Batiste · Clinique · LivBox · Lumene · The Body Shop

Elokuun LivBox

Alkukuu on aina ihanaa aikaa. Ai miksi, no koska LivBox! Mä rrrrrrrakastan yllätyksiä ja kutkuttavaa jännitystä (ja kyllä, saan sitä tästäkin), joten olen tähän asti pystynyt olemaan kurkkimatta, mitä boksi sisältää, jos omani vielä odottaa postissa. Kauneusbloggaajien yhteisössä tästä pienestä mustasta boksista käy kuhina kuin mehiläispesässä ikään, joten olen mielestäni aika kylmä muija, kun pystyn sivuuttamaan suurtakin suuremman kärsimättömyyteni ja odottamaan omaa ylläriäni ;)

Elokuun boksia odotin vielä normaaliakin suuremmalla innolla, koska tiesin sen olevan bloggaajaboksi. Eli jokainen tuote on jonkun bloggaajan valitsema. Eihän kukaan nyt halua itseään yhdistettävän mihinkään paskaan tuotteeseen, joten odotukseni olivat korkealla :) Mukana valitsemassa olivat blogit Ida iholla, Kalastajan vaimo, Saara Sarvas, Kosmetiikkaobsessio ja Plusmimmi.

Boksista paljastui Cliniquen All About Eyes silmänympärysvoide, jota testaan tosi mielelläni. Yleensäkin tykkään kyllä Cliniquen ihonhoidosta, joten jes! Mä olen TODELLA laiska kropan rasvaaja, joten vartalovoide on sellainen tuote, joka ei kovinkaan pian pääse käyttööni. Olen kyllä The Body Shopin Body Buttereita käyttänyt moooonta purkkia aikaisemmin, joten sen puoleen Honeymania voi jopa tulla käytetyksi heh. Tykkään tuoksusta, ja kyllähän mäkin nyt talvella joudun kroppaa rasvaamaan. Ainakin silloin tällöin ;) Batisten XXL Volume kuivashampoo on parasta ikinä (siis jos kaipaa freesauksen lisäksi tukkaan nostetta ja tuuheutta), joten matkakoko siitä oli tosi mieluinen!

Dolce & Gabbanan Dolce-tuoksun suihkugeeli on tuote, josta en osaa muodostaa mielipidettä. Mulla on jostain syystä voimakkaat antipatiat tuoksujen oheistuotteille, enkä koskaan ostaa tuoksujen suihkugeelejä tai vartalovoiteita. En edes tiedä miksi, mutta niin se vaan on. Haistelin suihkugeeliä silmät kiinni ja mielikuvaharjoittelin sen olevan ”tavallista” suihkugeeliä. Ja kyllähän se tuoksuu ihanalta! Sen sijaan, että antaisin tämän heti eteenpäin, ajattelin kokeilla sitä kerran-pari. Luultavasti ihastun. Naurattaa kyllä vähän nämä omat ennakkoluulot ;D

Lumenen aurinkopuuteri on pakattu tosi kauniiseen rasiaan ja sen koostumus tuntuu mielettömän pehmeältä. Olin kuitenkin aluksi vähän pettynyt, kun sävy oli vaaleampi ykkönen (Päivän Hehku), ja kämmenselältä puuteria ei erottanut lähes ollenkaan. Kokeilin tänään sitä kasvoille ja jes, kyllä erottui! Ei paljon, mutta tarpeeksi. Sitä paitsi olen kyllä talvella vaaleampi kuin nyt. Joten jipii, tämä pääsee sittenkin käyttöön :)

Kokonaisuutena elokuun boksi oli todella onnistunut, varmaankin top 3:ssa kaikista saamistani bokseista. Ehdotankin arvon LivBox-ihmisille, että teette vastaavia yhteistyöbokseja jatkossakin! Vai mitä te olette mieltä? :)

6 vastausta artikkeliin “Elokuun LivBox

 1. Joo tämä oli kyllä loistoboksi! :) Mähän olisin tietty halunnut varmaan ainoana mieluummin sen konjacin kuin suihkugeelin, mutta onhan se toki ’arvokkaampi’ tuote. Eli en valita. :)

  Tykkää

  1. Haha sama homma, konjac olisi ollut mullekin mieluisempi :) Mutta katsotaan, voihan olla, että mä vielä ihastun tähän suihkugeeliin ;)

   Tykkää

 2. Mä en ole tilannut yhtään boksia, mutta olen saanut muutaman blogin kautta koplattavaksi. Jokaisessa niissä on ollut makuuni jotain ns. tarpeetonta, mutta tässä boksissa oli kyllä harvinaisen onnistunut kokonaisuus. Hunajan tuoksu ei ole niin makuuni, mutta kyllä se käytettyä tulee. Tässä on LivBox nostanut rimansa verrattain korkealle tulevaa ajatellen..! :D

  Tykkää

  1. Totta, rima nousi aika korkealle! Ja sama täällä, jokaisesta boksista on lähtenyt yleensä ainakin yksi juttu eteenpäin. Tästä pidän luultavasta kaikki :) Mutta toisaalta jokaisessa boksissa on myös ollut ainakin yksi helmi, joten mua ei ole haitannut kerryttää lähtevien tuotteiden kasaa, kun hinta-hyötysuhde on joka tapauksessa ollut kohdallaan ;)

   Tykkää

 3. Pidin tästä boxista kokonaisuutena paljonkin, paitsi että sienen tilalle olisin mieluummin ottanut suihkugeelin.Rutistuani asiasta Livboxin Facebook sivuilla, ystävällinen henkilö sieltä lähetti mulle suihkarin jälkitoimituksena.Asikaspalvelu kyllä pelaa mitä parhaiten! :)

  Tykkää

  1. Tosi mukava, että sait hyvää asiakaspalvelua! Mua vaan vähän hymyilyttää, että saa toisen tuotteen vain siksi, että se olisi ollut mieluisampi :) Munkin pitäisi näköjään avata useammin suuni! ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s