Luonnonkosmetiikka · Terre d`Oc · Vartalotuotteet

Terren voit

On muuten jännä, että vaikka olen äärimmäisen laiska vartalon rasvaaja, innostun kuitenkin tosi helposti vartalovoiteista. Jos ne tuoksuvat hyvältä ;) Riemastuin heinäkuun LivBoxista tulleesta luonnonkosmetiikkamerkki Terre d`Ocin Sheavoista (sama juttu kuin Karitevoi) niin paljon, että tilasin itselleni saman tien uuden sellaisen lisäksi Arganvoin ja Kaktusviikunavoin. Pienet purkit ovat paitsi söpöjä että käteviä siitä, ettei tarvitse investoida isoon tuotteeseen, jos siitä ei tykkääkään.

Ylärivissä kaktusviikunaa ja sheaa, alarivissä argania

Taas nähtiin se, miten paljon tuoksu vaikuttaa käyttökokemukseen. Tykkään kaktusviikunan kirpeän makeasta tuoksusta tooooosi paljon, hieman mantelimainen sheavoin tuoksukin on hyvä kun taas arganvoin käytin hampaita kiristellen loppun. Arganöljy ja -voi tuoksuu mielestäni jotenkin ummehtuneelle ja jostain syystä tässä Terren voissa oli sen lisäksi sellainen pistävä vivahde. En tykännyt.

Ylhäältä alas shea, kaktusviikuna ja argan

Voiden koostumukset olivat aika erilaiset. Shea on todella jähmeää, mutta sulaa ihon lämmössä kevyellä hieromisella öljymäiseksi ja kosteuttaa todella tehokkaasti. Se myös imeytyy näistä kolmesta hitaimmin. Kaktusviikuna on sen sijaan enemmän tavallisen kosteusvoiteen oloista, se on purkissakin pehmeää ja levittyy ihoon helpommin. Argan on jotain näiden kahden väliltä. Sheaa en voisi kuvitella levittäväni koko vartalolle, vaan se on ideaali käsien, kantapäiden tai muiden kuivien kohtien tehokosteutukseen. Kaktusviikunaa käytin onnistuneesti myös käsivarsien kosteutukseen, ja talvella imeytyminen on varmasti jo aika nopeaa. Nyt iholle jäi kevyt rasvainen tunne aika pitkäksi aikaa, joskaan se ei haittaa mua, koska olen tottunut käyttämään öljyistä Snow Fairy -hierontapalaa käsivarsille yöksi. Ja kyllä, taas kerran ihan tuoksun takia ;) Kaikkia näitä kolmea tuotetta käytin nimenomaan yöksi tuhdin koostumuksen takia.

Suosikkini näistä kolmesta on ehdottomasti Sheavoi sen mielettömän kosteutustehon takia. Kädet ja kuivankoppurat jalat pehmenivät jo yhden yön käytön jälkeen. Mietin, että se on jopa varteenotettava haastaja Lush Lemony Flutterille käsien öisenä tehokosteuttajana!

Ovatko nämä vartalovoit tuttuja tuotteita? Löytyykö joku, joka tykkää tästä Arganvoin tuoksusta? ;)

6 vastausta artikkeliin “Terren voit

 1. Nämä ovat kyllä niin laadukkaat voiteet. Täytyy I Love Messuilla tuumailla josko ostaisi näitä lisää. Kaunista päivää toivottelee Tiia

  Tykkää

  1. Kyllä, raaka-aineet ovat kohdallaan :) Mä ostan varmaan seuraavaksi Lushin Lemony Flutterin, koska haluan verrata, kumpi on tehokkaampi, se vai tämä Terren Shea. Joka tapauksessa loistavia molemmat, mutta vertailu on kivaa :D

   Tykkää

 2. Mä rakaaaaaassstuin tuohon kaktusviikunavoin tuoksuun! Kävin sitä eilenkin tuoksuttelemassa Ruohonjuuressa. <3 Mutta ei ole tarvetta sille nyt, ja lompakkokin kiitti tästä päätöksestä :D Mutta mä niiiin haluan tuon voiteen!

  Tykkää

  1. No hei aijaa, se tuoksu on HYVÄ! <3 Sarjassahan on myös esim. suihkugeeli, joka varmaan tuoksuu yhtä ihanalta, sen ostan ehkä itse seuraavaksi :)

   Tykkää

 3. Snow Fairy-hierontapala? Mitä?! Mulle heti :oNuo näyttävät tosi kivoilta pikku purnukoilta. Mä hamstraan aina tällaisia voi-juttuja, mutta lopulta ne jäävät käyttämättä. Pitäisi ryhdistäytyä ja käyttää L’Occitanet ja Burt’s Beesit pois…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s