Ihonhoito · Naamiot · The Body Shop

Taas uusi yönaamio!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kokeilin reilu vuosi sitten ensimmäistä kertaa yön yli jätettävää kasvonaamiota ja se oli menoa! Kyseistä Samparin So Much To Dew Midnight Maskia on menossa jo toinen tuubi ja sen jälkeen olen myös tutustunut Bernard Cassieren vastaavaan Bilberry Overnight Cream-Maskiin ja kuluttanut tuonkin putelin tyhjäksi :) Samparin tuotteen arvostelun voi lukea täältä ja Bernard Cassieresta kirjoittelin Juille`s-blogiin vieraskynäilijänä. Nyt testissä on ollut kolmas vastaava tuote, The Body Shopin Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bouncy Sleeping Maskin kerrotaan olevan kosteuttava ja ravitseva ja sisältävän soluja uudistavaa alppitähden kantasoluja. Ihosta tulee sileä, pehmeä ja kimmoisa. Kuulostaa erittäin hyvältä ;)

Naamiossa on vihreä, hieman saippuamainen mieto tuoksu, joka on itselleni ihan miellyttävä. Naamio levitetään kasvoille illalla, annetaan imeytyä, nukutaan kauneusunet ja pestään aamulla pois. Pakko vielä hehkuttaa, että vaikka rakastankin ihonhoitoa, rakastan myös kätevää ihonhoitoa! Aikaa jää esimerkiksi puhdistusnaamion käyttämiseen, ja kosteutus hoituu yöllä omalla painollaan. Ostin pienenä vinkk…sisarusrakkaudesta siskollekin yön yli naamion, koska tällainen tuote on ihan mahtava myös heille, jotka eivät välttämättä jaksa kasvojensa hoidon kanssa puunata ja puuhata liikoja aikoja :)

Naamio tuntuu levittämisen jälkeen hetken aikaa hieman viileältä ja tosi raikkaalta. Olen nyt tehnyt niin, että annan naamion imeytyä rauhassa puolisen tuntia (vielä kauemmin jos nukkumaanmenoo viivästyy) ja hieron sen sitten kevyesti ihoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koostumus on todellakin bouncy, se on niin kuin jugurtin ja hyytelön välimuoto :D Koostumuksensa puolesta tämä on kivoin kaikista kolmesta kokeilemastani yönaamiosta. Aamulla iho on pehmeä, terveen näköinen ja kosteutettu. Tykkään!

Yksi miinus tuotteessa kuitenkin se on. Nimittäin vaikka sen antaisi vaikuttaa ihossa kauankin, naama liimautuu sänkyyn mennessä tyynyliinaan kiinni. Niin kuin oikeasti tarttuu! Olen tosiaan hieronut ylijäämänaamion ihoon ja viimeksi myös taputtelin kasvot kevyesti kasvopaperilla. Ei apua. Täytyy varmaan viimeisenä keinona kokeilla vielä laittaa naamio alkuillasta ja antaa sen vaikuttaa tunnin-pari ennen nukkumaanmenoa. Harmi juttu, koska muuten tämä Bouncy Sleeping Mask on loistotuote!

Oletteko jo ehtineet kokeilla tätä? Tartutteko tekin kiinni tyynyliinaan?

10 vastausta artikkeliin “Taas uusi yönaamio!

  1. Testasin ja muutamaan testikertaan jäi. En voinut sietää tuota lähmäisyyttä :( Annostelun olisi pitänyt olla tosi, tosi maltillinen jos olisi halunnut imeyttää naamion kokonaan ihoon ja siltikin iho jäi kiiltelemään ja tahmaiseksi. Oisin niin halunnut tykätä tästä :(

    Tykkää

    1. Äh :( Mä mietinkin, että se tahmaisuus voi olla monelle ehdoton ei. Itsekään en siitä tykkää, mutta se ei kuitenkaan estä muuten hyvän tuotteen käyttöä.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s