Huulipunat · MAC · MAC Limited Edition · Poskipunat

Monitoimituote MACiltä

Jos tämä harmaa pakkaus näyttää vieraalta tai vain etäisesti tutulta, samassa veneessä ollaan. Kuulin toki hyvissä ajoin MACin ja Brooke Shieldsin yhteistyökokoelmasta, mutta jotenkin nämä tylsät, harmaat pakkaukset marraskuun räntäsateessa. Nou.

Kävipä sitten kuitenkin vahingossa (oikeasti!) niin, että menin MACille kyselemään erästä toista kausikokoelmaa, nimittäin Heirloom Mixiä. Näin tutun meikkaajan tekevän toiselle meikkaajalle meikkiä, ja siinä hetken heidän kanssaan jutusteltuani katseeni kiinnittyi pöydällä olevaan tuotteeseen. Mikä tää on, huulipuna? Luomiväri? Eikun poskipuna! No siis monitoimituote :) Sävyt ovat mielestäni aivan ihanat, eivätkä yhtään ysärit, kuten muun kokoelman vibat antavat ymmärtää. Oikeastaan sävyt ovat aika uniikkeja ja moderneja! Pyysin meikkaajaa kokeilemaan poskilleni tuota tummempaa luumuista sävyä, ja leveän hymyn noustessa kasvoilleni tiesin, että joo, tämä pitää saada.

Tuote on siis virallisesti Cream Colour Base ja sävyn nimi on Cherished. Olen viime aikoina löytänyt voidemaiset poskipunat uudelleen, ja olin miettinyt ostavani MACiltä jonkun sellaisen. No, nyt se on ostettu ja vielä kausituotteena, jee :) Sitä paitsi Cherishediä voi käyttää myös huulipunana! Tuotteen mukana tuli lappu, jonka mukaan sitä ei saisi käyttää luomilla. Johtunee siitä, ettei sitä ole testattu tässä tarkoituksessa tai sitten vain halutaan ottaa varman päälle.

Kuten näkyy, värin voimakkuutta pystyy säätämään todella peittävästä läpikuultavaan :)

Aion muistaa ehdottomasti käyttää tämän kanssa spaattelia, eli en törki suoraan siveltimellä nappeja, koska en myöskään pese siveltimiä jokaisen käytön jälkeen. Olen ottanut vähän aikaa sitten spaattelit käyttöön niin peitevoiteiden/kiinteiden meikkivoiteiden, voidemaisten luomivärien kuin nyt tämänkin tuotteen kanssa. Vähemmän pöpöjä, pidempi säilyvyys :)

Kerrankin muuten voin kirjoittaa MACin kausituotteesta ja todeta, että tätä oikeasti saattaa hyvinkin vielä olla jäljellä! Ilmeisesti siis en ole ainoa, johon pakkaukset eivät vedonneet. Paitsi, että olen nyt kyllä ihan tykästynyt niihin, ainakin tässä Cherishedissä ;)

Iskeekö tällainen voidemainen jokapaikanhöylä? :)

10 vastausta artikkeliin “Monitoimituote MACiltä

 1. CCB on <3 Jumaloin niitä hohtavia metallisia tämmöisiä, ne on gutanannaa hehkuiholle. Mä vähän haaveilin siitä Brooken isosta luomiväripaletista, mutta tilipäivä on vielä sen verran kaukana, että saapi ne haaveet unohtaa. :)

  Tykkää

  1. Jepa! Mulla on entuudestaan Shell, tai itse asiassa jo toinen sellainen, yhden olen jo käyttänyt loppuun! Kertoo aika paljon ;)Mäkin silmäilin sitä palettia, ja se oli kyllä ihana!

   Tykkää

 2. Mäkin iskin silmäni tähän MACillä ja sanoin (varmaan sadannen kerran) poikaystävälle: ”joululahjaksi!!” Se on ihan ylikuormittunut mun toiveista :D

  Tykkää

  1. Hahahahaaaaaaa! :D Mä en edes yritä pyytää kosmetiikkaa, tai siis mitään tiettyä, koska edes ruokakaupasta ei osata tuoda listan mukaisia tuotteita :´D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s