Huulipunat · Kulmat · Meikit · NYX · Päivän meikki

NYXin ensipuraisu: Kulmatussi ja huulimousse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikki kunnia mun upouusista NYX-ostoista kuuluu Nude-blogin Erikalle :) Neiti sai kirjoituksillaan mut haaveilemaan merkin kulmatussista lähes pakkomielteisesti ja haluamaan itsellenikin mattaiset creme-huulet. Juhannuspyhinä sain vihdoin aikaiseksi tilata mun ihkaensimmäiset NYXit kun merkin verkkokauppa tarjosi ilmaiset postikulut. Mukaan lähti Soft Matte Lip Cream Tokyo, Macaron Lippie Violet ja Eyebrow Marker Medium. Huulituotteet maksoivat kympin kappale ja kulmatussi 17 euroa. Tässä postauksessa tarinoin vähän kulmaväristä ja pinkistä Lip Creamistä. Macaron Lippie pääsee valokeilaan vähän myöhemmin :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kulmatussia jännitin tilauksessa eniten, että näinköhän saisin sillä aikaiseksi ainoastaan pelottavat viivakulmat. Toisaalta tähän asti suurin kulmaongelmani on ollut värin liika puuterisuus, joten maksoin mielelläni 17 euroa siitä, että pääsin kokeilemaan. Sävyjä oli tarjolla kaksi, joista otin luonnollisesti vaaleamman.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kulmien värittäminen tussilla osoittautui yllättävän helpoksi, vaikkakin harjoitusta edelleen kaipaan. Myöskin kulmat kannattaa harjata läpi ennen värin levittämistä, koska niiden päällä mahdollisesti oleva meikkivoide saa aikaan sen, että kulmatussi ei piirräkään mitään, kun värin kärjessä on ikään kuin kalvo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oikea kulma on tässä väritetty tussilla ja vasen on luonnontilassaan (joskin kulmissani on vielä hitunen kestopigmentointia jäljellä). Olin positiivisesti yllättynyt lopputulokseen, minusta se on tosi luonnollinen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valmiit kulmat näyttävät tältä. Vähän on vielä harjoituksen puutetta, mutta uskallan sanoa, että tykkään kovasti!

Huulilla on moussemainen Soft Matte Lip Cream, joka levitetään korkin aplikaattorilla. Paksu koostumus muuttuu huulilla mattaiseksi ja pehmeän tuntuiseksi. Näissä kuvissa olevaa meikkiä ennen en levittänyt huulille rasvaa, mitä ne olisivat kyllä vähän kaivanneet. Lip Cream ei kuivata huulia läheskään yhtä paljon kuin jotkut mattapunat, mutta pientä kuivumista oli silti havaittavissa. Uskon kuitenkin, että huulten rasvauksella tai MACin Prep + Prime -pohjustajalla tältä voi välttyä :) Niin ja miten en muuten tiennyt, että nämä tuoksuvat vaniljatoffeelle?! Ihan superkiva yllätys ja iso peukku täältä!

Onko NYX teille tuttu merkki? Kertokaapa suosikkituotteenne seuraavaa tilaustani varten? :D

6 vastausta artikkeliin “NYXin ensipuraisu: Kulmatussi ja huulimousse

    1. Luomivärit on kaikki MACiä: liikkuvalla luomella Naked Lunch, varjostuksena Wedge ja kulmaluulla ja silmän sisänurkassa Blanc Type :)

      Tykkää

  1. En ehtinyt lukea koko juttua vielä, mutta oli tulla pakko huikkaamaan, että luulin sun ensin kirjoittavan ”Kulmatissistä”.. Että silleen, taidan olla vähän väsynyt..

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s