Aurinkosuojat · Hiusten hoito · Ihon hoito · Kasvosuihkeet · Kasvovedet · Kosteusvoiteet · Naamiot · Putsarit · Seerumit · Triangl · Vartalotuotteet

Ihon ja hiusten hoitoa aurinkolomalla + riskibikinit

Olin kerännyt (pariin) muovikassiin matkakokoisia tuotteita, tai tuotteita, jotka muusta syystä ajattelin ottaa mukaan Thaimaan lomalle. Tein ennen viime vuoden reissua postauksen ihonhoidosta aurinkolomalla, ja nyt ajattelin tehdä saman. Kippasin putelit sängylle ja ensimmäinen ajatus oli, että hupsista s**tana =D

Kävin sitten tuotteita vähän tarkemman syynin läpi, otin jotain pois ja lisäsin jotain. Tässä (tämän hetken) lopullinen lista :)

 

Ihon ja hiusten aurinkotuotteet vilautan tästä näin vain pikaisesti, koska ne eivät ehkäpä näin marraskuussa ole kovin monelle ajankohtaisia.

Hiusten osalta täytyy tosin todeta, että mulle on kyllä todella tapahtunut jotain tässä vuoden aikana! Viime vuonna otin mukaan UV-suojasuihkeen ja jotkut aivan random pesutuotteet, mutta tänä vuonna aion tehdä kaikkeni, että viimevuotinen hiuskatastrofi pystyynkuolleine rapsakkoine pituuksineen ei toistu. Goldwellin Sun Reflects -tuotteilla aion suojata hiuksia, pestä suolan ja kloorin tehokkaasti pois (hiuksiin jäädessään ne kuivattavat!) ja kosteuttaa kunnolla, myös jätettävällä hoitotuotteella. Näitä täydentämään mulla on vielä Redkenin hoitosuihketta sekä Kerastasen shampoota ja korjaavaa voidetta. Redkenin ja Kerastasen aurinkotuotteet ovat mulle tähän mennessä tuntemattomia, joten mielenkiinnolla kokeilen!

Aurinkolomalla ei paljon tule meikkailtua, joten oletan, että näillä eväillä pärjää :) Helppous on myös jees, joten mukaan lähtee silmän- ja kasvomeikin poistolappuja ja misellivettä. Kiehl`sin Ultra Facial Toner on paras tietämäni kosteuttava kasvovesi (muistin tämän, kun katsoin viime vuoden lomakosmetiikkapostauksen, eli hyötyä siitä on ollut ainakin mulle itselleni haha), joten kävin ostamassa sitä uuden pullon.

Ihon kosteutuksesta pitää pitää extrahyvää huolta! Lentokoneessa aion suihkia harva se tunti Pommist-kosteussuihketta ja kohteessa (hah) hölvätä yöksi kunnon voiteilla. Mukaan pääsee myös LivBoxista tullut Bernard Cassieren yönaamio. Tähän arsenaaliin pitää lisätä vielä yöksi käytettävät kosteuttava huulivoide ja suojakertoimeton silmänympärysvoide sekä joku seerumi, luultavasti otan Absolutionin seeruminäytteitä, koska niitä on kertynyt :)

Vartalon kosteutus hoituu enimmäkseen after sun -tuotteilla, mutta niiden lisäksi otan mukaan L`Occitanen paksun käsivoiteen (koneeseen!) ja jokapaikanvoiteiksi The Body Shopin ja Terren vartalovoit. Saa nähdä, otanko tuon kookosvartalovoiteen vielä edellä mainittujen lisäksi. Suihkugeeli puuttuu muuten kasasta, ei voi koskaan tietää, mitä tuoksutonta kuraa hotellissa on tarjolla ;)

Mulla sattui olemaan Sephorasta ostetut kookos- ja monoi-hajuvedet kätevissä pikkupulloissa, ja tuoksutkin sopivat kesäisen lämpimiin iltoihin loistavasti :)

Hiustuotteitakin on aurinkojuttujen lisäksi vielä vähän, eli kosteuttavaa shampoota, öljyä, kosteuttavaa muotoiluvoidetta, sekä tietenkin lämpösuoja, kuivashampoo ja hiuslakka. Ehkäpä joku kosteuttava hoitoaine vielä?

LivBoxista tulleet matkakokoiset tuotteet ovat aika hyvin edustettuina. Joku ehkä ehti kuitenkin jo ihmetellä, että aionko mä oikeasti roudata mukaani täysikokoisia painavia pulloja. No en!

Kuulin sopivasti Pakkaustukku-nimisestä mestasta, josta löytyy kosmetiikkafriikille kaikenlaista hyödyllistä ja kivaa! Ehdin tilata itselleni suihkepulloja, tuubeja, pulloja, purkkeja ja pipettejä. Täytyy sanoa, että oli tosi edullista! Käykää tsekkaamassa, jos matkustatte paljon, tai muutenkin :)

Tästä ostoksesta vieritän syyn vain ja ainoastaan Kissiksen harteille! Nimittäin menin ja tilasin naurettavan kalliit bikinit NETISTÄ! En itsekään ymmärrä, miten uskalsin ottaa riskin väärästä koosta, kun palauttaminenkin olisi tapahtunut omalla kustannuksella. Hong Kongiin =D Mutta kyse on merkistä nimeltä Triangl ja on nää hei vaan hienot! Ja niitäpä ei muualta saakaan kuin täältä nettikaupasta.

