Hamstraus · Hiukset · Hiusten hoito · Ihonhoito

Lookfantastic Beauty Box syyskuu 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alkuun taas pakollinen tylsyyskuva, nimittäin jos nyt muistit, että ai niin, Lookfantastacin Beauty Box piti tilata, niin en spoilaa kenekään iloa :)

Beauty Box juhlii nyt 1-vuotissynttäreitään eli kuukausittainen boksi on ollut saatavilla vuoden ajan. Mä en ole jotenkin seonnut tästä boksista yhtään, enkä olisi sitä tilannut nytkään, ellei se olisi tullut kaupan päälle kun tilasin lafkan kosmetiikkajoulukalenterin (awww!!). Tosi kiva kylkiäinen kyllä, en suinkaan valita! Katsotaanpa sitten sisältöä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka Lookfantasticilla on kosmetiikkaa ihan laidasta laitaan, tässä boksissa oli lähinnä ihonhoitoa ja hiustenpesutuotteita. Se oli vähän blaa, varsinkin kun yksikään boksissa olleista merkeistä ei saanut aikaan ilonkiljahduksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Caudalien Vinosource-sarjasta tuli Moisturizing Sorbet ja S.O.S Thirst Quenching Serum eli kosteusvoide ja seerumi kasvoille. Näitä kokeilen mielelläni. Codace-nimiseltä, mulle neverheard-merkiltä tuli Scrubbing Cream eli kuorintavoide. Välttelen talvisaikaan rajuja rakeellisia kuorintoja, joten tämä saattaa mennä kiertoon tai sitten kaappiin odottamaan kesää ja rasvoittuvampaa ihoa. Neljäskin ihonhoitotuote boksissa oli, nimittäin Bliss Fabulous Foaming Face Wash. Mulla oli se jo ennestään, joten Bliss ehti lähteä kiertoon jo ennen boksin kuvaamista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hiustuotteita tuli kolme, eli shampoo-hoitoaine-kombo Sebastianilta sekä harmittavasti toinen shampoo Phyto-nimiseltä merkiltä. Mikään näistä ei herätä suurta kiinnostusta, saa nähdä kokeilenko, vai lähtevätkö eteenpäin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä oli boksin FTW-tuote. Tanworx Tan Maintainer on siis kosteusvoide vartalolle, ja sen tarkoituksena on saada kesän rusketus säilymään pidempään. Ihan jees, mutta mä en ainakaan ole enää yhtään ruskea. Pidentääköhän tämä myös Vita Liberata -rusketusta? :´D

Kaiken kaikkiaan vähän tylsänpuoleinen boksi. Mikään tuote ei saanut erityisempää hymyä huulille tai huutanut saada päästä heti testiin. Harmi, että boksissa ei ollut yhtään meikkituotetta ja kyllä neljä kasvojen hoitotuotetta on aika paljon. Miltä tämä boksi teidän mielestä näyttää? Oletteko tilanneet Lookfantasticin Beauty Boxia nyt tai aiemmin?

18 vastausta artikkeliin “Lookfantastic Beauty Box syyskuu 2015

 1. Just ehdin jo miettiä, että öööö missä kuvassa on boksin paras tuote eli Bliss! :’D Joo, en kyllä hirveesti ilahtunut tän sisällöstä. JOULUKALENTERIN ON PAREE OLLA PAREMPI.

  Tykkää

 2. Mie tilasin ja on ollut blogissakin, mutta oli aika bläää.
  Odotin synttäriboxin olevan jotain megalomaanisenupeaa, alekoodeja oli senkin edestä. Phyto oli miulla eri, en oikein päässyt perille mikä se niistä oli, kun kaikissa luki eri tekstit kuin pullossa. :D

  Tykkää

  1. Jep, alekoodeja oli ihan sikana, mutta ei mitään käyttökelpoista itselleni. Phytoja oli tosiaan neljää erilaista, harmi kun mulle osui just tuo shampoo :P

   Tykkää

 3. En oo tilannut tätä pitkään aikaa! Lisäravinteet sun muut turhat alko ärsyttää jossain vaiheessa.. :D
  Noi Caudaliet on aivan IHANIA! Sorbettivoidetta oon käyttänyt monta pikkutuubia ja seerumia täyskokosena vähintään neljä!

  Tykkää

  1. Joo, mä muistankin, että oot tilannut! Täältä kai ne sulta saamani tyynysuihkeetkin on? :D Ja hei ihana kuulla, että Caudaliet on hyviä, ne olikin boksin parhaat tuotteet mun mielestä!

   Tykkää

 4. Tilasin kanssa sen joulukalenterin! Sitä odotankin ihan innolla, maltankohan olla avaamatta kaikkia, sitten kun se tulee? Joo, mut tää boxi oli semipettymys. 1-vuotisboxi ja kaikki näytekokoja! Morjes. Tan-voide tosiaan aivan turha, 2 shampoota… Morjes. Mut seerumia, sorbet ja silmänympärysvoide, huraa! Pointsit myös Sebastian-merkistä. Hinnan vuoksi Sebastiania tulee harvoin ostettua.
  Päädyin tähän LF-kalenteriin, koska Selfridges ei toimita Suomeen (paitsi nykyään näköjään joo) ja oon hirveesti halunnu ns. Lancomen joulukalenteria, mut eihän sitä ole tänne saanut tilattua.

  Tykkää

  1. Joo, tuntui, että tästä boksista puuttui se THE tuote. Aina yleensä LivBoxissakin on se yksi tuote, joka saa aikaan riemunkiljahduksen ja yksikin nappituote pelastaa paljon.

   Mä olisin halunnut (edelleen) Benefitin kalenterin, mutta siinä on tänä vuonna vaan 12 luukkua, boring! L´Occitanen kalenteri olisi kiinnostanut kanssa, mutta sitä ei tule Suomeen ja The Body Shop mulla oli viime vuonna. Kicksin kalenteri oli viime vuonna tosi kiva, se on myös hyvä vaihtoehto :)

   Tykkää

  2. Tässä linkki tuohon Virven Lancome-kalenteripostaukseen:

   http://www.ostolakossa.com/2012/09/merry-christmas.html

   En löytänyt googlettamalla tietoa, ilmestyykö se tänäkin vuonna. Yritin myös googlettaa tuota Kicksin kalenteria, mutta sain tuloksiksi vain vuoden 2013 kalenterijuttuja, ja olipas muuten kämänen kalenteri silloin :D Viime vuonna muistaakseni siellä oli kaikkea kivaa! Kalenteri oli muistaakseni myös halvempi kuin vaikkapa Body Shopilla.

   Mä haluaisin tuon LF-kalenterin lisäksi sellaisen teekalenterin, jota sai viime vuonna Sokokselta :) Joka päivälle oma teepussi, kuin siistiä :D

   Tykkää

   1. No hei NIINPÄ!! Siksi mäkin tein salamannopean päätöksen tilata, etten vaan jäisi ilman :D Ainahan voi hankkia kaksi ;)

    Tykkää

 5. Luin ”lancome-kalenterista” ekan kerran Virven ostolakosta joskus 2012, viime vuonna ainakin muistaakseni se vielä julkaistiin. Olisko ollu vasta lokakuun alkupäivinä? En tiedä, pystynkö olemaan tilaamatta sitäkin, nyt kun Selfridges toimittaa myös Suomeen? Niin monena vuonna jäänyt ilman, et voihan sitä yhtenä vuonna tilata kaks?! Mut kertokaa kicksin kalenterista lisää?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s