Koirat bloggaa · Koiraystäviä · Lifestyle

Päiväni bulldoggina

Multa on joskus pyydetty päivä kanssani -tyyppistä postausta. Ajatus on muhinut päässä, mutta tartuin tuumasta toimeen vasta nähtyäni Kissiksen postauksen ja huomattuani, miten kiva sitä oli lukea. Kissis ehdotti, että tekisin Benkun päivä -postauksen, ja hei, mähän olin heti messissä! Teen varmaan omastakin päivästä kyllä postauksen, mutta ensiksi ihmetellään vähän maailmanmenoa bulldoggimaiseen tapaan :)

Lauantai klo 10.30

Heräsin kellon soittoon, ja tuttu karvainen naakki ilahdutti mua tyynyllä <3 Beni siis nukkuu useimmiten pää, tai joskus koko koira, mun tyynyllä. Se herää yleensä ensimmäiseen kellon soittoon, ja sitten lempipuuhaamme on viikonloppuisin viettää laatuaikaa eli köllötellä hetki sängyssä ja mä silittelen ja tuoksuttelen pientä bulldoggia. Tora oli yökylässä ja poikakaveri matkoilla, joten meillä oli harvinainen kahdenkeskinen aamu Benkun kanssa :)

Nousimme ylös, mä pesin kasvot ja hampaat, annoin Benille ruoan, ja sitten suuntasimme koirapuistoon. Mä en koskaan syö (ehdi syödä) aamupalaa ennen aamulenkkiä, joten nappasin tänäkin päivänä vain Quest Barin taskuun mukaan ja kahvin termariin.

Klo 11.30

Koiris oli tyhjä, ja Beni kerkesi tutkia rauhassa paikkoja ennen kavereiden tuloa puistoon. Meillä oli treffit Benin siskon kanssa, ja mun sisko toi vähän myöhemmin puistoon myös Tora-veikan.

Pallon pelaaminen on ihan parasta!
Olimme puistossa normaaliin tapaamme noin puolitoista tuntia, ja sitten ihmiset ja koirat olivat niin väsyneitä, että lähdimme kotia kohti.

Klo 13

Kotona mä rupesin heti (aamupala)smoothien tekohommiin, ja keitin itselleni toisen kupin kahvia. Benkku nautti sillä aikaa tädin rapsutuksista :) Se on kyllä varsinainen silityshöppänä, aina jaloissa tai sylissä, jos vain joku jaksaa rapsuttaa. Lenkilläkin se jää vieraiden ihmisten jalkoihin istuksimaan, jos joku alkaa silittää sitä.

Meillä vieraili siskoni lisäksi kaverini, joka on Benkun kummitäti ;) Kyllä oli mukavaa!

Klo 15.30

Sitten tuli väsähtäminen, joka olisi ilman jänniä vieraita tullut jo paljon aikaisemmin. Mäkin painuin siinä puoli viiden aikaan päikkäreille, kun edellisen illan migreeni painoi vähän silmissä.

Klo 18 tuli pyyntö herra Rölliltä, että voisiko Beni tulla hänen luo leikkimään. Rölli on Benkun kaveri ja amstaffi rodultaan :) Rölli haki omistajineen Benin leikkitreffeille, ja sillä aikaa me Toran kanssa vähän blogattiin ja tehtiin lenkki kerrankin kahdestaan.

Klo 20

Haimme Toran kanssa kierroksilla käyvän Benin Röllin luota kotiin. Jätkät halusivat vielä vähän riehua, ennen kuin taas lepäiltiin klo 21-23.

Klo 23 oli vielä iltaruoan ja viimeisen lenkin aika (että saa siis aamulla taas nukkua pitkään ;).

