Cutrin · Hamstraus · Hiukset · Ihonhoito · La Roche-Posay · LivBox · Lumene · philosophy · Rimmel

Tammikuun LivBox

Aloitin kuluvan vuoden kuumeisella vatsataudilla ja normaali LivBoxin odotukseni unohtui ihan tyystin jonnekin sängynpohjan ja pesuvadin väliin. En kerro enempää, worry not ;) Eilen kuitenkin boksi saapui, ja hyvä niin. Ja mäkin olen jo elävien kirjoissa. Tulipahan aloitettua vuosi puhtaalta pöydältä ihan kirjaimellisesti ahhahahaaa hahaa.

Etukäteen oli hehkutettu, että LivBoxin uusi yhteistyökumppani on Philosophy. Skeptiseen tapaani ajattelin heti, että tuote on ihan varmasti pieni näyte, koska kyse on sen verran hinnakkaasta merkistä. Boksista paljastuikin pieni pussi The Microdelivery Peeliä, johon itse asiassa ihastuin jo viime keväänä eräässä pr-tapahtumassa. Tätä kuorintaa on tosi kiva päästä kokeilemaan, vaikkakaan pienestä pussinäytteestä ei kovin kattavaa kuvaa saakaan. Boksissa oli Lumenelta rauhoittava ja kosteuttava naamio täysikokoisena, mikä olisi muuten tosi jees, mutta mulla on vastaavia naamiota tällä hetkellä kaapit täynnä. Saa nähdä jätänkö tämän odottamaan nykyisten loppumista, vai iskenkö sopivan tilanteen tullen kiertoon.

Rimmelin BB-voide ei jostain syystä innostanut yhtään. Mulla on meikkipohjia ihan hemmetisti, ja vielä hyviä sellaisia, joten taas uusi miljoona-asiaa-yhdessä-tuubissa-BB-voide ei nyt iskenyt. Lisäksi pakkaus on varmastikin suunniteltu minua 20 vuotta nuoremmille ^_^ Katsotaan, kokeilenko vai keksinkö sopivamman käyttäjän.

Tammikuun boksissa oli mukana kaksi tuotetta, joiden merkeiltä en ole koskaan aiemmin kokeillut mitään. Tosi jees! La Roche-Posayn Lipikar Baume AP+ on kuivalle ja (myös) atooppiselle iholle tarkoitettu hoitava voide, jota voidaan käyttää kasvoille tai vartalolle. En oikein koskaan tiedä, miten tämän tyyppisiä megahoitavia voiteita tulisi käyttää, mutta eilen sattui olemaan hyvä sauma, kun toiseen kyynärtaipeeseeni oli ilmestynyt pientä ihottumaa. Sivelin siihen yöksi Lipikaria, ja aamulla ei ihottumasta näkynyt enää merkkiäkään! Nyt sitten eikun seuraavaa ihottumaa odotellessa ;)

Cutrin Chooz Multivolumizer on rakennetta tuova suihke, jota käytetään kosteisiin hiuksiin. Mulla on vastaavia monta ennestään, mutta kokeilen tätä itselleni uutta merkkiä mielelläni. Joillakin oli boksissa tämän tilalla hoitosuihke, itselleni olisi kelvannut sekin hyvin, mutta hyvä näinkin :)

Tämä boksi oli siinä mielessä jännä, että mukana ei ollut yhtään totaalista blaa laitan kiertoon -tuotetta. Toisaalta siellä ei myöskään ollut yhtään innostustuotetta, jonka testaamista en malttaisi odottaa. Boksi oli aika keskinkertainen, mutta toisaalta laadultaan tasainen. Arvosanaksi voisin antaa kekseliäästi ihan jees ;)

Mitäs te tykkäsitte?

7 vastausta artikkeliin “Tammikuun LivBox

 1. Toi La Roche-Posay on mulle kyllä tuttu, niillä on käteviä, matkakokoisia silmämeikinpoistopipettejä…Ja jotain rasvojakin oon testaillut, mutta eivät oo kyllä mitään isompia tunteita herättäneet.

  Tykkää

  1. Mua on kiinnostanut merkki jo pidempään, mutta jostain syystä on jäänyt tutustuminen aina väliin. Ihan tässä mietin, että hitsi kun ei oo atopiaa, PODia ym, että saisi hyvän syyn kokeilla :D (ja jos joku ei tajunnut, niin tää oli sitten vitsi)

   Tykkää

 2. Mä kerrankin tykkäsin boksista! :D Ainoastaan Rimmelin BB-voide tökki. Ja se tökki kyllä pahasti, mutta onneksi muut tuotteet olivat mieleisiä.

  Tykkää

  1. No hei good for you! :D Mulle näköjään sopii paremmin se, että boksissa on joku ihkutustuote ja joku blaajuttu, paremmin kuin tällainen tasalaatuisuus siis ;)

   Tykkää

  1. Totta, kosteuttavia tuotteita oli monta, varsinkin jos sait vielä kosteuttavan hiussuihkeenkin. Onneksi Philosophy ja Rimmel sopivat varmaan sullekin? Peukut pystyyn sopivamman helmikuun boksin suhteen siis :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s