Benefit · Dior · Huulipunat · MAC · Meikkisiveltimet · Reissut · Sephora · Shoppailut

Kreikan kosmet ja kysymys

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taannoisen Kreikan-lomani tarkoitus ei todellakaan ollut olla mikään kosmetiikanostotapahtuma, ja olin varautunut, että en osta reissusta mitään. Mutta tokihan sitten lentokentälle avattiin MACin piste viikkoa ennen matkaamme ja Korfulla olikin Sephora, vaikken sitä etukäteen tiennyt. Joten vähän ostoksia tein kuitenkin ja kiva niin :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin etukäteen vähän selvitellyt tax free -MACin hintatasoa ja pakko pyöntää pettyneeni siihen. Kaikki tuotteet, joiden hinnan muistin ulkoa ja pystyin vertaamaan, olivat vain 15 % edullisempia kuin ”maissa”, vaikka olin toivonut 20-30 % alennusta. Luulen kyllä, että nämä siveltimet ovat hieman halvempia kuin tuo -15 %, tai ainakin hinnat kuulostivat edullisilta :D Kysyin asiasta myyjältäkin, mutta hän ei osannut sanoa alennusprosentteja tarkasti. Enivei, ostin Petran blogissa vilahtaneen ihanan Sushi Kiss -huulipunan ja ihan kaikkien suositteleman luomivärisiveltimen numero 239.

Diorin Lash Plumping Serum on toistuvasti hehkuttamani luottotuote, jota ostan aina lisää lentokentälle tai laivalle päästessäni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mainitsin reissupostauksessani, että Korfu ei ollut mielestäni kovin häävi paikka. Sephora oli kyllä superjees, mutta pakko sanoa, että se oli miniatyyrinen! Ei ollut Narsia, ei the Balmia (mitä vartavasten etsin), ei Too Facedia… Päädyin sitten täydentämään suihkuvoidevarastojani mustikan ja verbenan tuoksuisilla tuotteilla ja ostamaan alessa olleen Sephoran oman peitevoidesiveltimen ja Benefitin Erase Paste -peitevoiteen pian loppuvan Benefit Fake Upin seuraajaksi. Kylkiäisiksi sain friikiltä kuulostavan Sephoran lämmittävän (!) kasvojen puhdistusaineen ja pikkuruisen Porefessionalin.

Aika leimit ostokset, jos vertaa vaikkapa Bangkokin saaliisiini vuodelta 2013 tai 2014 :D

Tässä vielä kuva Sushi Kissistä huulilla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niin sitten se kysymys! Olen lähiaikoina kertoillut Kreikan juttujen lisäksi lomakuulumisiani ja eilen kuvasin päivä kanssani -tyyppisen postauksenkin. Tuli sitten jälkikäteen mieleen, että haluatteko te ylipäätään lukea mun blogista ns. lifestylea? Joo? Ei? Olisko hyvä keskittyä ihan vaan kosmetiikkaan, vai ovatko lifestylejutut kivaa vaihtelua ja niitä saisi ehkä olla enemmänkin? KERTOKAA! :D

Ps Huomenna tulossa ihan sairaan ihana arvonta blogin Facebook-sivuilla, joten käypä tykkäämässä täällä, ellet ole jo sitä tehnyt :)

26 vastausta artikkeliin “Kreikan kosmet ja kysymys

 1. Tykkään lukea aivan kaikkea; lomajutut, synttärit, kokoontumiset toisten kanssa, ravintolakäynnit jne. Anna palaa vaan! Varsinkin koirajutut saavat sydämen läpättämään kahta kauheammin. Blogisi on ihana ja jos vain jaksat kirjoittaa niin kirjoita mistä ikinä haluat! Vaikka pidän pitkiä taukoja kommentoinnissa ja jätän facebookkiin vain vain peukutuksen niin tiedä se, että olen lukenut tekstin. :)

  Tykkää

 2. Kun bloginnpääpaino kumminkin on kosmetiikassa, niin lifestyle-juttujakin on tosi kiva lukea! Varsinkin koira- ja matkailujutut ovat tosi kivoja! Ja päivä kanssasi kuulostaa hyvältä, bring it on! :D

  Tykkää

 3. Höh, miksei MACia ollut lentokentällä vielä kesäkuussa, kun minä lähdin reissuun. Epäreilua :D

  Lifestyle-postaukset on kosmeblogeissa kivaa vaihtelua ja musta on mukavaa, että kirjoittajaa oppii jotenkin ”tuntemaan” vähän paremmin, kun kaikki postaukset eivät ihan puhtaasti pyöri kosmetiikan ympärillä :)

  Tykkää

 4. Pääosin luen näitä purkkimafian blogeja kosmetiikan vuoksi, mutta blogin takana on aina ihminen, josta on myös ihan kiva tietää jotain. Jos haluaa vain anonyymiä artikkelia lukea, niin lehdistähän niitä löytyy. Blogeihin jotenkin kuuluu erilainen atmosfääri ja henkilökohtaisempi ote.

  Olin itse viime vuonna Korfulla ja päätin, että toiste ei tarvitse mennä. Ehkä mulla vain oli jotenkin romantisoitu kuva siitä, mutta se oli jotenkin köyhä, kurja, surkea. Hyvin erilainen kuin Rhodos.

  Tykkää

  1. Mä olin tosiaan Korfulla vain päivän, joten en nyt voi koko saarta tuomita. Mutta ei kyllä yhtään vaikuttanut sellaiselta paikalta, jossa haluaisi viikon viettää. Pargaan sen sijaan lähtisin uudestaan vaikka huomenna! :) Rhodoksellakaan en ole käynyt, niin kuin en missään muuallakaan Kreikassa :D

   Tykkää

 5. Haluan ehdottomasti lukea muutakin, olet hyvä tyyppi! (Plus matkustelu ja eläimet on aina varmoja aiheita kirjoittaa ;)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s