Huulipunat · IsaDora · Meikit · Päivän meikki

Eka IsaDora

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huulipuna on tärkeä osa meikkiäni ja yksi heikkouteni, mitä tulee kosmetiikkatuotteisiin. Kokoelmani onkin aika iso ;) Olen tainnut aiemminkin mainita, että olen kuitenkin aikamoisen kranttu käyttämieni huulipunien suhteen. Isoin no-no mulle on huulipunan haju. Siis tiedättekö, sellainen, minkä yhdistää edullisiin päivittäiskosmetiikan tuotteisiin. En kestä sitä yhtään, sellaiset punat jäävät suoraan käyttämättä. Lemppareitani ovatkin MACin punat, jotka tuoksuvat vaniljalle sekä Clarinsin sävylliset huulirasvat (toffee nammmm) ja huuliöljy (hedelmä nammmm). Muitakin hyviä toki löytyy!

Sain Bernerin bloggaajatapahtumasta IsaDoran huulipunan ja ensin meinasin arpoa senkin pois. Uteliaisuus kuitenkin voitti, koska en ole koskaan kokeillut merkin punia! Ihanan huulipunakynän ostin viime kesänä, mutta ihan tällaiset peruspunat ovat jääneet kokeilematta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyseessä on kosteuttava Perfect Moisture Lipstick -kiiltopuna ihanassa korallipinkin sävyssä Pink Kiss. En muuten keksi heti, että omistaisin vielä tällaista sävyä, joten senkin puoleen tämä oli ihan pakko testata ja pitää itsellä ;) Ja iso jee, puna on täysin tuoksuton! Ennen päätöstä avata puna muoveistaan laitoin vielä hätäviestin Elisalle ja pyysin häntä haistamaan, tunteeko hän IsaDoran punan tuoksussa sen kamalan halpishajun. Elisa sanoi, että puna ei tuoksu miltään ja olen samaa mieltä. Loistavaa! :) Koostumus on kosteuttava ja helposti levittyvä, täydellinen rento kesäpuna siis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peukku IsaDoralle ja jes, tästä lähtien tiedän yhden merkin lisää, jolta voin huoletta ostaa huulipunan kauniin sävyn nähdessäni :)

Mikä on teidän lempparihuulipunamerkki?

Huulipuna saatu blogin kautta.

14 vastausta artikkeliin “Eka IsaDora

 1. Isadora, Lumene, Rimmel.. Näistä punista/huulikiilloista en ole yhtäkään hylännyt tuoksun tai jopa maun perusteella, mutta käyttämättä on puolestaan ja roskikseen päätynyt Guerlainia ja Lancomea. Ja yksi Clinigue lahjoituksena eteenpäin. En ole millään tavoin kosmetiikassa mikään merkkiuskollinen ja sen kyllä huomaa. En tiedä olenko ainoa laatuaan, kun ajattelen ettei merkki tai hinta tuotteessa välttämättä takaa laatua tai käyttömukavuutta. Toki hintakin ratkaisee valintoja :)

  Tykkää

  1. Ei munkaan mielestä merkki tai hinta takaa laatua tai käyttömukavuutta! Varsinkin, kun mieltymykset ovat ihmisillä niin kovin erilaiset. Ja olen ikävä kyllä myöskin huomannut, että Guerlainin kausikokoelmien Rouge G -punissa on sellainen kamala halpistuoksu. Vaikka maksavat maltaita :( Aika mieto se tuoksu noissa on, mutta ihan havaittava kuitenkin. Ihan kumma juttu, kun yksi normaalikokoelman Guerlainin puna on täysin tuoksuton!

   Tykkää

  1. Tää on mun ainainen ihmetyksen aihe, siis Guerlainin huulipunat. Ollaan taidettu aiemminkin puhua, että mulla on kaksi kausi-Rouge G:tä ja niissä on juuri se (vaikkakin mieto) halpistuoksu! Yhden normaalikokoelman punan omistan myös ja se on täysin tuoksuton. Poistunut sävy tosin, joten olisiko tuoksuasiaan voinut tulla muutosta? Tuoksuuko siis sun Guerlainin punasi sille samalle ihanalle orvokille kuin meteoriitit?! Täytyy kyllä mennä ihan Stockalle tuoksuttamaan, mä haluan tähän asiaan selvyyden! :D

   Tykkää

  1. Joo, luinkin sun hoodeilta, että nainen omistaa muutaman Avonin punan :) Ei sillä, omakin punakokoelma on sen verran laaja, etten kyllä uskalla laskea ;)

   Tykkää

 2. AMEN tuolle hajuasialle. Se haju on aivan yököttävä ja nuorena luulin pitkään, että kaikki huulipunat tuoksuu auttamatta sille vahaliituhalpispunajutulle. Muistaakseni ainakin Lumenen punissa oli joskus se haju. En kyllä tykkää vaniljastakaan, joten Macit on mulle vähän hankalia nekin. Isadoran punien laadusta oon tykännyt kovasti. Lempparimerkkiä en osaa sanoa, kun oon enemmän huulikynä- ja kiiltopunatyyppi :) tää sopii sulle tosi hyvin!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s