Klo 00

Valtakunnassa rauha ja kaikki hyvin. Tora makoili Angry Birds -viltin alla sängyssä ja Beni oli lempipaikallaan eteisessä. Jossain vaiheessa se siirtyi meidän kanssa sänkyyn, ja sitten nukuttiin koko konkkaronkka taas aamuun 10.30 asti :)

Tällainen oli Benkun lauantaipäivä :) Oliko teillä kiva lauantai ja viikonloppu? Kiinnostaako tällaisia postauksia lukea? :)

26 vastausta artikkeliin “Päiväni bulldoggina

 1. Kiva postaus, jo instassa ihailinkin uneliasta toista ihanissa Muumilakanoissa, jotka löytyy meiltäkin pinkkeinä ja tummansinisinä. :)Koiraa, kissoja ja hamsteri löytyy meiltäkin ja näiden erittäin tärkeiden perheenjäsenten kuulumisia on kiva lukea. Hyvää yötä.Toivottelee Tiia

  Tykkää

 2. Ihana Beni! Ja miten mahtavaa että teillä nukutaan pitkään aamuisin, olen ihan kade! Sulo herättää meidät aina (liian) aikaisin, vaikka kuinka yritettäisiin käyttää sitä myöhään illalla lenkillä. Yleensä nukutaankin se aamun viimeinen tunti läähätyksen ja tassuttelun keskellä.

  Tykkää

  1. Ounou :( Mä en tiedä, onko meillä käynyt kaikkien koirien kanssa satumainen tuuri, vai ollaanko vaan niin johdonmukaisesti opetettu ne pennusta asti siihen, että aamut on nukkumista varten ;)

   Tykkää

 3. Ihana postaus! Ihailen sua, kun pystyt lähtemään ilman aamupalaa liikenteeseen. Mä voisin syödä heti sängystä noustuani hevosen – ei puhettakaan, että esim. aamulenkki ennen aamupalaa onnistuis (tai aamulenkki ylipäätään :D ). Tarvin muutenkin mielellään pari tuntia aamusta, ennen kuin saan itseni meikkaamaan ja liikkeelle. Tuo aika siis koomataan aamupalapöydässä sanomalehden kimpussa ja siitä siirrytään heräilemään tietokoneelle ;)Hauska tuo kuva, jossa Tora makoilee viltin alla. Onko tuo sen lempparinukkumispaikka ja meneekö se siis ihan itse tuonne viltin mutkaan? :)

  Tykkää

  1. Heh joo, Tora tykkää kaivautua aina peiton alle. Tosin nyt oli ensimmäinen kerta, kun koko jätkä oli peiton alla, yleensä vain pää ;)Ja mäkin lähden ulos ennen aamupalaa vain pakon edessä. Kun on viimeisen vuoden ollut aina yksi pentukoira talossa, niin ei viitsi antaa toisen/toisten pidättää yhtään enempää kuin on pakko. Tämä on siis jäänne siitä, kun Beniä opetettiin sisäsiistiksi :)

   Tykkää

 4. Hih! <3Mäkin muuten ihailen tota, että lähdet johki ilman aamupalaa…tosin pelkkä ajatuskin Quest Barista tyhjään vatsaan…tai no muutenkin… :D

  Tykkää

  1. Äääh, no en mäkään siitä mitenkään nauti. Mutta viikonlopun aamiaishetki on yksi parhaista jutuista ikinä, enkä halua tuhlata sitä kiireessä seisten syötyyn mättöön. Rauhassa ei olisi kuitenkaan aikaa syödä ennen lenkkiä…

   Tykkää

 5. Olen ensimmäistä kertaa vierailulla blogissasi ja täältähän löytyi heti tosi monta kivaa juttua! Sekä monta kosmetiikka vinkkiä, joita aion kyllä hyödyntää. :)http://pikku-bambin.blogspot.fi/

  Tykkää

 6. Olipa kiva postaus, tulin jotenkin tosi hyvälle tuulelle tätä lukiessani! Ja sain myös inspiraation lähteä omien koirien kanssa koirapuistoon :)

  Tykkää

  1. Tosi kiva kuulla ^_^Koirapuistossa on omat huonot puolensa, mutta se on ainoa keino saada Torasta kaikki pentuenergia pois ;) Mut motto on, että väsynyt koira on kiva koira HAHAHAAAA! Ja koirat kyllä tykkää siitä ihan eri lailla kuin remmilenkeistä, ainakin nämä meidän karvakamut siis :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s