Luomivärit · MAC

Hybridi-ihastuminen MACillä

Useimmiten ostan kosmetiikkaa ennalta miettimäni ostoslistan perusteella. Meikkejä olen yleensä kuolannut kotimaisilta ja ulkomaisilta nettisivuilta jo kauan ennen ostoksille menoa, ja ihonhoitotuotteita ostan myös blogien innoittamana tai kosmetologin suosituksesta. Joskus kuitenkin käy niin, että mukaan lähtee jotain ihan muuta kuin oli tarkoitus, kuten kävi viime lauantaina :)

Olin Juillen kanssa kiertelemässä kauppoja ja olin etukäteen ajatellut, että mikäli Diorin uusi viisikko Trafalgar on yhtä hieno livenä kuin kuvissa, ostan sen. No eihän se ollut. Lähdin Sokokselta ja Kicksistä blogin arvontapalkintoa lukuun ottamatta tyhjin käsin. Viimeiseksi menimme Stockmannille, koska mä tarvitsin MACiltä huultenpohjustajan ja Juille halusi katsoa Veluxe Pearlfusion Shadow -paletteja. Etsin hyllystä katseellani ruskeaa Brownluxea, jota olin ihastellut jo vuoden ajan (ja kerran olin jopa menossa ostamaankin sitä, mutta se olikin loppu), kun silmiini osui jotain vielä hienompaa.

Nimittäin Amberluxe, joka oli myyjän mukaan uusi sävy-yhdistelmä näissä paleteissa. Henkäisin ihastuneena, kokeilin sävyjä kämmenselälle, ja se oli menoa. Juille ei ostanut luomiväripalettia, mutta minä ostin ;) Sävyt yksinkertaisesti olivat NIIN kohdallaan, ja koostumus oli yhtä nappia lukuun ottamatta täydellinen.

Veluxe Pearlfusion -luomivärit ovat nimensä mukaisesti hybridiluomivärejä, joihin on yhdistetty pigmenttien intensiivisyys ja tavallisten nappiluomivärien pakkausmuoto. Koostumus on kermainen, ja ihastelimme kilvan, miten sävyt eivät karisseet yhtään! Olisikohan tässä ratkaisu arkimeikkiini, kun kuivat silmäni eivät päivittäisessä käytössä siedä varisevia luomivärihiukkasia. Katsotaan :) Toinen sävy alhaalta lukien (joka on muuten lempparini näistä!) on hieman glitterisempi kuin muut ja varisee iiiiiiihan vähän. Uskoisin, että kostean siveltimen kanssa sekin käyttäytyy moitteettomasti.

Luomivärejä voi käyttää sekä kuivana kevyemmän lopptuloksen saavuttamiseksi että kostealla siveltimellä, jolloin niistä saa kaiken tehon irti. Kuvissa olen pyyhkäissyt nappeja kevyesti kuivalla sormella, kokeilut kostean siveltimen kanssa ovat vielä tekemättä. Yritän saada blogiin piakkoin näillä tehdyn meikin teille nähtäväksi. Tämän viikon käytin joka päivä töissä jotain näistä sävyistä, ja tykkään tykkään! Itse asiassa en yleensä kauheasti jaksa innostua luomiväreistä, mutta tässä on jotenkin kaikki kohdallaan. Paletin hinta on 38 €, mikä on mielestäni oikein kohtuullinen summa viidestä sävystä.

Onkos teillä kokemusta MACin hybridiluomiväreistä? Mielipiteitä?

Ps Saatoin eilen ostaa jotain pientä kivaa MACin uusista The Simpsons– ja A Novel Romance -kokoelmista, niistä myöhemmin :)

6 vastausta artikkeliin “Hybridi-ihastuminen MACillä

 1. Mulla on Bleuluxe ja Greenluxe. Juuri mietin toissapäivänä, että en ole käyttänyt niitä melkein vuoteen. Täytyy korjata erehdys heti! Tuo Amberluxe näyttää upealta!

  Tykkää

  1. No eikö olekin <3Mulle Trafalgar menetti aika paljon viehätystään, kun näkemissäni kuvissa puhtaan kullan sävyinen nappi olikin sellainen likaisen kultainen :( Hienolta se näyttää muilla, mutta itselläni en niin välitä.

   Tykkää

  2. Tää on kyllä niin sun paletti. :) Ja hyvä että käytiin Macilla säästämässä, koska 5 luomiväriä alle neljälläkympillä on kuin laittaisi rahaa pankkiin! ;D

   Tykkää

  3. Joo siis vieläkin naurattaa se myyjän kommentti: ”täähän on ihan naurettavan halpa” :D Nooo, ei nyt ehkä ihan naurettavan kuitenkaan :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s