Sen lisäksi, että nää on hieeeeenot, materiaali on ihanaa paksua neopreenia. Vihaan bikinialaosia, jotka lörpöttävät ja liikkuvat pois paikaltaan, mutta sitä pelkoa ei näiden kanssa kyllä ole. Niin ja siitä kokoasiasta, minimoin riskit Trianglin livechatissa. Siellä ystävälliset naiset spekuloivat kanssani, ja löysimme kuin löysimmekin lopulta sopivan mallin ja koon :) Tämän mallin nimi on Milly ja hintaa oli 89 dollaria + 20 dollarin postikulut.

No niin. Puuttuuko mun kosmekasasta jotain olennaista? Ja kai siellä hei jollain muullakin on aurinkoloma tiedossa tälle talvelle?!

Ps Palataan asiaan parin viikon päästä, tsemppiä marraskuuhun! :)

23 vastausta artikkeliin “Ihon ja hiusten hoitoa aurinkolomalla + riskibikinit

 1. Ai niin toi on toi biksumalli! Vähän on hienot! Ostaisin heti, jos ois tissit! Mut hei Laatukirurgia seuraa mua instagramissa, ehkä tästä kehkeytyy joku blogiyhteistyö aaahahahah. Toivoa on.Voit helposti tuoda mulle tommosen Sephoran kookos-hajuvesiputkilon, jos jaksat/muistat/viitsit! <3

  Tykkää

 2. Wow mitkä bikinit! Itsekin viime vuoden Thaimaan lomalle riskitilasin naurettavan halvat bikinit Ebaysta ( koko oli sopiva, mutta yläosan push up-efekti ehkä liian push-up makuuni, alaosa sen sijaan ihan peerfect! ) sekä semikalliin uimapuvun Asokselta. Tässä suhteessa ulkomaalaiset verkkokaupat vievät kyllä pidemmän korren, eipä juurikaan talvella täältä Suomesta kivoja bikineitä löydä..Ihanaa ja rentouttavaa lomaa ^_^!

  Tykkää

  1. Oot oikeassa, esim. tuolta Trianglilta olisin voinut ottaa KAIKEN! Snadisti liikaa push uppia näissäkin on mun makuun, mutta yritän kestää ;)Kiitos tosi paljon Salka :)

   Tykkää

  1. Ooooo, sitä odotellessa todellakin! Itse asiassa reissun odottaminen on yksi matkalle lähtemisen parhaita puolia mun mielestä :) Kiitos!

   Tykkää

 3. No wau mitka bikinit, olispa sellanen runko jonka kanssa vois tollasia kayttaa! Toisaalta en ma ikina paase mihinkaan lomallekaan, ja silti makin saastan noita matkakokosia purkkeja ja puteleita. Sit kun kayn kaks kertaa vuodessa parin paivan reissuilla Suomessa niin janna juttu, ettei ne oikein kulu. ;) Mutta erinomaisen hauskaa, ihanaa ja rentouttavaa lomaa teille! :D

  Tykkää

  1. Hahaa, kyllä rantalomalla ”pitää” uima-asussa esiintyä, oli runko sitten millainen tahansa ;)Mä käytän nykyisin matkakokoja kotonakin, ei ne mullakaan ehdi muuten mitenkään kulua. Sitä paitsi on ihanaa, kun saa purkkeja loppumaan ;)Kiitos paljon! :)

   Tykkää

 4. Taputaputaputapu..! Hieno valmistautuminen! Otatko kynsiöljyn tai kynsilakkaa? Mä oon vielä vältellyt tuota Pakkaustukkua, kun pelkään sekoavani siellä ihan täydellisesti. Ihanaa aurinkolomaa, lataa antaumuksella <3

  Tykkää

  1. Kumartaa syvään! Kynsituotteet, hyvä huomio, mutta tätäkin asiaa on mietitty. Nimittäin Thaimaassa manikyyri maksaa sen parisen euroa, joten istun span penkissä harva se päivä :)Mä suosittelen vilkaisemaan Pakkaustukun valikoimaa, tuotteet ovat nimittäin niin naurettavan edullisia, ettei pieni sekoaminen haittaa! Mun kasa maksoi postikuluineen (5,90 €) kympin verran :)Kiitos! <3

   Tykkää

  1. Mä käytin Kerastasea joskus takavuosina paljonkin, mutta jostain syystä muut merkit ovat ajaneet viime vuosina sen ohi mun kylppärin hyllyllä. Nämä aurinkotuotteet jäivät odottamaan ensi kesää, päätin käyttää ensin matkakokoiset Goldwellit pois :)

   Tykkää

 5. Tää on nyt tällänen totaalinen ”asiasta kukkaruukkuun”-kommentti mut oon tässä just viimesten viikkojen aikana lueskellu sun blogia ihan ensimmäisiin postauksiin asti ja oot kyl niin hauska höpöttäjä et pakko jäädä seurailemaan.. :PMut siis juu,tuli tuosta Batistesta mieleen et ootko kokeillu sitä Batisten hiuslakkatyyppistä hiuksiin jätettävää hoitoainetta? :)

  Tykkää

  1. Vitsi miten ihana kommentti, kiiitos Nanna! Kyllä tulin hyvälle mielelle kun tän luin :)En oo kokeillut Batisten ”kuivahoitoainetta”, mutta parin muun merkin kyseisiä tuotteita kylläkin. Itse asiassa on pitänytkin tehdä postaus niistä, kiitos muistutuksesta!

   Tykkää

 6. Suomalaisilla on paha tapa avata suunsa sillon ainoostaan kun on jotsin negatiivista sanottavaa ni tehhäänpä kerrankin näin päin.. ;)Oon ite pohiskellu sitä Batistea ja Garnieriinki törmäsin mut oon niin tuoksu-ihminen ni ei uskalla valkata ennen kun tietää oliks kivan tuoksunen! :D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s