Clarins · Huulipunat · Limited Edition · Luomivärit · Meikit · Päivän meikki

Pari helppoa päivämeikkiä Clarinsilla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjoittelin eilen Clarinsin syyskokoelman päivämeikin tekoon tarkoitetusta Pretty Day -luomiväripaletista ja uudesta Tawny Rose -huulipunasta. Nyt on vuorossa pari simppeliä päivämeikkiä näillä tuotteilla :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pretty Dayssä on mukana kaksi ohjetta silmämeikin tekemistä varten. Mä en kuitenkaan ole näitä ohjeita nyt noudattanut, mutta on hyvin mahdollista, että tulevat vielä tarpeeseen jonain inspiraationpuutteisena aamuna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä ensimmäisessä meikissä olen käyttänyt paletin ensimmäistä, kolmatta ja viidettä sävyä (vasemmalta lukien). Tällainen taupe meikki siis :) Vaaleaa mattasävyä on levitetty koko luomelle, luomivako on varjostettu kolmannella sävyllä ja lopuksi rajasin vielä yläluomen viidennellä sävyllä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huulilla on Kylie Jenner -fiiliksen tuova Tawny Rose :) Olen jotenkin kummallisesti viehättynyt tähän huulipunaan, vaikka normaalisti vierastan ruskeaan päin kääntyviä sävyjä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toisessa meikissä pääsemme todistamaan lähinnä valo-olosuhteiden huonontumista, pahoittelut. Mulla on uusi rengasvalo, mutta en ole saanut aikaiseksi opetella sen käyttöä ja etsiä sille sopivaa paikkaa asunnosta. Tähän asti luonnonvalo on riittänyt, mutta nyt on kyllä turvauduttava jo keinovaloon. Mutta siis. Tässä silmämeikissä käytin paletin ensimmäistä, toista ja neljättä sävyä eli levitin liikkuvalle luomelle toista vaaleanpunaisehkoa nudea ja varjostin luomivaon neljännellä sävyllä eli lämpimällä ruskealla. Ensimmäistä vaaleaa mattasävyä käytin jälleen kulmaluulla.

Kokeilin muuten tätä meikkiä tehdessäni ensimmäistä kertaa LivBoxista saamaani Lumenen kulmageeliä yksinään. Juu ja jep, ei ihan toimi näin harvoilla kulmakarvoilla :D Mutta kynän päällä sen sijaan on oikein hyvä!

Minkälaisen meikin te teette yleensä arkena? Luottaako monikin tämäntyyppiseen neutraaliin nudeen? :)

Postauksen tuotteet on saatu blogin kautta.

4 vastausta artikkeliin “Pari helppoa päivämeikkiä Clarinsilla

 1. Heh, joo todellakin luotan nudeen, kuten muutaman viikon takaisesta kommentistani UD:n Nakusta osoitti. Silloin vaan tuli smokyt vähän vahingossa :-D. Nyt olen tottunut ja saan aikaan sillää lempeämmän nudenkin. Sulla on niin suuret ja tummat silmät, että sulle sopisi arkpäivisinkin tummempi meikki. Jos asuisit jossain isommassa maassa, voisit tienata leipäsi silmämallina. Tutustuin aikanaan yhden työkaverin vaimoon Kanadassa ja hän oli ollut kasvomallina lyhyen työuransa ennen kuin siirtyi kotiäidiksi. Siellä päin on mahdollista olla vaikka vain käsimalli tai jalkamalli. En siis sano, että olisit epäkelpo malliksi noin muuten, mutta sulla vain on hyvin kauniit silmät. Tosin täällä blogimaailmassa olen huomannut olevan monia kaunissilmäisiä ja -huulisia (esim. Ilonan huulet, oolalaa) bloggareita. Johtuukohan siitä, että osaavat meikata paremmin kuin keskivertopirkko vai alkaako meikki kiinnostaa enemmän, kun on piirteitä, joita korostaa?

  Tykkään tuosta Tawny Rosesta, mutta se ei olekaan ihme, koska rusehtavat punat on mulle mieluisia – ehkä se johtuu siitä, että oli ysärillä kauneimmillani, en enää liian nuori enkä vielä liian vanha. No niin, tässäpä tämä alkuviikon sarkasmi taas. Hyvää työpäivää.

  Tykkää

  1. Aaaaaihhihiihiiiiii! Että mä tykkään näistä sun kommenteista Sari :D Superkivaa kun jaksat aina tarinoida, kiitos!

   ”Ysärillä kauneimmillani”, mua naurattaa jo ajatuskin, nimittäin itsestäni niihin aikoihin :D Mun täytyy sanoa, että olin varmaan 2000-luvulla kauneimmillani, nyttemmin alkaa ikä painaa jo itse kullakin ;)

   En mä usko, että bloggaajien keskuudessa on sen enempää kauniita piirteitä kuin muillakaan, väkisin niihin vaan kiinnittää huomiota kun lävähtävät näytölle metrin kokoisena :D Mutta just toi on niin ihanaa sun kaltaisilla ihmisillä, että kiinnitätte huomiota nimenomaan niihin plussiin eikä niinkään puutteisiin, joita meillä kaikilla on. Silmämalli, toi oli hauskinta ja parasta pitkään aikaan :´D

   Tykkää

 2. Tätä Clarinsin luomiväripalettia olen katsellut vähän sillä silmällä, se on ihana :) Mä teen yleensä arkena aika neutraalin, nuden meikin, jos haluan jotain extraa niin laitan huulille räväkän huulipunan. Mutta luomivärit yleensä jätän välistä, ne jätän suosiolla vapaapäiville :D

  Tykkää

  1. Sama juttu, aika neutraalilla setillä mennään. Räväkät huulipunatkin kuuluvat itselläni enemmän vapaa-aikaan. Tosin saatan ihan hyvin laittaa kirkkaat huulet töistä lähtiessäni, mähän tunnetusti raahaan mukanani vähintään 10 huultenrajauskynää ja 20 huulipunaa :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s