Asusteet · Biozell · Hurraw! · IDUN Minerals · Madara · Oriflame · Päivän meikki · Superyellow

Meikissä Oriflamella ja messusaalis

Terkkuja I love me -messuilta! :) Olin huono bloggaaja ja kuljin suurimman osan päivästä kamera ja kännykkä laukussa. Kuten aiemmin kerroin, viihdyn aika huonosti ryysiksessä, ja ilman jatkuvaa kuvailuakin mulla oli täysi työ ehtiä kiertää rajallisessa ajassa etukäteen netistä katsomani osastot. Ensi vuonna menen messuille kahtena päivänä, jos vain mitenkään mahdollista. Ehtisi ottaa enemmän ajan kanssa ja fiilistellä enemmän muitakin kuin kauneuspuolen osastoja. Mutta, te olette varmasti nähneet jo miljoona ja yksi postausta messuista, joten senkin takia kirjoittelen enemmän meikkikokemuksesta, josta pääsin nauttimaan.

Sain kutsun päästä Oriflamen osastolle meikkaaja Mervi Markkasen tuoliin, ja tottahan halusin käyttää tilaisuuden hyväkseni. Mulla ei ollut aiemmin Oriflamesta MITÄÄN kokemusta, siis oikeasti en ole käyttänyt merkiltä yhdenyhtä tuotetta koskaan! Ajattelin, että kokemus ammattitaitoisen meikkaajan käsittelyssä olisi loistava tapa saada ensikosketus merkkiin.

Meikkiaikani oli vasta neljältä, joten en etukäteisajatuksestani huolimatta kyennyt lähtemään messuille ilman meikkiä. Tai no, pohjan olin joka tapauksessa ajatellut tehdä kasvojenpuhdistuksesta raivostuneelle iholleni, mutta tuntui niin alastomalta lähteä messuille ilman ripsiväriä, että laitoin sitten sitäkin ;) Sovimme Mervin kanssa, että meikkipohjaa vain freesataan, mutta silmät ja huulet ovat sitten tyhjä canvas häntä varten. Mervi sanoi heti, että hän haluaa käyttää meikissäni Oriflamen harmaan vihreää The ONE Colour Match -duoluomiväriä sävyssä Forest Green. Duon lisäksi hän laittoi vaaleaa luomiväriä kulmaluun alle, fiksasi kulmani ja laittoi silmänrajaukset jännällä The ONE Kajal Eye Liner -rajausvärillä.

Tämä ei ole kovin onnistunut kuva muuten ;), mutta tässä näkyy silmämeikki tosi hyvin. Täytyy sanoa, että en olisi ikinä itse valinnut tällaista harmaan vihertävää luomiväriä, mutta juuri siksi on niin ihanaa päästä jonkun muun meikattavaksi, ja ravistella vähän omia tottumuksiaan. Lopputulos näytti nimittäin oikein hyvältä!

Mervi kertoi ihastuneensa The ONE 5-in-1 Colour Stylist -huulipunaan sävyssä Sweet Tangerine, ja halusi laittaa sitä myös mulle monien muiden meikkauksessa olleiden lisäksi. Huulipunan sävy on kieltämättä upea! Omaan silmääni se oli kuitenkin vahvahkon silmämeikin parina vähän liikaa ja olisinkin itse valinnut hieman neutraalimman sävyn. Vastaavasti tämä huulipuna simppelin silmämeikin kanssa olisi varmaan tosi kaunis yhdistelmä!

Lopputulos näytti tältä :) Kiitos tosi paljon Merville ja Oriflamelle tästä kokemuksesta!

Ja tässä messukasani :) Oriflamelta sain testiin Forest Green -luomiväriduon ja The ONE Volume Blast -ripsivärin lisäksi uudet True Perfection -ihonhoitotuotteet, Biozellilta paaaaaljon kaikenlaista hiustuotetta (ja shampanjaa!), joista tässä näkyy vain hoitavat sävytteet sekä IDUN Mineralsilta mineraalipuuterin, mineraalipeiteaineen ja kabukin. Suomeen juuri rantautunut huulirasvabrändi Hurraw! antoi bloggaajien valita pisteeltään mieleisiä luonnonkosmetiikan huulirasvoja, joita oli jopa 22 eri tuoksua :) Ne olivat itselleni ehdottomasti messujen paras löytö, ja kirjoitan niistä varmasti pian lisää!

Ostin hauskan Superyellow`n pipon ennestään merkiltä omistamani pipon kaveriksi :) Madaralla oli myynnissä matkakokoisia AHA-kuorintanaamioita hintaan 4,50 €, mikä oli tosi jees, koska olin katsellut näitä sillä silmällä jo aiemmin, ja nyt pääsen kokeilemaan tuotetta ilman suurta rahallista menetystä, jos se ei sovikaan iholleni. Kotiin lähtiessä bongasin aulasta vielä Soda Streamin uusia kapseleita, ja ostin paketillisen testiin. Näissä ei ole säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, makeutusaineita tai aromeja. Ja maku on HYVÄ!

