L`Occitane · Tuoksut

Meteoriittien tuoksuinen hajuvesi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt kirjoitan jostain sellaisesta jutusta, josta olen niin käsittämättömän innoissani, etten meinaa saada itsestäni ulos mitään järkevää tekstiä. Olen nimittäin tehnyt sellaisen kosmetiikkalöydön, jonka voin jo nyt julistaa ilman mitään epäilyksiä vuoden parhaaksi löydöksi. Löysin nimittäin hajuveden, jolla saan itseni tuoksumaan Guerlainin meteoriiteilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin tällä viikolla tutustumassa L´Occitanen tuotteisiin ja minulle esiteltiin koko Helsingin liikkeen valikoima. Arlésienne-sarjan kohdalla minulle kerrottiin, että tuoksussa on mukana on orvokkia, jolloin huokaisin syvään ja kerroin vuolaasti, miten olen metsästänyt vaikka kuinka kauan tuoksua, joka tuoksuisi Guerlainin meteoriittien puuteriselta orvokilta, mutta etsintäni oli vielä kesken. Guerlainin Insolance (nimenomaan EdP!) on aika lähellä, mutta vaikka tuoksu oli hyvä, en saanut siitä meteoriittifiilistä, enkä kokenut, että etsintäni olisi loppu. Tuoksutin avautumiseni jälkeen Arlésienne-sarjan vartalokuivaöljyä ja haistoin kyllä orvokin ja tuoksu oli todella ihana, mutta ei täysin tuonut mieleeni meteoriitteja. Liikkeestä lähtiessämme kosmetiikkaoppaani Elina keräsi valitsemamme tuotteet kassiin ja laittoi sinne silkkipaperia, johon hän suihkautti Arlésienne Eau de Toilettea. Menimme läheiseen kahvilaan pulisemaan lisää L´Occitanesta ja vieressäni olleesta kassista kulkeutui nenääni jotain ihanaa. Minun oli pakko keskeyttää Elina kesken lauseen ja sanoa, että nyt en kyllä kestä tätä tuoksua… se oli jotain, mitä olin etsinyt jo kauan. Meteoriittituoksu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elina taisi huomataa, että nyt oli tosi kyseessä ja palasimme liikkeseen hakemaan minulle vielä tämän tuoksun. Koko kotimatkan haistelin kassissa tuoksuvaa silkkipaperia ja kotiin päästyäni suihkutin tuoksua itseeni. Illalla vielä lisää. Niin ja petivaatteisiinkin kävin suihkuttamassa :) Tuoksut ovat mulle todella tärkeitä. Voin kuitenkin yhtään liioittelematta sanoa, että en ole koskaan ikinä ihastunut mihinkään tuoksuun näin paljon. Olen tuoksunut viimeiset pari päivää Arlésiennelta 247 ja en pysty sanoin kuvaamaan, miten hyvä mieli mulle tulee, kun haistan tämän tuoksun. Nyt ainoa ongelmani on se, että sain L´Occitanelta muitakin ihania tuoksuja, mutta milloinkohan mä raaskin mitään muuta kokeillakaan :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arlésienne-sarjaan kuuluu tuoksun lisäksi paljon muutakin, mm. käsivoide, suihkugeeli ja kuvassa näkyvät suihkutettava vartalokuivaöljy ja tuoksukynttilä. Kelatkaa, koko asunnonkin saa tuoksumaan meteoriiteilta!! <3

Arlésiennessa on orvokin lisäksi ripaus ruusua ja sahramia. Heti tuoksun lisäämisen jälkeen ruusu on selvästi aistittavissa, mutta kun tuoksu saa hetken olla iholla, puuterinen orvokki pääsee oikeuksiinsa. Ah, mä en osaa tätä enempää kehua tai arvioida, muuten kuin sanomalla, että parasta.

Tiedän, että monet kauneusbloggaajat ovat itseni lailla kaipailleet meteoriitin tuoksuista hajuvettä, mutta mitenkäs te muut? Kuka haluaa tuoksua niiltä? Kuka menee heti tuoksuttamaan?? <3 75 ml:n pullo maksaa 55 euroa.

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

10 vastausta artikkeliin “Meteoriittien tuoksuinen hajuvesi!

 1. Aivan ihanaa, kun löytää jotain, mitä on etsinyt pitkään. Kirjoituksestasi suorastaan houkuu tuo innostus. Tulipa tännekin puolelle ruutua hyvä mieli. :)

  Tykkää

  1. No niinpä <3 Ihana kuulla, että innostus välittyi. Musta tuntui, etten saanut jotenkin sanallistettua fiilistäni (joulu lapselle tms :D)…

   Tykkää

 2. No ohhoh, täytyy käydä tuoksuttelemassa jos se kerran on noin hyvä! :) L’Occitane on mulle aika vieraaksi jäänyt, en ole oikeastaan kokeillut muuta kuin niitä kuuluisia käsi- ja jalkavoidetta. En edes oikeastaan ole tajunnut, että valikoimassa on esim just hajuvesiäkin. :)

  Tykkää

  1. Sama täällä! Koko merkki oli jäänyt jotenkin etäiseksi vaikka se onkin kiinnostanut. En ole vaan osannut mennä just L’Occitanelle jos olen ollut jonkun tuotteen tarpeessa. Nyt osaan ja varmasti menenkin, merkin kiinnostavuusaste nousi visiitin myötä sata pykälää :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s