Huulipunat · Ihonhoito · Jane Iredale · Kuorinnat · Meikit

Pehmoisen pulleat pusuhuulet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain keväällä Jane Iredalelta mielettömän hehkuvan Puristepohjan lisäksi testattavaksi toisenkin valitsemani tuotteen, nimittäin Sugar & Butter -huulipuikon. Jossain blogissa olin nähnyt tästä esittelyn jo ajat sitten, ja nyt kun sain toivoa testituotteita, valinta oli helppo :)

Muistan kuoria huuleni ihan naurettavan harvoin. Tämä kostautuu siinä vaiheessa kun haluaisin laittaa näyttävää mattahuulipunaa, mutta huulten epätasainen ja repaleinen iho esittää vastalauseen. Mattapunat ovat armottomia ja monesti tartun vain laiskana helpompaan eli kosteuttavaan vaihtoehtoon. Olen omistanut jo parikin Lushin ihanaa purkissa olevaa huultenkuorintaa, mutta eivätpä ne paljon siellä kylppärin kaapissa lämmitä. Kyseisistä kuorinnoista jää huulten pinnalle kalvo ja sokerihippuja sinne tänne, joten omasta mielestäni ne eivät ole ideaaleja siinä vaiheessa, kun se huulimeikki pitäisi jo tehdä. Edellisenä iltana jos muistaisi, niin…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itseltäni tällainen ennakointi on kuitenkin liikaa vaadittu, ja tässä pikkuruisessa puikossa on Jane Iredalen vastaus huultenhoitolaiskimuksille :D Ruskean puikon kuoriva ainesosa on ruskea sokeri, joka tulee esiin myös makean herkullisessa tuoksussa. Puikko kuorii tosi tehokkaasti, vaikka aluksi epäilin, tekeekö se oikeasti yhtään mitään. Siitä vaan pyörittelemään huulille, niin olet valmis laittamaan mitä vain statement-punaa. Parasta puikossa on se, että se sisältää hurjasti kosteuttavia vahoja ja öljyjä, mm. avokado- ja auringonkukansiemenöljyä, joten sen jäljiltä huulet eivät jää yhtään runnotun oloisiksi ja ovat samalla käsittelyllä pehmeät ja kosteutetut. Puikkoa on helppo säilyttää käden ulottuvilla, eikä sitä saa vahingossa leviteltyä ympäri kasvoja, kuten joskus on Lushin purkin kanssa saattanut käydä ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos mattahuulipuna ei innosta, niin puikon toisessa päässä on täyteläistävä huulihohde, joka kosteuttaa ihanasti ja antaa kauniin vaaleanpunaisen sävyn. Tuoksu on kevyen mausteinen ja tuote tuntuu juuri ja juuri havaittavana kihelmöintinä huulilla. Kuorinnan tapaan ainesosalista on pullollaan kosteuttavia öljyjä sekä karitevoita ja peptidejä, joiden pitäisi saada aikaan vaikutelma täyteläisemmistä huulista. Tähän asiaan en osaa ottaa kantaa, mutta tykkään sekä tuoksusta, huulituntumasta että lopputuloksesta :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näinnikkäästi! Kiva on, mä ainakin tykkään. Olen muuten nyt kokeillut Jane Iredalelta laskujeni mukaan neljää tuotetta ja jokaikinen on ollut ihan loistava. Antaa aihetta katsoa merkin tuotteita jatkossakin sillä silmällä :)

Kuoritteko te huulia? Mitä tykkäätte Jane Iredalesta?

Tuote saatu blogin kautta. 

 

2 vastausta artikkeliin “Pehmoisen pulleat pusuhuulet

    1. Niinpä! :D Se on hassua, miten väärä mielikuva onkaan ollut jostain merkistä! Mulle IsaDora oli pitkään teinien halpismerkki näin rumasti sanottuna, mutta onneksi oon huomannut, että niiden tuotteet on aivan ihania ja todella hyvälaatuisia hintaansa verrattuna :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s