Bangerhead · Bernard Cassiere · Hampaat · Huulipunat · Ibero · LivBox · Lumene · Marvis · Naamiot

Marraskuun LivBox

Mäkin sain oman LivBoxini loppuviikosta, mutta valon puutteen takia saan vasta nyt blogattua siitä. On ehkä maailman turhauttavinta, jos unohtaa kuvata sen kahden tunnin valoisan ajan aikana, ja tietää, että seuraava mahdollisuus on moooonen päivän päästä. Phuuh. Edelleen mietin vakavasti, että roudaisin purkkeja Thaimaahan vain siksi, että saisin niistä kunnon kuvia =D

Boksi oli tässä kuussa kevyempääkin kevyempi, ja täytyy myöntää, että sen avaamisen jälkeen ensiajatus oli, että puuttuukohan tästä joku tuote. Kyllä ei puuttunut, tuotteet vaan olivat kaikki pienikokoisia ja kevyitä tässä kuussa.

Boksin kivoin tuote itselleni oli Bernard Cassieren mustikkanaamio, joka jätetään iholle muhimaan koko yöksi. Mikä tahansa juttu, joka helpottaa iltarutiineita, niin tänne kiitos! Vähän tylsää tietty oli, että mulla sattuu jo olemaan sama naamio täysikokoisena, mutta toisaalta 15 ml:n matkakoko on kuin tehty ensi viikolla alkavalle lomamatkalleni. Olen ehtinyt jo käyttää naamiota pari viikkoa, ja tykkään! Kerron enemmän sitten omassa postauksessaan :)

Lumene Natural Code huulikiiltokynä sävyssä Cotton Candy on oikein kiva ja sävykin söpö, mutta hitsi kun mulla on näitä erimerkkisiä huulikiiltokyniä useampi jo ennestään. Ja tietenkin pinkkinä… Joku myy sävy olisi ollut mieleisempi, mutta ilmeisesti tästä ei ollut jaossa muita sävyjä lainkaan.

Marvisin Cinnamon Mint hammastahna oli toinen lempparini boksissa! Nämä hammastahnapakkaukset ovat niiiiin söpöjä, ja tahnan maku on tosi jouluinen :) Haluan arjessa käyttää ehdottomasti fluoria sisältävää hammastahnaa, joten jokapäiväiseksi kaveriksi en tätä ottaisi, mutta mielelläni kokeilen pienen tuubin verran. Jos innostun, niin hommaan Marvisilta fluoria sisältävän tahnan, kuulemma niitäkin on.

Bangerheadiltä tuli pinsetit ja viiden euron alennuskoodi verkkokauppaan. Pinsetit ovat ihan jees, mutta koodi jää varmaan käyttämättä.

Viides tuote boksissa oli Iberon tekoripset. Oli aika, jolloin jaksoin kikkailla ripsien kanssa, mutta silloinkin käytin lähes aina ripsitupsuja. Toisaalta onhan nämä ihan kiva olla kaapissa, jos joskus innostun? ;)

Marraskuun boksi ei aiheuttanut riemunkiljahduksia, mutta oli kuitenkin ihan jees. Moni on antanut boksille noottia siitä, että se ei ollut teemansa ”Hollywood Glamour” mukainen. Olen tästä täysin samaa mieltä, mutta itse en yleensä edes lue boksin mukana tulevaa, teemasta kertovaa lappusta. Näinpä itseäni ei haitannut teeman toteutuksen ohuus.

Lopuksi vielä nillitysosuus. Mä olen yrittänyt parhaani olla kärsivällinen (joka on mulle tosi vaikeaa hahaa), mutta nyt en enää osaa! Nimittäin tein I love me -messuilla uuden tilauksen, kun bokseja sai kolme kahden hinnalla ja vielä yllätysboksin kaupan päälle. Tosi hyvä tarjous, en mä sitä. Mutta yllätysboksin piti saapua kotiini messuja seuraavalla viikolla. Boksin sijaan tulikin sähköposti, että extraboksit olivat loppuneet, mutta boksi tulee joka tapauksessa kahden viikon sisällä. Noh, tuo kaksi viikkoa (sähköpostista) kului umpeen tämän viikon torstaina, mutta boksia ei ole kuulunut vieläkään. Mä en tykkää odottamisesta ja nyt jännitän lisäksi sitä, saapuuko boksi juuri sillä aikaa, kun olen reissussa, ja parhaassa tapauksessa palautuu lähettäjälle? Toivon mukaan ei, koska siinä tapauksessa Nasse-täti saattaisi olla vähän vihainen!
Edit. Boksi tuli, juuri kun pääsin sanomasta :D

Mitä te tykkäsitte marraskuun boksista? :)

4 vastausta artikkeliin “Marraskuun LivBox

  1. Toi ”toteutuksen ohuus” oli hyvin sanottu. :) Ei se susi ollut, mutta kyllä mäkin olen sitä mieltä, että sen teeman olisi voinut muotoilla toisin. Ja varmasti boksissa oli tilaushinnan edestä vastinetta. Jos bokseille joka tapauksessa teemoja kootaan, niin kyllä silloin pitää ottaa vastaan se, että jengi niihin teemoihin nojaa ja pettyy jos niihin ei ylletä.

    Tykkää

  2. Et ole ainoa joka ylimääräistä boksia vielä odottaa! Tänään on tosin tullut ilmoitus että postissa paketti ja mitään en ole vielä tilannut netistä että sormet ristissä toivon että kyseessä olisi kyseinen boksi. Saisi jo tulla :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s