Avautumista

Ilmoitus! Purkkimafia!

Apua. Päässä pyörii nyt niin paljon ajatuksia, että olo on kuin olisi ilotulitus pään sisällä. Mutta ne ajatukset ovat positiivisia, innostuneita, kiitollisia ja odottavaisia. Suomalaisille kauneus- ja kosmetiikkablogeille ei ole tähän asti ollut olemassa omaa portaalia, vaan joitain kauneusblogeja on ollut mukana esimerkiksi Indiedaysissa tai Bellablogeissa, joissa kuitenkin on enimmäkseen lifestyle- tai muotiblogeja. Mutta kun hyvä idea ja vahva tahto kohtaa toteutukseen kykenevän taidon, mikä tahansa on mahdollista. Ja nyt se on, nimittäin kauneusblogien oma portaali, Purkkimafia!

Ja tiedättekö, minä ja rakas pikkublogini olemme mukana. Voin kertoa, että saatoin melkein pyörtyä, kun sain ensimmäisen sähköpostin asiasta ja kysymyksen, että olenko kiinnostunut. Niin joo tarttiko miettiä, arvatkaapa! :) En tiedä, onko tämä kaikille mukana oleville blogeille yhtä iso juttu kuin itselleni, mutta minä en meinaa vieläkään käsittää, että tämä on totta. Helmikuun puolenvälin paikkeilla homma pärähtää käyntiin, eli Purkkimafia avaa sivunsa ja Miss Piggy`s Pearls muuttaa muiden, reilun kahdenkymmenen kauneusblogin kanssa sinne. Purkkimafian takana on Bellablogien ja Re:Fashion-sivuston takapiru, Bastella Media Oy, joten hyvissä ja osaavissa käsissä ollaan! :)

Kerron käytännön jutuista enemmän ennen h-hetkeä, esimerkiksi mitä eri väyliä pitkin blogiani voi jatkossa seurata. Toivottavasti te kaikki ihanat muutatte sinne minun mukanani <3

Tätä odotellessa menkää ihmeessä tykkäämään Purkkimafian Facebook-sivusta ja halutessanne voitte käydä jättämässä mailiosoitteenne tänne, niin saatte uutisia uudesta sivustosta heti uunituoreina! Niin ja hei Instagramistakin Purkkimafia löytyy, omalla nimellään ;)

Minun lisäkseni Purkkimafiassa tulevat bloggaamaan nämä mahtavat tyypit (aakkosjärjestyksessä):

Mitä ajatuksia heräsi? :) 

26 vastausta artikkeliin “Ilmoitus! Purkkimafia!

 1. Missä Karkkipäivä, Ostolakossa, Sonnela, Lazy Dynamite… Jne? Kaikki isot blogit? :o Kiitos jo etukäteen vastauksesta!! – Jossu

  Tykkää

  1. Moi Jossu! En osaa vastata muiden puolesta, mutta itse en halunnut lähteä mukaan portaaliin. Tsemppaan ja fanitan kuitenkin täysillä mukana, purkkimafia rulez 4eva!

   Tykkää

  2. Heippa Jossu! Bastella Media on hoitanut blogien rekrytoinnin, joten mulla ei ole mitään tietoa mahdollisista neuvotteluista mainitsemiesi blogien kanssa, enkä myöskään halua alkaa spekuloida asiaa, josta en mitään tiedä :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s