Ihonhoito · Supermood

Kauneustyyny ja silmäpussit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tein maaliskuussa löydön Sokokselta. Supermoodin Beauty Sleep Anti-Wrinkle Pillow maksoi vain 69 euroa normaalin reippaasti yli sadan euron sijaan. Olin katsellut tätä kauneustyynyä sillä silmällä jo normihinnalla, joten tosiaankin uteliaisuus voitti ja ostin sen kokeiluun.

Kokeilu venyi monta kuukautta yhtä yötä lukuun ottamatta siksi, että mulla oli niskakipu-migreenijakso keväällä ja halusin nukkua tutulla ja turvallisella Tempurilla, etten ainakaan tyynyn vaihdoksella vaikeuttaisi tilannetta. Tuon yhden yön jälkeen olin kuitenkin varovaisen innostunut tuloksesta. Mulla on siis yleensä ongelmana se, että nukutun yön jälkeen kasvoni ovat turvonneet muodottomiksi ja silmiä saa välillä ihan kaivella jostain naaman uumenista. Ehkä pientä liioittelua, mutta oikeasti varsinkin jos olen nukkunut vatsallani, näky on joskus aika karu. Kyllä se turvotus siitä laskee ja unirypyt oikenevat, mutta se vie yllättävän kauan aikaa, ehkä ainakin tunnin ellei enemmänkin.

Nyt sitten otin viime viikolla tyynyn uudelleen käyttöön. Ehdin nukkua sillä kaksi yötä, kunnes lomani loppumisesta suivaantunut amstaffi-bulldoggiduo päätti, että tyyny on parempi osissa. Ensimmäisenä loman jälkeisenä työpäivänä kotona odotti ehjä tyynyliina ja palasiksi rikottu tyyny. Jätkät olivat siis oikeasti ottaneet tyynyn ensin tyynyliinan sisältä ja vasta sitten pistäneet sen osiin. Hohhoijaa :D Onneksi olin ehtinyt ottaa pari pikaista räpsyä tyynyllä nukutun yön jälkeen, joten pystyn arvioida sitä täällä. Arvion perään onkin jo kyselty, joten tässä tulee :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässäpä naamanii tilanne normalilla tyynyllä nukutun yön jälkeen, juuri heräämisen jälkeen. Ei kaunista katseltavaa, vai :D Katsotaanpa näkyä kauneustyynyn käytön jälkeen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ero ei ehkä teidän silmäänne ole huikean massiivinen, mutta itse huomaan selkeän eron. Silmät ovat jotenkin paljon pirteämmän näköiset, enkä näytä turvonneelta vahanukelta.

Tyynystä mulla ei valitettavasti ole valokuvaa. Jos yritän sitä kuvailla vähän, niin se on normaalia tyynyä pienempi, mikä tuntui ekana yönä vähän hassulta. Muuten nukkuminen tuntui tosi miellyttävältä. Päätä tukee leveämpi osa ja niskaa kapeampi. Väliin jää tyhjää tilaa eli silmien tienoo ei puristu tyynyä vasten, eikä siten myöskään turpoa. Aivan varmasti tyyny olisi jäänyt mulle käyttöön, elleivät koirat olisi olleet eri mieltä.

Mitäs sanotte, huomaako eron? Onko jollain teistä kauneustyyny tai heräsikö kiinnostus? :)

11 vastausta artikkeliin “Kauneustyyny ja silmäpussit

 1. Hei what, toihan näyttää toimivan! Jotenkin olen vähän salaa ajatellut että sen täytyy olla.. no, ei nyt huijausta mutta tiedät kyllä. Mutta kyllä noissa kuvissa on eroa! :)

  Tykkää

  1. Hahaa, mä taas uskoin tähän jo ennen kokeilua :D Jotenkin on niin loogisen kuuloista, ettei ryppyjä ja turvotusta tule, jos se alue ei ole painuksissa. Mutta joo, kivaa oli sen verran kuin sitä kesti :D

   Tykkää

 2. Kääk! Vihdoin tämä postaus! Olen odottanutkin. :)

  Voi minkä koiruliinit meni tekemään. :D Anteeksi, kun nauran. Huumorilla onneksi selviää.

  Selkeästi näyttäisi vähentävän turvotusta. Minulla alkaa vuosi vuodelta tulla pahempi turvotus ja muutenkin nassussa on enemmän ja enemmän ruttua nukkumisesta. Jos oikein olen poski tyynyä vasten nukkunut, niin nenän verustaa pitkin kulkee viiva ja kulmakarvojen välissäkin on pari viivaa. Naama menee kasaan! :D

  Jätän tämän tyynyn harkintaan. Kiitos esittelystä! :)

  Tykkää

  1. Jeeee! :) Ja saa nauraa, mäkin jostain syystä pystyin nauramaan heti asiasta kuultuani. Olen ilmeisesti tarpeeksi levännyt, kun ei tullut itkua tällä kertaa ;)

   JOO! Naama tosiaan menee kasaan… Munkin mielestä tämä teki sen, mitä lupasi ja voin tämän lyhyen testijakson perusteella suositella. Vähän kyllä harmittaa, että en voi tätä enää itse käyttää, mutta näin se välillä menee.

   Tykkää

 3. Eron kyllä huomaa! Hitsiläinen, täytyy laittaa harkintaan, koska mullakin on aina välillä aamuisin ihan järkky vahanaama :( Oon vaan tyynyjen suhteen tosi nirso, jos on vääränlainen tyyny en vaan saa nukutuksi.

  Ja kun näin sen insta-kuvan en tiennyt itkeä vai nauraa, jotenkin todella brutaali veto koiruleilta! Olivatko koirat muuten yhtään syyllisen oloisia? No, onneksi uusia tyynyjä saa kaupasta! :)

  Tykkää

  1. Sama juttu tuon tyynynirppanokkaisuuden kanssa. Pitää olla just eikä melkein, muuten en saa nukuttua. Kauneustyyny oli tosiaan vähän totuttua pienempi, mutta tosi hyvin siinä nukkui!

   No hei niinpä, hemmetin koirat! Tosin epäselväksi jää, avustiko bulldoggi vai toimiko amstaffi yksin :D Tora-amstaffi oli ainakin vaikuttanut syylliseltä ja välttänyt katsekontaktia :´D

   Tykkää

 4. En olisi uskonut, mutta eroa on! Esim. silmäluomet on paljon vähemmän turvoksissa. Harmi, että koira veteli tyynyn parempiin suihin. :D :D :D

  Tykkää

 5. Hei Mistä minä löydän tällaisen tyynyn? Asun täällä Pöpelikössä ( Keski-Suomessa, maaseudulla), mutta täälläkin ollaan kiinnostuneita ulkonäköön liittyvistä jutuista! Ja etenkin ryppyjen ennaltaehkäisystä!

  Terveisin: Arja

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s