Blogitapahtumat · Huulipunat · Lush · Suihkutuotteet · Vartalotuotteet

Tuoksuvaa joulumieltä Lushista

Mulle tuli kesän loppuessa päähän hassu ajatus. ”Ainoa asia, jota syksyssä odotan, on Snow Fairy.” Ahahahaaaa! Tämä ehkä kuvastaa toisaalta syksyä kohtaan tuntemaani angstia ja toisaalta rakkauttani Snow Fairy -tuoksuun. Mutta ihan hyvä, että edes jostain pystyy repimään fiilistä, oli se sitten vaikka kosmetiikkamerkin kausituote ;´D

Lushissa oli näytillä sekä halloween- että joulukokoelmat, joista ensin mainittu oli tietysti paljon suppeampi. Tämän kuvan tuotteet ovat joulujuttuja, ja mukana on uutuuksina ainakin Snowman-suihkujelly, First Snow -vartalokimalle sekä Hot Toddy– ja So White -suihkugeelit.

Halloween-kylpysauva Northern Lights

Snow Angel, Holly Golightly ja Star Light Star Bright

Yog Nog -saippua

Miten tällaisen Melting Snowmanin voisi ikinä käyttää? <3

So White, Luxury Lush Pud, Butter Bear ja Shoot For The Stars

Kylpypommeja ja -sulia oli taas vaikka miten paljon, ja minä itkin sisäisesti verta, koska en omista kylpyammetta :(

Oooooooooh

Joululahjapakkaukset salpasivat melkein hengen, ihan uskomattoman kauniita ja söpöjä paketteja, joista voisin ottaa minkä vaan. Kaikki! ;) Loistava lahjaidea tuoksuvasta hemmottelusta pitävälle ystävälle tai sukulaiselle!

Lushin henkilökunnan kerrottua meille uusista tuotteista oli pienen kilpailun vuoro. Muovailtavasta Fun-suihkutuotteesta oli nimittäin tullut Snowman Kit -lumiukkoversio, eli samassa paketissa oli oranssia, mustaa ja valkoista suihkusaippuaa, josta saimme joukkueissa muovailla lumiukot. Meidän joukkueemme halusi hakea lumiukkoon vähän sellaista feminiinistä vibaa, ja tällainen siitä lopulta tuli :D Kyllä sai nauraa! Ja pienenä vinkkinä muille muovailijoille, että lumiukon kaulasta ei kannata tehdä kovin pitkää, muuten pää hattuineen tipahtelee pois ;) Emme jostain syystä voittaneet kilpailua, ihme.

Lushin väki oli kuitenkin varannut meille kaikille lahjat, jotka jakoi, kukas muukaan kuin joulupukki =D

Paketit olivat erilaiset, ja teimme tyttöjen kanssa vaihtareitakin, koska kaikilla on erilaiset mieltymykset. Minulle tuli lopulta So White -suihkugeeli, First Snow -kimalle ja colalta tuoksuva Santa Baby Lip Tint (ostin muuten samalta tuoksuvan huultenkuorinnan viime vuonna <3).

Ensivaikutelmana voisin  sanoa, että So Whiten omenainen tuoksu on ihana, mutta ihmeen mieto verrattuna Lushin tuoksuihin yleensä! Mun suihkukamojen pitää TODELLA tuoksua, joten saa nähdä, jääkö tämä liian miedoksi itselleni. First Snow on taas tuotteena aivan ihana, mutta jostain syystä en pidä sen tuoksusta. Tämä on ihan ihme, koska tuoksua kuvataan sitruksiseksi, joka on ihan lempparini yleensä! Yritin tutkia tuotteen INCI-listaa, mutta en keksinyt, mikä siinä ei ole mieleeni. Tuoksu on (tällä kertaa onneksi) iholla mieto, joten se ei estä tämän käyttöä :) Santa Babya olen ehtinyt kokeilla vain kerran, mutta se vaikutti ja näytti tosi ihanalta!

Sitten vielä loppukevennys:

Kun Snow Fairy -tuotteet oli esitelty, mun oli pakko avata sanainen arkkuni.
”Anteeksi, siis ihan pakko nyt kysyä, että miten ihmeessä kokoelmassa ei ollut mitään uusia Snow Fairy -tuotteita?”
”Niin ikävä kyllä, valitettavasti en osaa vastata tuohon.”
”Niin siis kun olisi ihanaa, jos olisi vaikka vartalonkuorintaa ja vartalovoidetta. Huulirasvaa…”
”Kerrotaan palaute eteenpäin.”
”Niin ja siis vaikka tuoksukynttilä ja…”

:D

Kissis lähetti mulle tämän ottamansa kuvan tilaisuutta seuraavana päivänä, ja ai että tästä on saatu hyvät naurut ;D Snow Fairy ON sydämenasia hhahahahahaaaa!

Mitä kausituotteita te aiotte ostaa Lushilta? :)

Postauksen tuotteet saatu tapahtumasta.

16 vastausta artikkeliin “Tuoksuvaa joulumieltä Lushista

  1. Hahaa tuo viimeinen kuva :D :D :D Ihan parasta! Tänä vuonna munkin on pakko ostaa Snow Fairy-suihkaria. Aiempina vuosina olen jäänyt ilman.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s