Kirjoittelen varmasti monesta messuilta mukaan lähteneestä tuotteesta tarkemmin :)

Mitä pidätte mulle tehdystä meikistä? Tarttuiko mukaan jotain samoja tuotteita kuin mulla? :)

Osa postauksen tuotteista saatu blogin kautta.

21 vastausta artikkeliin “Meikissä Oriflamella ja messusaalis

  1. Mä luulen, että olisin samaa mieltä, jos kyse olisi jonkun muun kasvoista! Jotenkin sitä on vaan niin tottunut katsomaan itseään tietynlaisessa lookissa. Ja just siksi onkin hyvä nähdä itsensä toisen (meikkaajan) silmin :)

   Tykkää

 1. Oi kaunis Salla! <3 Kivan meikin Mervi teki sinulle. Vaikka oli periaatteessa samoja tuotteita ja sama huulipuna, niin meidät meikkimme olivat aivan erilaiset. :) Tuo Sweet Tangerine näyttää upealta sinullakin. Minusta tuo ei ole ollenkaan liia raju tai vahva yhdistelmä iltameikiksi. Päivämeikkiin ehkä vahva yhdistelmä. Oot kyllä nätti! :)

  Tykkää

  1. Voi kiitos Minnaseni <3 Sweet Tangerine oli osastolta tuolloin lauantai-iltapäivällä loppu, mutta lupasivat lähettää mulle perässä. Toivon mukaan muistavat ;)

   Tykkää

  1. Niinpä, tunnen muutaman ihmisen, joille tämä olisi varmasti aika kevyt meikki ;) Itse sitä on vaan tottunut vähempään, kun käyn niin harvoin ulkonakaan, että varsinaista iltameikkiä tekisin :)

   Tykkää

 2. Oli kyllä hyvät messut!! Mun mielestä paljon paremmat, kun aiempina vuosina… Ja seura oli mitä parhainta :-) Mun mielestä ei kyllä ollu liian vahva yhdistelmä noi silmät ja huulet! Tosin tiedän kyllä fiiliksen ja itse varmaan laittaisin joko/tai. Mut tosi hienot oli ja aivan ihana sävy tossa punassa :-)

  Tykkää

  1. Mustakin oli hyvät messut! Vähän vaan oli sellaista hässäkkää, ettei ehtinyt tai jaksanut käydä kaikilla osastoilla, jotka olisi kiinnostaneet :P Esim. Forsmanin teebaarissa ei ehditty käydä tänä vuonna ollenkaan :/

   Tykkää

 3. Todella upea meikki ja vitsit, oot kyllä kaunis! :) Tehtiinkö siis pohjameikille jotain fiksausta vai onko tuo kuvissa oleva jo aamuinen? Näyttää ihanan samettiselta mutta hohtavalta :)Ja hahaa, itsekin mietin että ens vuonna kyllä kahtena päivänä messuilemaan ^_^

  Tykkää

  1. Awwww, kiitos Salka! Aamuisen pohjan (Dermablend Compact) päälle laitettiin peitevoidetta sitä tarvitseviin kohtiin ja taputeltiin (kivi?)puuteria. Hyvin kyllä tosiaan Mervi sai freesattua aamulla tehdyn pohjan, ja varsinkin kun mun iho oli aika huonona ihonpuhdistuksen jäljiltä ;)Kyllä vaan, ensi vuonna voisi tehdä pienen visiitin perjantaina töiden jälkeen, lauantaina levätä, ja sitten taas isku sunnuntaina :D

   Tykkää

  2. Ps Ahhahaa ihan mahtavaa, en tiennyt, että Paskat kirppislöydöt on sun blogi (äsken vain klikkasin itseni sun profiiliin ja huomasin)! Seuraan sitä Facen kautta ja oon saanut sieltä monet hyvät naurut!! :D :D Kiitos niistä!

   Tykkää

  3. Herran jestas, ei oo enää mun blogi ja olen ehkä yhden postauksen sinne kirjoittanut :D Alunperin blogin idea lähti, kun Oi mutsi mutsi tuskaili juurikin niiden tuhnujen kirppislöytöjen kanssa ja pyysi mukaan tyyppejä kirjoittamaan, kirjoittajia taisi parhaimmillaan olla tyyliin 50? Siinä vaiheessa kun blogi siirtyi Bellablogeihin, kirjoittajiksi taisi jäädä kolme ahkerimmin postauksia tehnyttä bloggaajaa. Täytyykin katsoa, miten saisin sen blogin poistettua tiedoistani, ettei kukaan muu nyt myös luule, että oon vielä siinä jotenkin mukana :D Mutta paskis on kyllä loistoblogi, itsekin aina välillä huutonautan niille löydöille :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s