Guerlain · Luomivärit · MAC · Meikit · Päivän meikki

Ruskameikki Amberluxella ja muistutus

Pääsin eilen kokeilemaan Amberluxella ”kunnon” silmämeikkiä, eli jotain muuta kuin yhden sävyn paniikkikoomameikkiä :) Halusin myöskin kokeilla, miten sävyt toimisivat kostealla siveltimellä levitettyinä.

Käytin meikissä paletin neljää alinta sävyä. Levitin toiseksi ylintä kellertävää sävyä koko liikkuvalle luomelle ja varjostin luomivakoa keskimmäisellä vaalean pronssisella sävyllä. Toiseksi alimmalla ihanuussävyllä painelin liikkuvan luomen keskelle huomioläiskät ja alimmalla tumman luumun sävyllä varjostin kevyesti ripsirajaa. Tein varjostukset kuivalla siveltimellä ja koko luomen väritin läiskineen siveltimellä, johon olin suihkuttanut MACin Fix + -suihketta. Toimii, sekä kuivana että kosteana, sanon ma.

Meikistä ei tullut yhtään sellainen kuin olin visioinut, mutta ihan kiva se kuitenkin oli ;) Jotenkin tuli mieleen ihan ruska, kun yleisilme oli niin keltainen. Huulilla on muuten Guerlainin Corail Ora -punaa, se ei ole muuten tainnutkaan vilahtaa aikaisemmin blogissa, osana meikkiä siis :)

Mutta! Muistakaa ihmeessä käydä osallistumassa arvontaan, jaossa on aika ihana palkinto :) Osallistua voi täällä!

6 vastausta artikkeliin “Ruskameikki Amberluxella ja muistutus

  1. Ihana meikki, todellakin kauniin ruskan sävyt tulee mieleen. Ja sopii sun silmien sävyyn upeasti. Arvonnassa ehdottomasti mukana ja heti se sata paukkui sulla rikki ja ylikin. Aurinkoista syysviikkoa. Tiia

    Tykkää

  2. Tosi kaunis meikki, sopii sulle tosiaan upeasti! Mä pohdin vieläkin, että osallistunko arvontaan vai enkö. Olisi jotenkin epäreilua voittaa, kun mulla on jo meteoriitit. Ei kyllä noita ihan samanlaisia, mutta silti… :o

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s