Honoré des Prés · Luonnonkosmetiikka · Meikit · Tuoksut

I Love Coconut

Kävin viime viikolla kasvohoidossa Jolie Spassa ja olin (hoidon jälkeenkin) piristyksen tarpeessa. Selvää oli, että piristyksen piti olla jotain ihanan tuoksuista, mutta puntaroin hetken Patykan suihkugeelien, Neal`s Yard Remediesin tuoksukynttilöiden ja Honoré des Présin Love Coconut -tuoksun välillä. Päätös kirkastui aika nopeasti, ja VIHDOIN sain jotain, mitä olen halunnut jo yli kaksi vuotta <3. Ostin ensimmäisen HdP:n tuoksuni toissasyksynä, ja jostain syystä ajattelin silloin, että Love Coconut olisi liian kesäinen tuoksu syksyä vasten. Siitä asti olen kuitenkin haikaillut sen perään, ja käyttänyt kaksikin näytekokoa tuoksusta. Hyvää kannatti odottaa, voitte uskoa, että tämä kyllä piristi!

HdP on ranskalainen merkki, jonka ekotuoksut ovat sataprosenttisen luonnollisia. Osa HdP:n tuoksuista (Eau de Toilettet) on pakattu hillopurkeilta näyttäviin lasisiin purkkeihin ja nämä Eau de Parfumit take away -kahvimukeihin. Osuu ja uppoaa :)

Se, mikä erottaa Love Coconutin muista kookostuoksuista on sen raikkaus ja puhtaus. Toki tuoksussa on kookoksen ihanaa makeutta, mutta siinä on mukana juuri sopivassa suhteessa muun muassa korianteria ja valkoista seetriä. Love Coconutin kookoksen tuoksukin on selkeästi oikea, eikä ätläkkä, niin kuin monessa synteettisessä kilpailijassaan. En osaa sen paremmin kuvailla tätä tuoksua, se vain on lumoava. Jos saisin käyttää loppuikäni vain kahta tuoksua, ne olisivat tämä ja Diptyquen L´Ombre dans l`Eau.

Tuoksun ainoa miinuspuoli tulee sen huonosta kestosta ainakin minun ihollani. Tuoksun tuntee selkeänä vain pari-kolme tuntia, jonka jälkeen pitää olla suihkuttelemassa lisää. En ole uskaltanut roudata pulloa mukanani, mutta muistin juuri, että omistan käyttöä odottelevan hajuvesitäyttöpullon. Täytyykin täyttää se ja sujauttaa työlaukkuun :)

Ensimmäinen HdP:n tuoksuni on mantelinen Sexy Angelic, joka on Eau de Toilette. Aivan ihana sekin, mutta se on mielestäni aika vuodenaikasidonnainen, enkä kesäisin käytä sitä ollenkaan. Jos muuten manteli kuulostaa hassulta tuoksussa, niin HdP:n kaikissa tuoksuissa on jotain tällaista jännää. Kaikista helpoimpia tuoksuja nämä eivät ole, mutta persoonallisia ja koukuttavia, voi kyllä! :)

50 ml:n pullo Love Coconutia kustansi 76,70 €, ja tässä kohtaa onnittelen itseäni, että money well spent ;)

Onko teillä kokemuksia HdP:n tai muista luonnonkosmetiikan tuoksuista? :)

Ai niin Ps Jos luonnonkosmetiikka yleisemminkin kiinnostaa, niin 27.10.2014 saakka koodilla MissPiggy saa 20 % alennuksen Naturellement-verkkokaupasta :)

20 vastausta artikkeliin “I Love Coconut

 1. Oiiii. Kookos on niin ihanaa! Olen tätä joskus aikoja sitten tuoksutellutkin, mutta en muista tykkäsinkö. Pitää siis kokeilla uudelleen :)

  Tykkää

 2. Oooo, tuo yhdistelmä – kookos ja seetri – kuulostaa muuten aivan harvinaisen hyvältä! Osaatko muuten sanoa, miten se korianteri siinä ilmenee? Onko enemmän sellainen kuin korianterin siemenet vai lehtevät osat? Vai ei kumpaakaan? Entäs tuo seetri, millaisena se erottuu nenällesi? On kyllä tosi kiinnostava. Nyt on pakko raahautua jonnekin haistelemaan!

  Tykkää

  1. Sanoisin, että enemmän korianterin lehdet. Seetristä en valitettavasti osaa tarkemmin sanoa, varsinkin kun mä olen surkea sanallistamaan tuoksukokemuksia :/. Tämä on kyllä niin uniikki tuoksu, että väittäisin sen olevan raahautumisen väärti :)

   Tykkää

  2. Kiitos! Mä arvasin että mieluummin korianterin lehdet, koska korianterin siemenet olisi ollut liian raikas ja helppo tuoksu Honoré des Prés’lle :D Jotain kellarimaisuuttahan tässäkin tuoksussa on oltava…

   Tykkää

  1. Joo :) Mä olen tykännyt enemmän tai vähemmän kaikista muista HdP:n tuoksusta paitsi Chaman`s Partysta. Mutta kyllä Love Coconut on ehdoton ykkönen <3

   Tykkää

 3. Minulta löytyy porkkana, se kestää kyllä ihan hyvin. En ole mikään vaniljafani, mutta siinä se toimii! Jotenkin todella rauhoittava tuoksu :).Muuten mulla on vain ollut Acorellen Jardin des Thés, joka on ihan täydellinen sitrustuoksu, mutta ei kestä juuri yhtään iholla.

  Tykkää

  1. Mä olen käyttänyt porkkanaa minipullon verran ja tykkäsin kyllä :) Mullekaan ei vanilja uppoa yleensä tai ainakaan pelkästään, mut joissain tuoksuissa se on kiva lisä!Mä olen ollut pari kertaa menossa kassalle juuri tuon Acorellen tuoksun kanssa, mutta huomasin saman, se ei todella kestänyt YHTÄÄN. Siihen verrattuna Love Coconutissakin on mieletön kesto ;)

   Tykkää

 4. Mulla on näytteet porkkanasta, kookoksesta ja vampista. :) Porkkana on nenääni vähän liian maanläheinen ja tämä kookos taas turhan vehreä. Vampista tykkäsin!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s