta? Mut joo, kuten varmaan tuli selväksi, tarpeen tulee tällainen postaussarja. ^^’

  Mä olen hieman pettynyt, ettet tehnyt tästä vinkistä kuvasarjaa. Olisit aivan varmasti saanut paljon uusia lukijoita blogiisi. :’D

  Tykkää

  1. Joo, Beauty Blenderiä tarkoitan :) Mut hei mahtavaa, jos tulee tarpeeseen! Ahhah, ehkä vähän kyseenalaista lukijakuntaa olisi saattanut tulla ;D

   Tykkää

 6. Hyvä vinkki ja hauskakin… Joo, sivellin keskellä kämmentä on hyvä juttu. Meitä on moneen junaan eikä tällainen peruspirkko kyllä tiedä aina, mikä mitäkin tarkoittaa. Onpa tullut opisttua kaikenlaista sen jälkeen kun alkoi lukea näitä blogeja. Komppaan myös muita kommentoijia: oon pettynyt, kun ei oo sitä vinkkikuvaa!

  Tykkää

  1. Niinpä, itsekin olen oppinut muiden blogeista vaikka ja mitä! Jotenkin sitä aina meinaa unohtaa, että kaikki eivät todellakaan seuraa aktiivisesti montaakymmentä kauneusblogia, eivät välttämättä yhtäkään. Mutta yritän muistaa tämän paremmin jatkossa :)

   Hahaaa :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s